Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (42)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Aynen güzel toparladı aynı performansı diğerleride gösterir umarım :)
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Haydi bakalım Xrp favorim zaten genelde 2 3 ay sürse bile çıkarıyor zarardan :) ytd
ElifBlt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Tamam arkadaşım yarın elime nakitte geçecek kendime 1 ay verdim ben bu tersren çıkıcam :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Peki sen bilirsin olabilir sonuçta dikkat et bari aşağı bir yerlere stop koy fazla zarar etme düşerse. ytd
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Öyle ama çıkmadım hata ettim bu kadar sabrettim dur bakalım iyi şeyler olacak gibi:)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sen maliyeti çıkardın ama esas olan oydu ilk etapta
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()1.40 talimat verdim Boş 35 dönmüş:(
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Kar bile verdi Elif :)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()1.30, 1,50, 1.76, nihai 2.50 hedefleri. Ama 1.30 üzerinde kapanış alması lazım yoksa aşağıdaki çizgilere çekilir. ytd
Hyusuf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hyusuf ()1.24 üstü hededler nedir dire destek
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Selam Xrp'ciler. Güzel hafta sonları.ytd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok iyi gitti bugün :) ytd
Çakıltaş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Geliyor az sabret:)
0BeğenmedimŞikayet
Nasuh8486 ()Hepsine stop koydum hocam hedefi görünce ben 9.20 ile çıkış yaptım yeni coin alımları bakacağım artık
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Sanki minnak silkeleme
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Bekliyicem ozaman zararına vermem isterse düşsün maliyeti görür öyle çıkarım artık kâr falan düşünmüyorum zaten diğerleri fena batık burdan çıkıp al sat yapayım yada elimdekilerden sağlam olanlardan ortalama düşüreyim
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aynen stop koymak iyi olabilir. Biraz köpük var gibi şimdilik ama bilemiyorum devam da ederse temkinli olmak iyidir parça parça güzeldir. ytd
Nasuh8486 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Tam da 1.28 hedeflerinden biri göreceğini düşünüyorum. Aslında 0.98 sen salıp geri çıkar diye düşündüm ama neredeyse direkt gidecek sandım. Biraz tuzak yaptı belki de emin değilim çünkü göstergeler şişik. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Nasuh8486 ()4 saatlik kapanmaya bakmak lazım hocam o zaman 1.05 şuanda xrp ama 9.20 yi görünce stop yaptım ben
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Ben varım Boş arkadaşım ne yapsam diye düşünüyorum maliyet 1.28 görür mü :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet doğrudur. Xrp daha da iyi gitti ama çok aştı artık 0.98 üzerinde kalması önemli. ytd
0BeğenmedimŞikayet
VeterinERsin ()@BossVurguncu XRP ile vedalaşıp yerine MLN, SÜPER ve TROY almıştım. Bir aydır yüzlerine baka baka kehrettirdiler onlarda. İnatlaşmaya devam mı bilemedim. Birazcık akıla hayır demem :)
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Sizede bereketli kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
Nasuh8486 ()Usdt dediğiniz tether sanırım hocam doğru mudur
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Rica ederim bereketli kazançlar dilerim
Öznurr_16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Chz benim ilgimi çekmeyen bir varlık ama. Şu an en mantıklısı çıkılan kısmı usdt ya da usdc girmek olabilir makul geliyor. Çoğu coin baya şişti göstergeler, çok yoğunum zaten bakamıyorum bile dikkatimi çeken yok malesef. ytd
1BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Anladım hocam teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
Nasuh8486 ()Çok net anladım hocam parçalı kar çıkışı yapayım ozaman çıktığım karı neye bağlamamı tavsiye edersiniz chz durumu ne olur bağlayım mı yoksa sizin ön gördüğünüz bir coin var mı
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Öyle olacağını düşünüyorum @Öznurr_16 tam kesin diyemem ama göstergeler aşırı alış bölgesinde çok şişmiş. Yine de yürüyebilir ama ben kendi adıma parça da olsa kar al yapardım bu seviyelerde. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bereketli olsun. 0.986 üzerinde kaldığı sürece ilk etapta 1.135
Sonrasında 1.28 görme potansiyeli var. 0.98 dolar altında kalırsa 0.80 civarına kadar geri çekilme durumu olabilir grafiğimdeki çizgilerde mevcut. Göstergeler çok şişik şuan belki geri çekilme potansiyeli olabilir. Bu riske göre parçalı kar almak tercih edilebilir bu seviyede.
Tabi teknik bir değerlendirme. ytd