Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0427 00:24:20
EUR 36.0481 00:24:20
USD 34.5492 00:24:20
ALTIN ONS $2709.2650 00:24:20

Konu: xrp/usd g. kelebek hedefleri (ytd)

g. Kelebek derken Gartley anlamındadır.
0.98-1.28 ilk hedefleridir.
Fikirsel bir çalışma olup yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (42)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

ElifBlt ()

Aynen güzel toparladı aynı performansı diğerleride gösterir umarım :)

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Haydi bakalım Xrp favorim zaten genelde 2 3 ay sürse bile çıkarıyor zarardan :) ytd

ElifBlt için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ElifBlt ()

Tamam arkadaşım yarın elime nakitte geçecek kendime 1 ay verdim ben bu tersren çıkıcam :)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Peki sen bilirsin olabilir sonuçta dikkat et bari aşağı bir yerlere stop koy fazla zarar etme düşerse. ytd

0BeğenmedimŞikayet

ElifBlt ()

Öyle ama çıkmadım hata ettim bu kadar sabrettim dur bakalım iyi şeyler olacak gibi:)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Sen maliyeti çıkardın ama esas olan oydu ilk etapta

0BeğenmedimŞikayet

ElifBlt ()

1.40 talimat verdim Boş 35 dönmüş:(

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Kar bile verdi Elif :)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

1.30, 1,50, 1.76, nihai 2.50 hedefleri. Ama 1.30 üzerinde kapanış alması lazım yoksa aşağıdaki çizgilere çekilir. ytd

Hyusuf için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hyusuf ()

1.24 üstü hededler nedir dire destek

2BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Selam Xrp'ciler. Güzel hafta sonları.ytd

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Çok iyi gitti bugün :) ytd

Çakıltaş için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Çakıltaş ()

Geliyor az sabret:)

0BeğenmedimŞikayet

Nasuh8486 ()

Hepsine stop koydum hocam hedefi görünce ben 9.20 ile çıkış yaptım yeni coin alımları bakacağım artık

0BeğenmedimŞikayet

etacarter ()

Sanki minnak silkeleme

0BeğenmedimŞikayet

ElifBlt ()

Bekliyicem ozaman zararına vermem isterse düşsün maliyeti görür öyle çıkarım artık kâr falan düşünmüyorum zaten diğerleri fena batık burdan çıkıp al sat yapayım yada elimdekilerden sağlam olanlardan ortalama düşüreyim

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Aynen stop koymak iyi olabilir. Biraz köpük var gibi şimdilik ama bilemiyorum devam da ederse temkinli olmak iyidir parça parça güzeldir. ytd

Nasuh8486 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Tam da 1.28 hedeflerinden biri göreceğini düşünüyorum. Aslında 0.98 sen salıp geri çıkar diye düşündüm ama neredeyse direkt gidecek sandım. Biraz tuzak yaptı belki de emin değilim çünkü göstergeler şişik. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Nasuh8486 ()

4 saatlik kapanmaya bakmak lazım hocam o zaman 1.05 şuanda xrp ama 9.20 yi görünce stop yaptım ben

0BeğenmedimŞikayet

ElifBlt ()

Ben varım Boş arkadaşım ne yapsam diye düşünüyorum maliyet 1.28 görür mü :)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Evet doğrudur. Xrp daha da iyi gitti ama çok aştı artık 0.98 üzerinde kalması önemli. ytd

0BeğenmedimŞikayet

VeterinERsin ()

@BossVurguncu XRP ile vedalaşıp yerine MLN, SÜPER ve TROY almıştım. Bir aydır yüzlerine baka baka kehrettirdiler onlarda. İnatlaşmaya devam mı bilemedim. Birazcık akıla hayır demem :)

0BeğenmedimŞikayet

Öznurr_16 ()

Sizede bereketli kazançlar

0BeğenmedimŞikayet

Nasuh8486 ()

Usdt dediğiniz tether sanırım hocam doğru mudur

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Rica ederim bereketli kazançlar dilerim

Öznurr_16 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Chz benim ilgimi çekmeyen bir varlık ama. Şu an en mantıklısı çıkılan kısmı usdt ya da usdc girmek olabilir makul geliyor. Çoğu coin baya şişti göstergeler, çok yoğunum zaten bakamıyorum bile dikkatimi çeken yok malesef. ytd

1BeğenmedimŞikayet

Öznurr_16 ()

Anladım hocam teşekkür ederim

1BeğenmedimŞikayet

Nasuh8486 ()

Çok net anladım hocam parçalı kar çıkışı yapayım ozaman çıktığım karı neye bağlamamı tavsiye edersiniz chz durumu ne olur bağlayım mı yoksa sizin ön gördüğünüz bir coin var mı

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Öyle olacağını düşünüyorum @Öznurr_16 tam kesin diyemem ama göstergeler aşırı alış bölgesinde çok şişmiş. Yine de yürüyebilir ama ben kendi adıma parça da olsa kar al yapardım bu seviyelerde. ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bereketli olsun. 0.986 üzerinde kaldığı sürece ilk etapta 1.135
Sonrasında 1.28 görme potansiyeli var. 0.98 dolar altında kalırsa 0.80 civarına kadar geri çekilme durumu olabilir grafiğimdeki çizgilerde mevcut. Göstergeler çok şişik şuan belki geri çekilme potansiyeli olabilir. Bu riske göre parçalı kar almak tercih edilebilir bu seviyede.
Tabi teknik bir değerlendirme. ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum