Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (123)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ancak ben tek yönlü bakmıyorum genellikle. Sadece teknik değil, Derin piyasa araştırması yapan da biriyim, belki de bu sitede bunu yapan fazla insan ya da başka insan yok.
Yine de gönlünüzü ferah tutup nasibinize inanın burada art niyet yok yani her şey nasip. ytd
Onnbaşı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sonuç olarak bu piyasada her şey beklenebilir. Üste olduğu gibi alta da ihtimaller doğal olarak var.
Bu grafikleri ben üretmedim çok bilindik in. vest. ing si. tesinde piyasa kapalıyken oluşan bir durumdu. Gerçek mi, hata mı, başka şey mi bilemiyoruz. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sn onbaşı arkadaşım benim amacım kimseyi panikletme değil. Merak edenler oldu dikkatimi çekti gerçekleşen bir durumu paylaştım sadece. Ve onca uyarı atıyorum beni herkes bilir asla al, sat, tut tavsiyesi ya da yönlendirmesi yapmam. Bunu profilimde yazmış olmamla birlikte her defasında belirtirim. Lakin bu piyasada her şey beklenebilir. Üste olduğu gibi alta da ihtimaller doğal olarak var. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Pasa67 ()beklemediğim paylaşım derken kardeşim aslında paylaşılmayan yer kalmadıki siz sadece altın in mi takip ediyorsunuz sağır sulsan dahi duydu :) hımm malum site bunu canlı olarak birde özellikle binlerce kişiye alarm şeklinde bildirmeseydi haklıydınız benimde gümüşler terste hatta yüklü pilatinde 3 aydır tersteyim bu arada
0BeğenmedimŞikayet
Onnbaşı ()@Pasa67 19-23 fiatlarını havada uçuşturanları ben kale bile almıyorum. Ben @BossVurguncu dan beklemediğim bir paylaşımı yaptığı için yadırgadım ve uyarma ihtiyacı hissettim. Çünkü 7.84 ten düşüp 6.70 lere gelmiş bir gümüş insanları panikletti.
Pasa67 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onnbaşı ()@Tıkandı_baba ben yanlış anladı isem siz bize doğruyu anlatabilirmisiniz lütfen. Ayrıca ben kanaatkarım. Onbaşılık bana yetiyor. Çavuşun yükü ağır.
Tıkandı_baba için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()O yüzden bekleme dedik :) 25 temmuzda bir işler olmus . :) İnsallah hayırlı olur.
Avaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Avaz ()Grafik odun gibi kafayi aşşa dikmiş
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Avaz buyur burdan bak grafiklerde var.
0BeğenmedimŞikayet
Babadayı ()dostum çelik çomak bende engelli, 300 kişinin hesabını yapmamaz o, 300 e kadar saymayı bilmez, 21 i geçemiyor baksanıza :)) birde düşecek düşecek 18 olacak dedikçe alamayan , bekleyen, Allah muhafaza faize gidenleri saysınlar o zaman bekli akılları başlarına gelir. Kusura bakma dostum, Hayırlı bol kazançlar diliyorum
somundede için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()O elemanın sayfasında bana ettiği hakaretleri okursan "çelik sende müthiş sabır var dostum" dersin bence.
somundede için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
somundede ()çelik sende yangına körükle gidiyorsun dostum
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()En az 300 kişinin birikimlerinin mahvolmasına sebep oldular. Hala utanmadan yazabiliyorlar. Bunlardaki pişkinlik farklı bir boyutta.
LosAnarquista_60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Bu arkadaşlar terste. Ellerindeki malı işi bilmeyenlere satıp kaçmaya çalışıyorlar. Siz düşebilir diye milleti uyarınca adamların planını bozuyorsunuz. Kızmalarına anlayış gösterin :)
0BeğenmedimŞikayet
Babadayı ()Alt yoruma bakın dostlar,
Bende artık okuduğunu anlamayanlardan oldum. :)
herkese yardım etmiş, en önemliside kime etmiş biliyormusunuz. (7.8 den buraya duserken her kese yardim ettim 6.73 oldu 1 lira 10 kurus hic almayana kazandirdim) diyor, anldınızmı, almayana kazandırmış, çünkü kendiside almıyor almadıkça kazanıyor.
0BeğenmedimŞikayet
Babadayı ()iyi öğrenmişsin cevap veremediklerine boş boş demeyi, ama seni ilgilendirmeyen, iki kişi arasında (onbaşı ile diğer arkadaş) yanlış anlaşılmaya burnunu sokuyorsun, millede 1 lira 10kuruş kar ettirdin. kendin 5 grm aldım diye dalga geç, nesin sen, sen hangi bankaya ç alışıyorsun, İFTİRA EKİBİNDENMİSİN, birisine yol göstermen için önce o yola adım atman gerekir. Sen alım yaptırdıklarında demekki senin 5 grm da olduğu gibi terste, almadılarsa o zaman kim bu 1 lira 10 kuruş kazandırdıkların bi parmak kaldırsın bakalım by byee
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Est sizinle ilgisi yok, ben de bazen öyle düşünüyorum ama rakip görenler varsa burada yarışma yapmıyoruz :)
Siz canınızı sıkmayın stres yaşıyor genel olarak yatırımcılar deyip geçiyorum
Çakıltaş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tıkandı_baba ()Hocam telefonun galerisinde bir foto var buraya nasıl atılır size göstermek istiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Bu ne saçmalıktır ben farketmemiştim sonradan olmuş hocam heralde Bana yazdığınız cevaba gelişide ayrıca üzdü sebep olmuşum gibi Burda milletin abuk sabuk özel mevzularına bile maruz kaldım saatlerce o muhabbetler bile DL almıyordu Burda bazıları rakip gördüklerine bunu uyguluyor galiba
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Babadayı ()istikrarlı ve insan olduklarından olabilirmi hahahahaaa
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben de her iki yöne de ihtimalleri değerlendirmeye çalışırım düşerken de yükseliş ihtimali varsa çıkarken de düşüş ihtimali varsa gördüysem. Lakin kesin konuşmam zaten doğru olmaz ama bu ihtimaller içinde hangisi tarafında daha olumlu ve nereye kadar olumlu olduğumu belirtmeye çalışırım.
vatansever1 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Tıkandı_baba ()Konuyu yanlış anlamışın onbaşı doğru analiz yapta seni çavuş yapalım
0BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Valla ben trende göre doğruyu söylerim, düşeçekse düşeçek. Yükseleçekse yükseliş bekliyorum derim. Kızan kızsın.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Düşecek yönünde bir söylemim de olmadı esasen ama olsun bakalım bu gerginlikte herkesi anlayışla karşılamak gerekiyor demek ki
vatansever1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok teşekkür ederim güzel insan
Çok incesiniz sağ olun var olun
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)