Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (104)
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()7-7.15 bıle yenı alımları kurtarmaz , bos verelım fısekcılerı gerceklere bakalım ısteyen ıstedığıne ınansın
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()ilk umudum bu ayni grafikte ki gibi biraz aşağı sarkma yaptı
Bir de en kötü senaryo var
Kötü senaryo da cizebilirim diye attim isin kötü yani biz bunu hakan abi ile haftalar önce görüp sayfa ile paylaşamadık alt mesajlar ile vermeye çalıştık neyse burdan ve ya ordan dönüp en azindan yine 7 7.15 arasina çizdiğim dalga gibi bir yükseliş yapmasi lazim o zaman da yine fisekciler gelir nerde o düşüş bekleyenler millete aldırmayalar diye mesaj atmaya başlarlar
Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()burda durur dıe dusunmustum grafıklerınde
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin sayin @Murat5635.
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()mekanı cennet olsun tekrar arkadasım, ıyı bayramlar
0BeğenmedimŞikayet
musaelik ()Allah rahmet etsin başınız sagolsun
0BeğenmedimŞikayet
Kadirgs ()Abi başınız sağ olsun
Allah rahmet eylesin
0BeğenmedimŞikayet
Ayaz26 ()Başınız sağolsun arkadaşım, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()dostum ALLAH rahmet eylesın mekanı cennet olsun sızlerede sabırlar ıhsan eylesın hayırlı bayramlar
1BeğenmedimŞikayet
Rmzhzr09 ()Mutatcigim başın sağolsun. rabbim, mekanını cennet etsin. Hastamiydi?
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Allah rahmet eylesin
Mekanı cennet olsun murat hocam
1BeğenmedimŞikayet
İtalian37 ()Allah rahmet eylesin. Nekanı cennet olsun nurlar içinde yatsın
1BeğenmedimŞikayet
Hasan_zng ()Abi başın sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin
1BeğenmedimŞikayet
serdar4949 ()Basiniz sagolsun.
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.
1BeğenmedimŞikayet
Bilocan ()Basiniz sagolsun.
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.
0BeğenmedimŞikayet
®RiSK ()Aslinda para elimize gectiginde yatirip taki para isimize yarayana kadar emtiada al yat yapsaydik suan bu sorunlarda olmazdi 5.80 den alim yaptigimi biliyorum gumus icin altin icin ise 306 liradan alim yapmistim beklemedim be elde ne var hic
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Kaybedilen zaman degerlendirilemiyen para artan maaliyeti hesaba katınca?
®RiSK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
®RiSK ()Benim icin beklemekten baska care kalmaz dibi bilemeyiz cunku elbet bir yerde tukenecegiz 6 liraya kadar ayarladim kendimi mesela sonrasi sabirla beklemek
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kün_ve_yekün_ ()"İnne lillahi ve inne ileyhi raciun" her canlı ölümü tatacaktır, Rabbim mekanını cennet eylesin aile erbabına Sabri celil versin inşallah amin
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Tamam çok teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
Erdgn79 ()Başınız sağolsun , Allah rahmet eylesin...
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Paranız bittiğinde alacağınız enstrüman daha da düşüyorsa?
1BeğenmedimŞikayet
®RiSK ()Ozaman almasin cunku daha assagi giderse alma imkani olmaz
Öznurr_16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()4 k var elinde 7.24 ortalaması, ortalama düşsün diye almak istiyor çok tl yok
1BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Başınız sağolsun mekani cennet olsun
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Başınız sağ olsun Murat, senin ve bütün yakınlarının, mekanı cennet olsun, rahat uyusun inşallah
0BeğenmedimŞikayet
®RiSK ()Simdi kac k aldi ortalama ne ve nekadar daha alacak parasi var bilmeden bir sey soylemek zor mesela ben 7.20 ortalama 5.300 vardi 1 ka daha aldim 6.92 den 7.16 oldu daha 4 k daha alabiliyorum her 20 krs dususte
0BeğenmedimŞikayet
Öznurr_16 ()Kendim için sormuyorum seninde tanıdığın bir kardeşim için soruyorum bende tl yok
0BeğenmedimŞikayet
Ganeja ()1 hafta önce gümüş 7.24 iken yorumum... ytd tabii..
Gram Altın için Ganeja yorumu (1 hafta önce)
Ters de değilim dolar ve emtiayı iyi bilirim.. 15 yıldır bu piyasanın içerisindeyim.. 1 ay önce 523 den Gram altın dan çıktım Çünkü 528i bir türlü kıramıyordu.. geri gideceği belliydi.. Bence şu anda emtialar düşüş kanalında gündüz yukarı çekiyorlar ama malı veriyorlar.. gümüştede 6.85 bekliyorum.. bu rakam Gümüşçü arkadaşlara biraz ayıp oluyor ama.. gerçek bu.. gümüş bu haliyle çok pahalı.. ucuz diyenede saygı duyarım. Ytd..
0BeğenmedimŞikayet
®RiSK ()Ama sende fazla var beklemeni oneririm