Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0503 21:33:24
EUR 36.3360 21:33:24
USD 34.5770 21:33:24
ALTIN ONS $2620.2250 21:33:24

Konu: kötü senaryo çizmeyi de bilirim ytd

⭐⭐Murat5635 ()
Gram Altın

bu seviyenin neden önemli olduğu nu anlatmak için çizdim eğer kırılım alta olur ise ters fincan kulp çalışabilir o zamanda trend desteği tam formasyon hedefi olur her formasyon çalışacak diye bir kural yoktur

Yorumlar (171)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Bunun bende bir grafiği var dı dur bulursam atayim

feryal82d için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

feryal82d ()

En son düştüğü zaman 6,08 o zaman. Gümüşü tanımaya çalışıyorum. Düşmesi için yaklaşık ne kadarlık bir yükseliş gerekiyor bunu çözmeye çalışıyorum.

Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

feryal82d ()

Çok eskilerden . Çok fazla kalmasam da çok bilgili olduğu aklımda kalmış . O zamanlar takip de etmişim . Fakat istifa etmiş

paralel_teknik için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

paralel_teknik ()

Temel teknik çok eskilerden tanırım kendisini onun bilgisinin binde biri yok bende

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

6.08 e düştüğü zamani mı soruyorsun
5.72 ye düştüğü zamani mi?

1BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

sakin olmakta fayda var yapılan hata yakılacak diğer hata ile telafi edilmez

Şeker_kız_Candey_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

feryal82d ()

Bn 2013 yılında kısa bir süre girmiştim ama o zamanlar çok bilinçli değildim. Geçen seneye kadar da girmedim. O zamanlar temel teknik diye bir arkadas vardı o siz misiniz benziyor.. Geçen sene altın aldım. Düşüşlerde satamayıp kardan zararı yaşayınca da Bu işi öğrenmeye karar verdim . Şubatta takibe basladım. Yavaş yavaş öğreniyorum.

0BeğenmedimŞikayet

feryal82d ()

Murat hocam size bir şey sormak istiyorum. Gümüşte bir önceki düzeltme kaç civarlarına kadar düşmüştü? Hatırlıyor musunuz?

0BeğenmedimŞikayet

Şeker_kız_Candey_ ()

@Murat5635 her seviye zararkes seviyesi sanki.

0BeğenmedimŞikayet

ibrahim45_555 ()

Yeni olamaz bana engeli basmış :))

Gustavo için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

paralel_teknik ()

Sabırla beklemelisiniz siz eskilerdensiniz sizi tanirim siteden bu işler kolay değil.

Kimisi çabuk av oldu kimisi koştu yine de av olmaktan kurtulamadı.

0BeğenmedimŞikayet

Şeker_kız_Candey_ ()

@Gzdee ne yapayım. kalbim dayanmıyor

Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

paralel_teknik ()

Çok yeniyim evet

Gustavo için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

feryal82d ()

Bekliyoruz artık nereye gelecek . Mb kararından dolayı satamadım önceden Sattığım tl var yani elde çok tl yok ama azar azar alım yaptım.

0BeğenmedimŞikayet

Gustavo ()

Sen yenisin galiba?

0BeğenmedimŞikayet

paralel_teknik ()

Hayırlı olsun .

Gümüş düşüşler de 1 tl den fazla düşmüş . az düşüşler de alim yapılmamalı ve izlenmeli sabırlı olunmalı

Benim tahmin ettiğim rakamlar gelirse TL de olana güzel alim verecek . tahmin tabi ytd

1BeğenmedimŞikayet

feryal82d ()

Bir iki ay önce burda Ahmet Abi gümüş al kar getiriyor demişti bn de gümüşü bilmiyorum alamam demiştim . İyi ki almamışım. 7,80 lerden düşmeye başladı bir takip edeyim öyle alayım dedim. İlk parçayı 7,29 dan aldım 7,415 dan sattım. Sonra tekrar sattığım yerden aldım sonrasında 7,11,5 Şimdi de bekliyorum . Böylelikle bdn de gümüş camiasına katıldım.

0BeğenmedimŞikayet

paralel_teknik ()

Gümüş tl de olana cok iyi alim verecek öyle gözüküyor

Kün_ve_yekün_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Hareketi gormeden yazmam kardeşim

Kün_ve_yekün_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Hayırlı yolculuklar kardeşim
Saygılar

Sosa için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kün_ve_yekün_ ()

İş isden geçmeden yazsanız da gardımızı alsak:) bayramınız mübarek olsun Murat hocam

0BeğenmedimŞikayet

Sosa ()

Tamam abi takipteyim ben yarın yola çıkacağım tamamen Türkiye Cumhuriyeti TL sine geçmiş bulunmaktayım:))) saygılar sunarım

0BeğenmedimŞikayet

paralel_teknik ()

Gümüş hiç bir şeye benzemez dikkat etmekte fayda var.

Kar varken satmayanlar pişman az düşünce alim yapanlar pişman tl can simididir.

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

7.15 alti gümüş pahali dememin sebebi de buydu aklımda bir seneryo var ilerisi için eğer beklediğim hareket olursa bu kez direkt yazip kenera cekilip izleyecem

Sosa için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

feryal82d ()

Evet kesinlikle elde tl olmalı ve parçalı alım satım yapılmalı.

0BeğenmedimŞikayet

Sosa ()

Teşekkürler abi sağolasın gördüm yazını gerçekten bir oyun var ama nedenini ben bilmiyorum

0BeğenmedimŞikayet

ibrahim45_555 ()

Kardeşim seni bilen biliyor

1BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Planını yapıp sadik kalmak lazim ve bu yolu uzun bir yol olarak düşünmek gerek

0BeğenmedimŞikayet

paralel_teknik ()

asıl öğrenilmesi gerekeken mutlaka elde tl olması ve yükselişler satış yapılması düşüş beklenmesi.

0BeğenmedimŞikayet

paralel_teknik ()

156 rakamlar farkl yerlerde olacak az üstüne de gelebilir. ben sitede gümüş aldığım da 1,30 idi )

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum