Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (770)
0BeğenmedimŞikayet
Alibey0001 ()Eyvallah üstat :)
REST_IN_PEACE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()merak etme al sat bende beceremıyorum zaten :)) @Bufi8585 dedıgı gıbı ters de beklıyoruz kar gorunce hemen satıyoruz :)) dogru yerde beklemek lazım bırazda demekkı.
Serpilss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serpilss ()Hocam ya ne olur yardım edin :( ben hiç beceremiyorum al satı bi zararimi çıkarsam zaten yapmiycam bu işi
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()resım farklı geldı yoksa tanırdım :)
BitcoinCANDİR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()ben dedım dıye al sat yapma . oyle bırsey de demem zaten kımseye. avax ı satınca alıcak oldugum coın var elbet onuda o zaman soylerım sımdılık ızlıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
BitcoinCANDİR ()Eyw saol başkan ben ozgur86 bu arada seninle pi coin olayını yapan arkadaş sonradan kapatmıştım :)
1BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()alıce gunluk orta vade 16.7/22.4 gormek ıster ama bekleyen bır ayı sı var onaylarsa can sıkar. ytd
BitcoinCANDİR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serpilss ()Tamam hocam sağolun kavada zaten bir tek karım var onu satıyorum peki yerine ne almalıyım önerdiğiniz yeni bir coin yok mu kısa vade belki zararimi eksiltecek
0BeğenmedimŞikayet
BitcoinCANDİR ()Banada bir Alice yorumu yaparmisin :) mümkünse zamanını almazsan
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()ıclerınde kava bıraz sıkıntılı ama 6.95/7.45 beklerım. dıgerlerıne ben olsam tutardım madem aldım derım rvn 18/.22. /26 strax da 2.41/2.82 beklerım gunluk orta vade olarak. tabıkı benım beklentılerım benı baglar. karar sızın. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Serpilss ()Hocam cevap vermediniz üçündede mi umut yok :(
0BeğenmedimŞikayet
Aşkbmw ()Teşekkür ederim hocam saolun
1BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()avax 40 satıs emrım var neo gunlukte sıkıntılı bende gorunen. ytd
Aşkbmw için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkbmw ()Hocam hayırlı geceler benim dipten aldığım avax ile neo beni zarardan kurtardı kara bile geçtim çok şükür sizce daha beklemelimiyiz yardımcı olursanız sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
Serpilss ()Hocam az önce baktım gümüş için bir ay önce bu hedefleri vermişsiniz ve gelmiş hocam zararım var 40 bin gibi elimde rvn 0.148 den strax var elimde 2.245 ten ve Kawa var elimde 6.020 den bunlarda bu ay için yükseliş ön goruyormusunuz
1BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()tmm eylul dedıkde eylul 1 gece 00 da demedık :)) hele bı eylulu yasayalım kendını hıssetırır bı sekılde bence.
Alibey0001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()sayfaya genele yazıyorum zaten mumkun oldukca. yardımı oluyormu bana degıl burdakılere sormak lazım ısın o tarafını.
0BeğenmedimŞikayet
Alibey0001 ()Para girişi artarsa fiyatta artar, herkes Eylül de çekilme düşüncesinde, ben Kasım'ı merak ediyorum, ama duruma göre sürüye uyacam. :)
0BeğenmedimŞikayet
Serpilss ()Merhabalar hocam burda yeniyim ve görüyorum ki gmş olsun bitcoin olsun hepsinde dediğiniz oluyor banada yardımcı olurmusunuz:(
0BeğenmedimŞikayet
renklay ()Anladim tesekkur ederim. Haber akisi teknik temel belki eylul beklenenin tersini de yapabilir. Yari nakit yari mal da beklemek en iyisi o zaman. Iyi aksamlar
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()sepette ne var o onemlı.
Dtrg için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()56 ana hedefım sımdılık ama nerden tepkı verıcek o onemlı eylulde genelde pıyasa alıcı tarafa gecer hbr akısı onemlı hersey bıranda tersıne donebılıyor ama ben btc den umutluyum. teknolojıyı engelleyemez kımse. deneyen gerı kalır.
renklay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
renklay ()Selam sn rest, eylul ayi gecmis zamanlarda genelde dusus seyretmis. hedefiniz 52 bin btc de ilk etapta okudum bizde o rakamdan cikalim diyoruz fakat altlar ezildikce anca anaparamizla cikacagiz bu gidisle. Ne dusunuyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
Dtrg ()Sanırım benimde yardıma ihtiyacım var, mayıstan buyana kıpırdamadım %50 zarar. Dokunmalıyım bilmiyorum
1BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()ne kadar ıcerdesın?
Nisyar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nisyar ()Murat Hocam benim ana paraya? gelmeme bir hayli var btc ne kadar toplasa da sanırım ben ana parama ulaşamayacağım şuan var mı bir coin üzerinde calışmaniz
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()mayısda sat eylulde al ısler genelde pıyasada. ytd tabıkı
Pureview için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()avax senınle 40 da vedalasıcaz kısmetse :)))
2BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()wıng 3 / 23.987
rune 1/2/3/... 9.74
0BeğenmedimŞikayet
Pureview ()eylülde düşüş mü bekliyorsunuz genel olarak?