Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (770)
0BeğenmedimŞikayet
Paratakip1 ()Hocam neo da 55$ hedefiniz geldi tebrik ederim
REST_IN_PEACE için cevaplandı (yorumu göster)
5BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()var yenıler ama degmez burası ıcın artık kopyacı ıkı yuzluler bol keseden kendılerınınmıs gıbı paylasıyorlarmıs. sen olsan naparsın?
hülya_buungaa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hülya_buungaa ()Murat bey merhaba umarım iyisinizdir. bir süredir takip edemedim çok güzel hedefler paylaşmışsınız faydalanamadım maalesef aynı hedeflerden mı yararlanabilirim yoksa yeni paylaşımlarınız olabilir mi?
0BeğenmedimŞikayet
Nisyar ()Evet Murat Hocam ben de şimdi çevirdim not ettim çook teşekkür ediyorum:)
1BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()suankı usdt fıyatıyla 1.13 / 1.66 ya tekabul edıyor zaten
Nisyar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Paratakip1 ()Hocam dot için bir hedef var mı audio için teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Nisyar ()Anladım hocam ben dirençleri bilmediğim için sormuştum, ben usdt olarak alıyorum, sanırım siz tl olarak paylaşmışsınız
1BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()onu ben bılemem ama bende olsa beklerdım en azından ılk hedefını. sana kalmıs yınede.
0BeğenmedimŞikayet
Nisyar ()Murat Hocam merhaba xrp 'den uzun zamandır tersteydim yeni kâr bırakmaya başladı , sizce nerede çıkmalıyım?
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()tebrikler kardeşim
4BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()5.05 lerden verdıgımız xrp 8.83 ve loadıng.
oyle ordan aldıgını oraya obur taraftan aldıgını dıgerıne pazarlamakla olmuyor bu ısler. cok ıkıyuzlu var bu sayfada.
2BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()sana hocacıklarınla mutlu gunler dılıyor ve arsıve kaldırıyorum. cok toysun ama akıllı gecınıyorsun aklınca . merak etme hocalarında oyleydı sonradan kendılerını kaf dagında sandılar o yuzden sasırmıyorum bunları kımden huy edındıgıne.
htcslk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nasuh8486 ()Hocam neye giriş yapılmalı elde xrp var idi çıktım az önce kar ile
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Murat Hocam bekliyoruz hedefinizi gelenler için teşekkürler
Bu yalan dünyanın cambazı da 'fakeside' bitmez :)
4BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()super anlık 0.967 / gunluk orta vade 1.35/1.72 % 55.3 ytd
hedeflerımızı hedefi dıye paylasan cambazlarada slm olsun.
1BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()nasıp kısmett
1BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()Disardayim bakamıyorum hedefi neydi diye. ama yetmez hedeflere para yetişmez. Fazlasına gerek yok.
umides için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()3 hafta önceki hedef aslında bu ilk hedefine gelmiş sen onu görmüşsün. msj in devamına öncesine bakarsan görülüyor zaten.
0BeğenmedimŞikayet
umides ()Daha yeni başlamıştık başkan fazla arayı açma :) bu arada cake 19.77 gördü ikinci hedefte geldi sayılır...
0BeğenmedimŞikayet
Nisyar ()Kazancınız daim olsun:)
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()Sen zaten hep geriden geldiğin için geç görüyorsun yazilanlari.
1BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()Dahası fazla fazla var ama vaktim yok bir süre uzağım sayfadan bende aldiklarimla devam ediyorum şimdilik.
0BeğenmedimŞikayet
Nisyar ()Murat Hocam sizi tebrik ediyorum ne söyleseniz fırladı nakit yoktu sadece srm alabildim fakat inanılmaz nokta atışlar yapıyorsunuz inş değerlendirenler olmuştur emeklerinize sağlık:))
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()ıotx 1 / anlık 0.03172 zırve 0.03457
1BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()sushı 1/2/3 / anlık 10.412