Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (770)
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()abd endexi
Hüma94 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hüma94 ()Bir gece gelip elinizde ne varsa alıcaklar ve bunun adı NASDAQ olucak ! ! !
Hocam burda ne demek istediniz acaba ?
REST_IN_PEACE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umides ()sushi için tesekkürler başkan takip için favorilere atmıştım güzel tepki verdi.
1BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()Bitcoin için REST_IN_PEACE yorumu (2 gün önce) Cevap yaz
avax 74.5 uzerı kaldıkca 76/83/96/107 icin onay surecı baslar.
sartı vardı ama sen dırek hedefı okumussun:))
umides için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()malesef usdt veya usd yı etkıleyecek kadar degerlı bır para bırımımız yok. dxy den dolayı kuresel bır artıs var usd de. usd sadece btc ıle degıl herseyle ters calısır. onları satarlar nakıte gecerler hısslerı satıp nakıte gecerler para her zaman dolasımda sadece nerde oldugunu yakalamak dert :))
sadeceseyir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umides ()Murat başkan avax hedefini görünce umutlanmistim, şimdi sushi ve fis ta ki hedeflerler korkuttu beni. O zaman btc 32 hedefine gidecek sanırım bu düşüşlerin gelmesi için.
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Btc ile ters orantılı usdt o kadar yükselmesi try den dolayımı yoksa btc düşecek öngörüsümü sizce?
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Beklediğiniz için değil piyasa hiç yükselmiyecek hep düşecekse up down arası geçiş yapalım olsun bitsin. Hiç bişeye bel bağlayamaz olduk aldığımız kar görmeden elde kalıyor şu son dönemde. Btc beklentiniz nedir?
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()cok surmez bencede.
Captain_Attack için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()ben beklıyorum dıye down gecmek zorunda degılsın. sadece dıkkat dedım olası hedefler.
sadeceseyir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Captain_Attack ()Daha zamanı var ustam bence ama olacak 2022 ilk ceyrekten sonra herşey olabilir
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Şuan sushiup var satıp downa mı geçsem peki napayım?
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()elınde olanlara dıkkat et :)) usd rahat durmıcak 9.50 ler sonrası var ufukda
Captain_Attack için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Captain_Attack ()Sushi yok ben de ustam
0BeğenmedimŞikayet
BitcoinCANDİR ()Aşağı mi gidecek yani
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()fıs dıkkat 1.01/0.58
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()kokmus balık sushı dıkkat edın 6.6/3.4
0BeğenmedimŞikayet
umides ()Hayırlısı başkan üzücü bir durum. Btc bir yön bulsa da yolumuza baksak. Gece çin vb açılışı ile bı dip daha gelirmi ki. Murat hocam ne varsa yine tkuru da var tavan geldi bugün, kap tan güzel haber gelirse uzaya yolculuk başlar.
2BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()Oda biseymi orta vade usdt try 9.23/9.58
umides için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umides ()Tebrikler başkan usd tahminide kılcıksız geldi...
0BeğenmedimŞikayet
Nisyar ()Pardon hocam şimdi okudum:)
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()afıyet olsun
LuckeC için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LuckeC ()Avax bildiriminiz için çok teşekkürler , elimdeki koinden çıkıp avax girdim faydasını gördüm
1BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()nbs soranlarınız vardı vaktınız varsa beklerım dersenız 0.033/0.052 ytd felan yok artık cunku zaten sayfaya uye olurken ytd yı bastan kabul etmıs oluyor herkes.
0BeğenmedimŞikayet
Nisyar ()Tmm hocam çok teşekkür ediyorum:)
1BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()nbs almıstım ben zaten. bu dedıgıne cvp verırsem tavsıye olur. alım satım yerlerıne karısmıyorum ben :)))
Nisyar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nisyar ()Murat Hocam merhaba, Nbs alımı için beklemeye devam mı sizce? Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Nisyar ()Tmm hocam çok teşekkür ederim takipteyim sağlıcakla kalın:)
1BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACE ()Biraz beklemekte fayda var sanki.
Nisyar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nisyar ()Merhaba Murat Hocam nbs almak istiyorum sizce tam zamanı mı?