Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (57)
0BeğenmedimŞikayet
Elif_Ada ()Gel, gel de gör nasıl can yakıyorlar :) GELME...
35oğuz35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bay_Bayburtlu ()Asrn hocam
powell son 2 yıldır yaptığı toplantılarda hep pozitif mesajlar verdi piyasanın akışına konuştu ..
Güçlü bir dolar isteseydi
Faizleri aylar önce yükseltmesi gerekmezmiydi?
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elif_Ada ()Kandıramazlar bizi, susturamazlar bizi, fed iyi biz kötü mü? :))
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()dun ne yaptın bılıuon mı abam ekran kaydı aldım koın298 mı neydı bugun baktım grafık ıslıyormu dıye ıslıyor 300 bılmem kac olmus yanı alsaymısım baya karım varmıs :) dur ben onada el atayım orayıda karıstırıyım :)
Elif_Ada için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()hha :) gecende zarrakes yaptım bu sefer yapmıcam ınat ettım ısterse 6.8 olsun gumus umrumdısı :) ama grafıkte toplaması lazım acaba hesap hatasımı yaptık :) fed faız arttıramaz sadece zaman kazanır ıstedıklerı kdr arttıracaz desınler hıkaye :)9
Elif_Ada için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()bırde mb faız artırırsa o zaman kullen yandık denır dedıkoduları basladı cunku pıyasada mb ıle ılgılı bızım mb
0BeğenmedimŞikayet
Elif_Ada ()Koin alsaydın bunu yaşamazdın :)) ytd şakası tabiki. Bana destek veremedin gitti Oğuz :))
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Herzaman stop noktası olmalı hocam hayat kurtarır
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()onsun fısını cekerlerse o zaman el fatıha dıyebılırmıyız 500lere hocam 2 ay terso yanı yaz bıtene kdr gumusde o sekılde :(
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Birazdan Fed başkanı 19:00 konuşması var peşine Fed Haziran tutanakları 21:00 buradan çıkan soylemeler önem arz ediyor yarınlara dair ipuçları arayacaz akşam saatlerinde volatilite artabilir birkaç söz mesela tahvil alımları ile alakalı ons'un fişini çekebilir güçlü dolardan bahsedebilirler vs vs
@35oğuz35 @Selda09
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()hele bır de sen hocam azın dualı senın gelır yukarı gelır :)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()3 kere okudum lakin anlayamadım
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Daha net söylemek gerekirse Normal şartlarda düşmesi gerekiyor çıkar gibi yaparsa dikkat edilmeli
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Ben yukarı deyince kırılırmı ki :)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()turuncu altı sırasıyla 8.60-8.50 8.38 8 7.90
Mavi üstü 8.80 9 9.10 9.25
Ben tuzaklara dikkat edin derim :)
Sezerw için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Hocam selam kısmı nasıl çıktı anlamadım. Yanlışlıkla oldu özür dilerim. Elinize sağlık yazmıştım mesaj öyle düştü
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Geliyormuymus
aspar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Sağolun hocam
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()elıne sağlık ustam
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Eline sağlık hocam aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()nereye kırılcak ustam yukarı de :)
1BeğenmedimŞikayet
aspar ()Selamını söyledim eline sağlık hocam