Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (44)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet bazen bazı şeyleri site panik olmasın belki de gerçekçi olmaz diye yazmamak daha doğru bence de. Ben de olumlu yöndeyim dostum :) bakalım hayırlısı artık takip edeceğiz. Ama gün gelir de ihtimaller olumsuza dönerse onu da yazmak isterim inatlaşmak istemem ve çekinmem. Kendime ters düşecek olsam da kimseyi yanlışa sürüklememek lazım :) ytd
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Bende kup ve fincanı severim içinde kahve olunca:))
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()ben bir hesap yaptım, düştüğü yer ile alakalı :) eğer o hesap tutarsa çok beter yerlere gider, ama siteye yazmıyorum nedeni gereksiz korku salar. Çünkü şu anki dolar kuru ve onslerin gidişatı ile bu mümkün değil, binde 1 olacak olayı buraya yazmamın insanları çelik gibi korkutmamın anlamı yok :) ben yükseliş tarafındayım. veriler şu an bunu gösteriyor, düşüş gösterirse o zamanda elimde madende olsa yazarım. ytd
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet kimileri farklı bakış açısında olması kaçınılmaz ama bence farklı görüşler bizi daha doğruya ulaştıracaktır. Yukarı %51 aşağı ihtimali %49 görsem de aslında temelde iki ihtimal de %50- %50 dir.
Mesela 10 tane kalem var bunlardan 1 tanesi kırmızı diğer 9 u mavidir. Bunların arasında kırmızı çekme ihtimali %10 kabul edilse de ihtimal esasen %50 dir ya gelir ya da gelmez. Yani ben bu mantığa inanıyorum. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sarı çizgiler çanağın ve fincanın boyutunu yani hedefini göstermek amaçlıdır. Tarih ile ilgili durum içermiyor. Ve ok gibi gidecek şekilde anlaşılmasın sayfada. İşin açığı kritik noktalar çok. Zamansal kısma tskılmazsak eğer benim Gümüş Elliot ve kelebek kanatları ve 2 çalışmalarım ile Tamamen örtüşen bir çalışma olduğunu tekrar belirtmiş olayım. Benim bu yıl içinde beklentim 33 olduğunu çok uzun süre önce yazmıştım ama kapıları kilitleri kritik seviyeleri aşabilirsek. 40-50 gibi afaki rakamlar 30.5 üzerinde aylık kapanışlar almaya bağlıdır. Sonrasında ivme kazanabilir. Ama bu yıl içinde ben beklemem bu durumu.
Ki zaten bu seviyelere ulaşırsa gümüş ons esaslı bir düzeltme beklerim. O durumda 30.5 üzerinde kalmak kolay iş olmayacaktır.
Yine de insanız beşer şaşar demişler. Bunlar hepsi teknik beklentilerden ibaret. Ama teknik dışı ekstrem durumlar olursa sonuçlar farklı olacağı ve doların durumuna göre TL rakamları değişken olacağını unutmayalım. Aynı şekilde daralan üçgen olayı da mevcut dediğin gibi. Esasen korkutucu bir şey var ama o olursa zaten gözümüzü derinlerde açarız, o da 18 dolarlar olabilir. O yüzden kesin konuşamam ama bu paylaştığım ihtimali daha uygun görüyorum açıkçası şimdilik. ytd
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()bakmakla görmek arasındaki fark, benim düşüş olurken yükseliş gördüğüme, @celik2119 sitedekilere bunun tersini gösteriyordu, kulp aşağı şeklinde. onun gibi bazı kişilerde var sürekli düşüş olmasını isteyen nedeni belirsiz :) milleti korkutmaktan zevk alan, ben kulp olayına her ne kadar katılmasamda, uzun ve orta vade grafiğimde daralan üçgen mevcut, sarı çizdiğin yer ordan yükselmeyebilir, kışa denk gelebilir bundan sonraki düşüşten sonraki çıkışa denk gelebilir, tabi direk ilk bu çıkıştada 30bin ons üstüne atarsa o otaritelerin beklediği 40-50bin ons leri konuşmaya başlayabiliriz, bu yıl gelirmi bilmiyorum ama kışın dediğim gibi eğer bu çıkış dalgasından sonra düşüş, devamında da çıkıştan sonra eğer daralan üçgende yukarı atarsa, seneye ocak, şubat aylarında gümüş ons 30bin üstünde seyrediyor olabilir. ytd tabi aynı şekilde veriler ışığında daralan üçgende alta da atabilir, o zamanda düşüş trendine gireriz. bekleyip görecez nereye atacak ytd
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Eline sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Gold_Miner20 ()İnşallah ustam :)
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eyvallah ustam.
Günü geldiğinde kahveleri keyifle içeriz umarım :)
Gold_Miner20 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gold_Miner20 ()Emeğine sağlık ustam
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah Rabbim yanıltmasın.
Bu fincan kulp gümüş ons Elliot ve kelebek kanatları çalışmalarım ile uyumlu bir çalışmadır.
Teknik olarak çok uygun olduğunu düşünüyorum ama inşallah teknik dışı bir bozulma olmadan bu kez hedefleri alırız da herkes kar eder. Sevgiler ve saygılarımla cümleten
Kün_ve_yekün_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bugün beğeni hakkım da kalmadı :(
Ama yarın bugünden kalan herkese like benden :))
Ablacım çok teşekkür ederim. Bu fincan çalışmam ile kelebek kanatları, kelebek kanatları 2 ve gümüş ons Elliot çalışmam çok örtüşmektedir bunu da belirtmek isterim. ytd
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kün_ve_yekün_ ()İnşallah dostum Allah gönlüne göre versin inşallah, o hedefe ulaşmak ümidiyle...
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hedefe gell:)) harika. Ellerine sağlık. Çok seviyorum artık bu fincanları ve kulpları. Takipteyim