Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (29)
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()26.23 destek demiştik şimdi 26.06 mı bekleyelim buradan döner mi hocam
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Değerli üstadım, delta variantı ile birlikte beklediğimiz geri çekilme ve endüstriye temel emtianın düşüşü kanımca kısmen ertelendi. Ama belirttiğiniz ihtimalleri ben de hâlâ ihtimaller dahilinde görüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Celik hocam bende yeni öğrendim yükselirken almicaksin biz dirençte veya dirence yakın alinca terste kalıyoruz
Beklicez dirençten dönsün aşağı desteğe geri çekilince alıcaz
Ama işte yükselirken dahada yükselecek diye panik ile giriliyor sonuç hüsran...
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Evet ortalama 7.50 maalesef, kardayım satmadım. Nasıl yol izleyelşm
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Selçuk hocam bu 26.23 ila 26.30 ons Gümüş gr tl neye denk geliyor
Teşekkür ediyorum
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bilmukabele hocam saygılar
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Alt yorumda Kısada olabilecek hareketi değerlendirdim. 23,6 halen gündemde.
kimyagerme için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kimyagerme ()25.52 altı gözükmüyor sanırım son mesajınızda yaptığınız paylaşıma göre dogrumudur. (Diğer bir ifade ile 23.6 artık olmayacak mı) teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Hocam yinemi terstesiniz :( . Önemli 1 kural : Yükselirken ''Tamam artık durmaz buradan alınır '' yapmayın bunu. Siz 7,50 den falan mı almıştınız
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()27. 15 ihtimali var mı hocam, tersten kurtulsak yeter
7BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Estf. Sizinde emeğinize sağlık @BossVurguncu hocam. Bol kazançlar.
Destek soran arkadaşlar şuan en olağan görünen 26,23 - 26,30 aralığı. Kısada bu şekilde. Bu desteklerden bir hacim gelirse 27,15 e kadar uzanabiliriz.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hocam elinize emeğinize sağlık.
Değerli bilgileri takipteyiz.
1BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()Destek 25.92 midir hocam
1BeğenmedimŞikayet
İlla_edep ()Teşekkürler emeğinize sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Destek neresi hocam?
5BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Dxy 92,0 Altında fiyatlama yapmadığı sürece yükseliş bekleyemeyiz
( Sınırlı olur ).
@İlla_edep 26,52 direnç lduğu için sattım. Şimdi bi destek denemesi yapacak.
Sinyor72 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinyor72 ()Sayın hocam öngörünüz nedir? Buradan alınır mı veya düşüş mü bekliyorsunuz roket mi olacak?
0BeğenmedimŞikayet
İlla_edep ()Sn @selcukcelik 26.52 satış yaptınız mı?
5BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Ne diyorlardı ona , Nokta atışı mı ? 26,52 ! Bekliyoru 4 gözle.
0BeğenmedimŞikayet
fizik3846 ()selcukcelik hocam, tablo ve grafiğini inceledim. yıllık olarak 25,558 den destek alan ons gümüşün çıkabileceği en yüksek değer 27,158 olarak mı anlamamız gerek, yatırım tavsiyesi olmadan...
0BeğenmedimŞikayet
NEW_GOLD ()Şuan aynı anda bir yükseliş var bakalım hangisi sahte
1BeğenmedimŞikayet
Aysu06 ()Teşekkürler emeğinize sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hocam ellerine sağlık. Çok teşekkür ederim.
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Selçuk Hocam eline sağlık teşekkürler takipteyiz
1BeğenmedimŞikayet
yabangülü_17 ()Merhaba emeğinize sağlık bereketli kazançlar dilerim
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()elinize emeğinize sağlık hocam hayırlı günler
1BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()haftalık ilk önemli direnç ve alıcılı bölge 26,16 yazarken 25,16 yazmışsınız biz anladık sıkıntı yok. elinize emeğinize sağlık tşkr ederiz
1BeğenmedimŞikayet
kznlr ()sağolun hocam takipteyiz , emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Emeğinize sağlık sayın hocam Allah razı olsun bereketli bol kazançlar dilerim sağlıkla inşallah