Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (47)
0BeğenmedimŞikayet
lord_of_the_attack ()Ne yazıyor alım yaparken yazsana
Sportteacher_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sportteacher_ ()Benim spotta BIDR diye hesap mı coin mi anlamadım para oraya kaymış alım yapamıyorum bilgin var mı
lord_of_the_attack için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Eyvallah sağolun. Sizin de elinize sağlık.
Sherloch için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Teşekkür ederim.
Çaka_beğ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
lord_of_the_attack ()Binance kullanıyorum zaten ustam
Sportteacher_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sportteacher_ ()Kardeş bnace uyg var mı sende
1BeğenmedimŞikayet
lord_of_the_attack ()Gelir ustam gelir de orada kalıcılık çok önemli orada sağlanan kalıcılık bu işi çok yukari götürür herkes rahatlar sabır edenler yani ytd
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()grafikte yazıyor
Yörük16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()42 için aslında geç bile kaldık. ama geç olsun güç olmasın diyoruz. :)
ytd
1BeğenmedimŞikayet
Çaka_beğ ()Hocam bende tam size günlükte göstergeler olumlu gösteriyor diye soracaktım . Grafik atmışsınız isabet olmuş. Saygılar. Likelar size :)
1BeğenmedimŞikayet
lord_of_the_attack ()Tek korkum var benim 41 42 k bölgesine çıkıp artık tutunmali ustammm zaman daraliyor çünkü yaşanacak boğa icin kaybedilen piyasa guveninn tazelenmesi lazım ki stres donemi tamamlansin ve boğanın düzeltmesi ya da mini ayı piyasası olarak istatistiklere geçsin. Zor zamanlar ancak paylasiminiza sonuna kadar katılıyorum asıl mesele o bölgelerde BTC ne yapacak pozitif uyumsuzlik calisacak ama tutnabilecek mi? Piyasa yapıcılar ne diyecek bakalım haberler de oluşan formasyonu desteklemesi ve çalışması ümidiyle benim ısrarla savundugum şey 30 k bölgesinin altında kapanışlar yapmamasini boğanın düzeltmesi olarak yorumluyorum umarım da öyle olur
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Tebrikler yakalanan uyumsuzluk için. Rsi 50 üstü kalıcılık kesişimi geri çevirir mi dersiniz?
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Eline sağlık Ustam sağolasın teşekkür ederiz
bize böyle gel işte Ustam düşeçek diyenlere inat mala giriyoruz yataya bağlıyor rsi kafasını yukarı kaldırsın canımı yesin :)
2BeğenmedimŞikayet
Sherloch ():) müdür. Pozitif bir olgu yukselmesi içinde. 20binlere gelirken 7 tane negatif uyumsuzluga inat yükselmişti.
Ama yukselişi sadece rsi değil macd te destekliyor.
Eline sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Yörük16 ()Yani ustam?
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Teşekkür ederim. En son paylaştığım PU çalışmıştı. Bu da çalışır mı takip edelim bakalım. :)
1BeğenmedimŞikayet
lord_of_the_attack ()Like verildi aynen öyle ustam