Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (48)
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Negatif uyumsluk var kardes
Rachel25 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rachel25 ()@Ons_Bükücü
Sayın Ons Bükücü bu grafikte hangi formasyonu görerek ons'da sıkıntılı bir sürecin başlayacağını düşündünüz? Kısa bir açıklama yaparsanız çok memnun olurum.
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Bir yol buluruz
Sosa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Kactan aldin abi gumuslerk
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Bende gram yok başkan gümüş terste kaldım platin iyi durumda Zarar kes yapmam beklerim artık
Ons_Bükücü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Bilmiyorum takip etmiyorum ki ben kimseyi:( o da mi dusus bekliyor valla abi 1907 seviyesinde keske benimle birlikte çıksaydın sen de çok bariz belli etti 1907 seviyesindeyken benim fisherda çizgiler ust üste gelmişti:( ama hiç belli olmaz bu isler hayirlisi diyip beklemek lazim
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Aytaç hocayı bilirmisin oda sayfasına yazdı borsa tarafına geçiyorum iki yıl kadar dedi
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()@Sosa abi bu grafik te onemli
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Estagfurullah sn ons bükücü bilmuhabbetimle
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Haklisin abi buyugumsun ellerinden operim
Varabey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()aynen dostum
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Olur dostum yanllış anlaşılmalar paranın oldugu yer normaldir
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Helal olsun nedemek sn ons bükücü bazen yanlış anlamalar olabilir paranın oldugu yerde şeytan insanlar arasında nifak verir ben genele yazarım sorusu olana açıklayıcı cevap yazarım adm geliyor ons sayfasından btc alıp zararda bulunan insanlara bu yatırımmmıdır filan diyor diye ironili yazdım neyse sende hakkını helal et
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()benden yana helal olsun dostum, sıkıntı yok ikinizde aynı şeyi söylüyorsunuz iletişim problemi oldu sanırım, yanlış anlaşılma oldu, özür diledi ve seninle helalleşmek istedi gördün mü bilmiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Yok dostum arkadaşla benim bir sorunum genele yazdım yoksa fikir alış veriş filan degil btc sayfasında onsçuların gelip btc nin tiye alkalı konuşmasıyla ilgili bir ironiydi yoksa benim yarın zaten ne kaç paradır ekranlar onu söyler polemik çıktı aramızda sebepsiz onuda anlamadım hakını helal et konuya muhatap ettigim için
1BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()@Varabey abi gönlünü kırdıysam özür dilerim ben biraz gırgır şamata yapmayı severim @Periyot ta denk gelmiştir muhakkak tabi aramızda bir kutuplaşma oldu hakkini helal et he
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()hayırlı akşamlar
1BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ():) eyvallah abi :)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()attım Okan bey
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Eyvallah abi
Paramaribo_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()tamam dostum ikiniz de aynı noktaya dikkat çekiyorsunuz ons konusunda! @Ons_Bükücü de onslar olumsuza gidiyor diyor
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()@Periyot usta bi el at be :) ben abimize kotu bir şey demiyorum ama anlaşamıyoruz :)
0BeğenmedimŞikayet
Paramaribo_ ()Canınız sağolsun o zaman hayırlı kazançlar size..
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Bak güzel kardeşim niçin zorluyorsun. Ne demem gerekiyor
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Siz de beni @Periyot a sorabilirsiniz:)
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Hee @Periyot u tanır misiniz siz de beni @periyi
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ():):) o dediğin benlik is degil :) ben uzun vadeli bakarım:)
Paramaribo_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Bakınız daha yeni bir dostumla konuşuyordunuz sn periyot isterseniz benimle teknik konusunda münazara ettiginizi ve ne düşündğünü sorunuz ltfn sn ons bükücü
0BeğenmedimŞikayet
Paramaribo_ ()Yğne olmadı:) Bize Günlük Haftalık aylık grafik olsa daha makbule geçer...
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Buyurun @Paramaribo_
Bitcoin