Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (85)
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()Hocam inan fiyatlar hakkında hiç bir fikrim yok. Ne kadar ki fiyatlar 1 Dönüm için. Şöyle Denize 20 km olan yerlerde.
Bumerang_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bumerang_ ()Bütçen nedir 2-3 dönüm bile büyükten şöyle 1 donum civari için
Savaş06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()O da olur ama deniz kenarı 2-3 Dönüm vallaha servet isterler yav. 20-30 Km iyidir. :))
0BeğenmedimŞikayet
Bumerang_ ()Öyle buluruz ben denize 200-300 metre yerden bahsettim öyle yerlerde fiyatı ikiye katladı kardeşim müthiş bir develiasyon var bitcoin bile ucuz kaldı artık
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()He bende 5 milyonluk, 10 milyonluk alıyorlar sandım.
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Dalga geciyolar abi 5 tl lik aliyolar
1BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()Hadi inşallah daha fazla alırlar da hemen zarardan çıkıp kâra geçersin dostum. En azından Kahve Paramız çıkar. Belki mangal da yakarız. :)))
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Balinanin biri reveneye bir satış koymus alimlari gormen lazim 10 10 10 yapmis
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()Estafullah Dostum. Allah hayırlı bol kazançlar versin inşallah.
mevlutefe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Demekki aç gözlü olmayınca kazanıyoruz az az toparlıycaz inşallah bu sayenizde oldu allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()Valla haftaya öyle başlarsak ne süper olur. :)
Hadi inşallah kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Inşallah ya herkes terste tersten çıkan çoğu kacacak ama millet bezdi artik
goldman123 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
goldman123 ()ben bugece yatmıcam nsıl olsa pazartesi öğleden sonra işe gidiyorum inşllah yarın yeşil geçer inşallah ya
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Her pazar btc dusuyo istermisin bu pazarda 40 k lara gitsin:))
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()WING da fena değil aslin. Bir kaç kere atağa kalktı ama hep yarı yolda kaldı. Belki bu sefer şans benim de yüzüme güler.
Bunu BTC den başka kim bile bilir ki?
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Hemde nasıl dente baksana resmen tuzağa dustuk rvn aldik yine tuzak en insaflisi chz cıktı:))
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()Valla yav. BTC hayallerimizin içine tükürdü resmen. :)))
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()Nerden bakıcaz ki? Ben Ula diye düşünmüştüm ama hani şöyle Denize 20-30 km mesafe de 2-3 Dönüm bir şey yav. :))
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()Bizim Coincikler x5-10 yaparsa belki desene ustam. :))
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Hiç sorma ya tatile gelecektik mangall ypacaktik daha ciflikte:)))
0BeğenmedimŞikayet
Bumerang_ ()Hiç değer kazanmayan aslında alt coinler o anlamda bakarsak çoğu alt coin şuan iki sene önceki fiyatının altinda
0BeğenmedimŞikayet
Bumerang_ ()Başka yerden bakmak lazım zaten mugladan arsa alınmaz fiyatlar 3 katına çıkmış durumda
0BeğenmedimŞikayet
Savaş06 ()Hocam en çok üzüldüğüm de bizim Mugla da arsa işi yalan oldu galiba.
Baksana BTC ağa müsaade etmiyor. :((
0BeğenmedimŞikayet
Bumerang_ ()Bende size katılıyorum al sat strese girme al yat %50 Nakit iyidir düşerse alttan alırız
Dönence için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dönence ()Hocam ben elimdekileri 55000 civarı çıkardım mesajlarımda var sonra 32000 civarı btc aldım ve diğerlerinden bazılarını bu mesajı paran sıfırda olabilir diyen arkadaş için yazmıştım. Yoksa haklısın ama şöyle düşün biz 2013 de 55 dolara btc alsaydık tutabilirmiydik 65.000 dolara kadar mümkün değil ben tutamazdım. Yoksa ortak paydada buluştuğumuz yer var..
Mega38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dönence ()Hocam ben elimde bulunan bazı coinleri tam dip olmasada sert düşüşten sonra aldım bazıları da karda ama şu anda al sat yapmıyorum beklemedeyim ve inanıyorum elimdekiler en az şu fiyata göre 2x yapacak hatta öyle tahminlerim varki bunun da üzerinde yorum sayfamda yazdım. Bunlar benim düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir. Bu görüşler sadece beni bağlar ama ifadelerinize tamamıyla katılıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Mega38 ()Körü körüne hodl kalınmaz hocam, mesela ben ilk büyük düşüşte 47 bin seviyesinden sattım, 35 bin seviyesinden geri aldım, kötümü ettim, bazen uzun rallilerde belli noktadan satıp düzeltmede tekrar almak gerekir, çünkü bitcoin şuana kadar her uzun koşuda illaki bir düzeltme gördü, yani bitcoin 500 bin dolar olacaksa o seviyeye ulaşana kadarda 500 defa düzeltme görecek, körü körüne hodl kalınmaz
0BeğenmedimŞikayet
Bumerang_ ()Güzel yorum, Bazen zarar kes yapılan yer malı aslında almanız gereken yer olabilir.
3BeğenmedimŞikayet
Dönence ()- Bazıları korku piyasasında zararına satar daha dipten alırım diye sonra sattığının üzerinde alır. (Belki dipten alır)
- Bazıları zirveden satar dipten alır. (Her zaman mümkün değildir. )Bunu yapanlar zaten buraya uğramaz bile.
- Bazıları zararı olsada çıkmaz karda kapatacağım diye zaten bunu yapan gerçek hold yatırımcısı ise(Yani hodulcu ise) zararına bakmaz o kişi uzun vadecidir. Ama diğer kısmı her gün her saat stres yapar ama şunu söylebilirim ki Hold cular her zaman al satçılardan fazla kazanır.
Benim durumda ben analizlerime göre(Teknik analiz) ve temel analize göre olumlu düşünüyorum. NOT:Eğer kaldıraç olayına girmediysen ve gerçek bir şhit coin değilde sağlam bir coinin varsa zaten paran sıfır olmaz...
Erzurumlu2555 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Mecburen bekliyoruz ama nereye kadar bekleriz orasini kestiremiyorum. Ins. herkes en kisa surede kar ile cikar.
The_AVANOS için cevaplandı (yorumu göster)