Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()uçurum aşağı düştük hiç paraya bakmadım
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()12 geldi okadar satak dedim arkadaşa dusmez dedi ona uydum nerelere dustu
KAPAKÇI_GELDİİİİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()olan olmus
Allah yardımcın olsun senin durum daha zor
şimdi 12 gelse bile belki satardım diyorsundur
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Yok denti almasam nakit kalsam daha iyidi hiç yoktan resmen para tuzagi chz 6 dan alaydim onu almayaydim
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()ona bakarsan 30 tane coin sayarım keşke alsaydim dediğim:)
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()zarar da olmanin yan etkileri deriz:)
Aydinderya için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()29 kurustan doge almadim şu denti alacama onu alaydim ihadim:)))
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()bu elon haberi ne sevindi gim tek nokta doge nin coin olmasi
ve coine yönlendirme yapması bu da diğer coinleri de etkiler
0BeğenmedimŞikayet
Aydinderya ()Tarihin tozlu raflarında yerini alsın :)) bir zamanlar bı derya vardı zarardayken çok kötü espri yapardı falan derler nebilim :))
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()silme şansı varken bu yorum simdi sonsuzluğa yolculuk.. :)
Aydinderya için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aydinderya ()Kadir :)) sen demeden ben deyim kabul kötü espriydi :)))
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()salla elon kim in anir