Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (101)
0BeğenmedimŞikayet
Canfeza ()Allah şifa versin beterinden korusun.
0BeğenmedimŞikayet
ATT35 ()geçmiş olsun. hoşgeldiniz.
0BeğenmedimŞikayet
yaşar_efe ()Hocam çok geçmiş olsun, değerli yorumlarınızı özlemiştik, selamlar.
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_borsci ()Merhaba abesi hoş geldin ve çok çok geçmiş olsun
0BeğenmedimŞikayet
durgunates23 ()Hocam çok geçmiş olsun. ozlettiniz kendinizi.
0BeğenmedimŞikayet
Sevda88 ()Hosgeldiniz efendim cok gecmis olsun cok merak ettik sizi sukur ki iyisiniz... Ve hep iyi olun insallah. sizden ether yorumu rica edebilir miyimm
0BeğenmedimŞikayet
gattuso ()@CoDeX© hocam çok çok geçmiş olsun merak ettik seni birşey olduğu kesindi @bufalonunda selami var çok geçmiş olsun. diyor saygilar
0BeğenmedimŞikayet
sadeceseyir ()Geçmiş olsun kardeş, Allah beterinden korusun. Aramıza hoşgeldin. Allah sevdiklerine bağışlamış.
Piyasaya gelecek olursak, Gerçek ve doğru bilgilere ihtiyacımız var çünkü kimisi borçla kimisi hayatını erteleyerek kimisi tepeden alarak zararla bu işe girdi.
Nerede kıramazsa döner, btc destek ve dirençler, güçlü alım ne zaman olur, belirli bir tarihe odaklanmalımıyız. Tepeden alan bir daha bu seviyeyi görür mü vs vs somut gerçekler şuan herkese ilaç gibi gelir.
Vakit buldukça bizlere yardımcı olursan memnun oluruz.
0BeğenmedimŞikayet
artemis_ ()Hoşgeldiniz çok gecmis olsun. Bufalo arkadaşımızin size çok selamı var. Gecmis olsun dileklerini iletiyor.
0BeğenmedimŞikayet
Ladree ()cok gecmis olsun kral
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Geçmiş olsun hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Maskeli_ ()Geçmiş olsun Allah şifalar versin
0BeğenmedimŞikayet
Trydfl ()Emeğinize sağlık, değerli bilgileriniz için teşekkürler...
0BeğenmedimŞikayet
Elazıgleee ()Adamın ham maddesi geçmiş olsun , Allah başka dert keder vermesin uzak eylesin . Geldiğine sevindim :)
0BeğenmedimŞikayet
Selyıl ()Hoşgeldin CoDeX kardeş,
Çoook geçmiş olsun. İyi olmana sevindim. Hep kulağını çınlattık.
İyi ki geldin:))
0BeğenmedimŞikayet
Hedef20 ()Geçmiş olsun hoş geldiniz.
0BeğenmedimŞikayet
Boady ()Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. allah beterinden esirgesin.
0BeğenmedimŞikayet
mrerror ()hocam çok geçmiş olsun.. sizin yorumlarınızı çok özlemiştik, hoşgeldiniz:)
0BeğenmedimŞikayet
kritiksaat ()Geçmiş olsun
0BeğenmedimŞikayet
Biz ()Çok geçmiş olsun
0BeğenmedimŞikayet
HAZAR2323 ()Geçmiş olsun...
0BeğenmedimŞikayet
Yörük16 ()Öncelikle geçmiş olsun diyorum yorumunuz için de teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Gemici1905 ()Hoşgeldiniz oncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun diyorum. Inşallah en kisa zamanda tamamen sağliginiza kavuşursunuz. Ama inanın sizin gibi degerli birisini şu anda buradaki coğu yerte kalan arkadas gibi aramizda görmekten mutluluk duydum. Tekrar gecmis sun ve hoşgeldiniz.
0BeğenmedimŞikayet
Es06 ()Geçmiş olsun. Hoş geldiniz
0BeğenmedimŞikayet
Rvthknaslan ()Çok geçmiş olsun kardeşim..
0BeğenmedimŞikayet
Serdengeçti34 ()Matic avax da bekleye devam
lord_of_the_attack için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatoş01 ()Hoşgeldiniz
Gelmiş geçmiş olsun inş
0BeğenmedimŞikayet
Mirhan$ ()Eline koluna yüreğine sağlık üstadım geçmiş olsun Allah şifa versin
0BeğenmedimŞikayet
Yako54 ()Hocam eline saglik birsey anlamadim ama olsun bi dunya yazmissin simdi bizim gibi teknikten anlamayanlara da basit bir ozet gecermisin?