Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (101)
1BeğenmedimŞikayet
armageddon1 ()hamd olsun sevindim gecmis olsun
cok kiymetli hocam
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Çok sağolasın değerli kardeşim, şimdilik iyiyim Allah'a şükürler olsun bayağı toparladım eksik olmayasın, sende iyisindir umarım? ..
armageddon1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
armageddon1 ()kral gecmis olsun yeni baberim oldu iyisinizdir ins.
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşk ederim Servet Allah razı olsun kardeşim, İnşaAllah yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum eksik olmayasin, sende iyisindir umarım? ..
Küçük_dinoo için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Küçük_dinoo ()Slmlar arkadaşlar kazancınız bol ve daim olsun.
Çok geçmiş olsun @CoDeX© bey çok üzüldüm umarım eski sağlığınıza kavuşmuşsunuzdur. Emeğiniz çok bizde ve bu forumda. Bol kazançlar..
0BeğenmedimŞikayet
bulent_esen ()öyle duydum
Alperen_yanha için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Dök ()Teşekkürler üstad. Geçmiş olsun. Iyi ki geldiniz siteye.
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()BTC grafiği paylaştım değerli kardeşim, BTC şuan saatlik görünümde hala pozitif görünüyor şayet 4 saatlik grafikte MA20 38.750$ ve MA50 38.130$'in altında kapanışlar yapmadığı sürece şimdilik sıkıntı yok..
Dök için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşk ederim Allah Şafii isminin tecellisiyle tüm hasta kullarına şifalar vermesi temennisiyle diyelim..
Ar_er için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşk ederim Fırat bildirimlerde sanırım sorun var, çok tşk ederim Allah razı olsun değerli kardeşim..
fırat33 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Çok tşk ederim Oğuzhan, hoşbulduk değerli @Mavi_Gezegen FB'li güzel insan.. Seni de görmek çok güzel..
Oğuzhan_07©20 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ar_er ()Çok büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
1BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()kardeşim hg büyük geçmiş olsun, daha öncede yazdım görmedin herhalade kardeşim tekrar geçmiş olsun
2BeğenmedimŞikayet
Oğuzhan_07©20 ()Codex hocam çok çok geçmiş olsun sizi görmek ne güzel , hoşgeldiniz:)
0BeğenmedimŞikayet
Dök ()@CoDeX© hocam hoşgeldiniz. Btcde obo çalışıyor mu şuan? Bakabilirmisşniz eğer müsaitseniz?
0BeğenmedimŞikayet
Alperen_yanha ()Fed açıklaması bu akşam dimi usta
bulent_esen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()BTC tam Aralik'ta 20K'i kırmıştı ve ben 24K'in üstündeyken yazamamisim herşeyde vardır bir hayır portföyumde sadece WAVES vardı hala duruyor X4.. Bereketli olsun dayi..
1BeğenmedimŞikayet
bulent_esen ()takihsizliğe bak,3 sene bboğa bekle tam boğanın başlangıcında kaza geçir, umarım fırsatları değerlendirme imkanın olmuştur, ben 5-6x yaptım totalde,2-3 sene terste bekledik ama acısını çıkardık
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetbjk ()Gecmiş olsun hoşgeldin tekrar senin yazdığını görmek güzel
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Hoşbulduk değerli kardeşim çok tşk ederim, fırsat bulamıyorum fırsat bulduğumda daha çok görüşeceğiz İnşAllah..
hakanım44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
hakanım44 ()Hoş geldiniz kıymetli @CoDeX© hocam cok geçmiş olsun
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler değerli kardeşim, Allah razı olsun Rabbim bir daha yaşatmasın ümidiyle diyelim inşAllah..
Nightmare116 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Nightmare116 ()Rabbim kimseyi Sağlıktan ayırmasın. Şifalar diliyorum
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler dayı, en son buraya yazdığım gün müdürle birlikte müşteri ziyaretine gitmiştim çok kötü kaza geçirdim sağ kurtuldum ama kısacası buna mucize denilebilir ve bedenimde ağır hasar bıraktı.. Rabbim sevdiklerime bağışladı ne kadar sükretsem azdır..
1BeğenmedimŞikayet
bulent_esen ()geçmiş olsun dostum, ben yeni gördüm sayfaya geri döndüğünü, bizde bayağı merak etmiştik
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler kardeşim Allah razı olsun iyi dileklerin için..
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah
0BeğenmedimŞikayet
offlee ()ustad hoşgeldin, çok geçmiş olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Diyergani__21 ()çok geçmiş olsun hocam allah şifa versin. allah beterinden korusun.
0BeğenmedimŞikayet
Trydfl ()Hocam, çok teşekkür ederim.
Uzun uzun açiklamişsiniz.
Elinize, emeginize sağlık.
Verdiğiniz rakamlari takip edeceğim.