Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (101)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Merhabalar, tşk ederim..
SOL/USDT Haftalık grafikte gözüken 21.2$'in üstünde kalması hala üst bölgelere ve pozitiflik durumunu ortaya çıkartıyor.. 2 gün önce BTC'nin aşağı salınımıyla birlikte 26.5$ seviyesi test edilmiş görünüyor.. Dün en düşük 32$ ve en yüksek 53$ seviyeleri arasında gidip geliyor olduğudur.. Günlük görünümde en önemli destekler 50 MA 37$ ve 100 MA 25.3$'dir burasının altında kapanışlar riskleri günlük 200 MA seviyesi de olan 14$'a kadar uzatması şeklinde olacaktır.. .. Günlük grafikte gözüken 45-46$'in üstünde net kapanışlar yapmasi halinde yeniden 53$ ve 3 gün önce de test ettiği 58.38$ seviyesini hedef alacak olmasıdır.. BTC ve BTC. DOMİNANS'tan kaynaklı BTC'nin altları ezmesi ve BTC'nin gidişatına göre takip edilmesi şuan önemlidir.. Projesi nedir ne değildir bilmiyorum ama şuan için en önemli husus BTC'nin haftayı nasıl kapatacagidir ve öncelik altkoin alırken bunları takip etmemiz gerektiğidir..
Trydfl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trydfl ()Hocam sizi yormayacaksam eğer orta ve kısa vade için sol yorumu alabilir miyim?
Teşekkür ederim.
Trydfl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
frikuva ()Çok büyük geçmiş olsun dostum. Ondan bu kadar uzak kaldın. Şükür yine aramızdasın. Allah beterinden korusun. Şifa versin
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler kardeşim çok sağol eksik olmayın..
Vlkyasan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
aserdar ()Geçmiş olsun..
3BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()En büyük nimet Rabbimin vermiş olduğu sağlık Rabbim kimseyi ne ailesi ne de verdiği azalarla sinamasin tşkler kardeşim eksik olma inşallah, bol kazançlar..
tengri27 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Vlkyasan ()cok gecmiş olsun saglıklı bir ömür olsun
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Hoşbulduk kardeşim, şimdilik iyi olmaya gayret ediyorum ağrılarım var biraz ve kötü bir kaza geçirdim bakalım yavaş yavaş toparliyorum inşallah Allah'ın izniyle sende iyisindir umarım? ..
frikuva için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
tengri27 ()çok geçmiş olsun ben sizin gibi değerli insanları uzaktan takip ediyorum hoşgelmişsiniz sefalar getirirsiniz inşallah güzellikler yoldaşınız olsun
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler kardeşim sağolasın eksik olma..
alihoroz3344 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
frikuva ()Hoşgeldin ustam ya :)) nerdesin nerelerdesin sen. Umarım iyisindir. Sağlık sıhhat yerindedir.
1BeğenmedimŞikayet
alihoroz3344 ()Geçmiş olsun hocam
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler değerli dostum eksik olmayın fırsat bulduğum sürece elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım..
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Çok geçmiş olsun ustam...
Aylarca aradı seni gözler.
0BeğenmedimŞikayet
Erbil07 ()Hocam geçmiş olsun ve tekrardan hoşgeldiniz.
0BeğenmedimŞikayet
Sufi123 ()Çok geçmiş olsun dostum. Rabbim bir an evvel eski sağlığınıza kavuştursun inşaAllah.
0BeğenmedimŞikayet
Beykozlu__ ()Allah acil şifalar versin tekrarı yaşanmasın inşallah. Allah yardımcınız olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetdem ()Ahaaa codex gelmiş babacan hoş geldin okudum yazını geçmiş olsun şimdi nasılsın iyimisin sen bir anda gidince aklıma geldi kötü bir şey oldu ama dile getirmek istemedim iyimisn
0BeğenmedimŞikayet
btc68 ()hocam çok geçmiş olsun
0BeğenmedimŞikayet
Nur07 ()Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin. emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Kılıç66 ()Üstad; geçmiş olsun. Üzüldüm. Umarım iyisindir.
0BeğenmedimŞikayet
DolarTLEuroTL ()Çok geçmiş olsun
Allah şifalar versin
Mükemmel bir tekniğin burda olması özellikle yeni yatırımcılara yol gösterecektir.
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Hocam çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin. İyileşir iyileşmez bizi düşünüp bu kadar ayrıntılı bilgi verdiğiniz içinde teşekkürler :)
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()Kardeşim hg, çok çok geçmiş olsun, Allah'm birdaha yaşatmasın çok geçmiş olsun tekrardan, sxp ve avax nasıl Kardeşim, elimde yüklü var, ve terste kaldım maalesef cvp için şimdiden teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Metin16 ()Çok geçmiş olsun hocam sizi tekrar görmek çok güzel
0BeğenmedimŞikayet
masteng78 ()Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Geri dönmene çok sevindim dostum, paylaşımların bizim için her zaman değerli oldu, emeğine sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
göknur111 ()Çoook geçmiş Allah beterinden korusun sizi çok andık