Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (127)
0BeğenmedimŞikayet
tuyan ()Tamamdır gardasim sagolasin
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()Yani bukadar bekledik 1hafta daha beklesek gumussuzlukten ölmeyiz:)
Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()1864 kirilirsa asagi gumus un nerde oldugunun ben cok onemli oldugunu dusunmuyorum. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Diyorsun ki al- yattan önce bir al sat fırsatı da olur mu
Cevahir8160 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Kisa kisa duzeltmeler yaparak yukari cikmasi mumkun ama oyle olur mu bunu bilemeyiz. Ytd
Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()Yanlışım yoksa 19 ile 26 arası döngülerden dolayı da bi düşüş bekleniyor. belki bi fırsat yakalariz buarada
1BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()28.3 üzerinde olduğu sürece yukarı yönlü hareket yapacak gibi duruyor. İnşallah yanılırım da alt destek noktalarına iner. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Düzeltme yapmadan yukarı devam edebilir yani
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Altin ons hedefi ve rasyo hedefine gore zaten buraya gelecegi 2 aydir belli gibiydi. Sadece burdan once dusermi diye tedirgindim. Buradan da duzeltme yapmaya bilir tabiki. Ytd
Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz7171 ()Teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Bana da oyle geliyor. Insanlari kararsiz birakmaya calisiyorlar.
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()26.8
Altin ons 1810 gibi ytd
deniz7171 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Simdi 27.6 kirilirsa 26.8 onemli sonrasin da izlemek daha saglikli.
26.8 dip olursa yukselis sert yukarilara gidebilir. Asagi kirilirsa izlemek gerekebilir.
Benim fikrim sert hareket olmadigi icin asagi bir sert hareket yapmasiydi sonra yukarilariydi ama hala bekledigim hareketler olmadi. Ytd
turna58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
turna58 ()Hocam aşağı gitmesini yoksa yukarmı güçlü size göre
0BeğenmedimŞikayet
deniz7171 ()Kanal dibi kac ons su an
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Evet dediğiniz gibi sert hareketler yok şuanda hocam. Yön konusunda şaşırtmaya devam ediyor açıkçası
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Hocam dün 7.37 alip gece 7.70 getirmesi sert hareket degilmiydi
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben suan icin kanal dibine gelmesini bekliyorum teknik olarak. O yuzden de oraya gelince kirilcak mi kirilmayacak mi diye izlemek istiyorum. Ayni durum subatta da oldu o zman asagi kirilim oldu. Suan icin cok saglam durmasi ve sert inis cikislar olmamasi beni endiselendiriyor.
Altin olsun gumus olsun yukari cok cikacaksa sert hareketler yapardi bu sira cok sert hareket yapmadi o yuzden de izlemeyi kendi adima dogdu buluyorum. Ytd
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Hayırlısı olsun hocam beklemede fayda var riske girmeye gerek yok
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Pariteye bakmadim ama @Invincible_lion hocam pariteyi bu sira takip ediyor diye biliyorum. O daha iyi yorum yapabilir. Ytd olmadan ondan bilgi alirsaniz daha saglikli olur gibi geldi
tuyan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
tuyan ()Tşk ederim darısı sana olsun hayırlı kazanclar
Hasannn321 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hasannn321 ()Bence gumus den sonra 2. kazanc sağlayan sterlin ytd. hayırlı kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
tuyan ()Dolar sterlin paritesi de maşallah 12.50 hedefim nasıl iyimi
0BeğenmedimŞikayet
tuyan ()11.77 den almisdim
turna58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
turna58 ()Kaçtan aldınız tutan hanım hayırlı olsun
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Endekslerde donus bekliyorum bakalim yapabilcek mi yaparsa dllar hedefi gelebilir. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Suan kanal yukselisde ama kanal tepesine geldi kanal dibine teknik olarak duzeltme yapmasi gerekir. Ytd
Kanal dibi altinda 1800-1810 arasi asagi inmezse yukselis daha hizlanabilir. Ytd
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Yarı çıktığımı 27.40lar veya 27.60 lar gelir diye beklemedeyim
Yükseliş kanalındaysa ve 2 ileri 1 geri olacaksa
Hayırlusı bakalım kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
tuyan ()Sterlin aldım şükür ekmek parası cikdi gibi
2BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Sattiktan sonra arkasindan cok bakmadim sadece benden sonra 1 2 durak fazla gitti. Bu sefe4 belki beni almadan gitti bilmiyorum ama sattigimin altinda alabilirim gibi icimde bir his var izliyorum sadece. Ytd
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)