Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (164)
0BeğenmedimŞikayet
Fanatikgumuscu ()Sen hala oradamisin :- ) para kazanalım
gümüşşşşş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gümüşşşşş ()Once görmüyordum Volkan sen dedikden sonra yazdı)))
BOZUK_SAAT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serdengeçti34 ()Vay helal sana ben kaldırmadım o gümüşçü'yu hayatta konuşmadım tanımam direk engellemiş
ElifBlt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fanatikgumuscu ()Bozuk saat kankim aracılı ile doğruyu gördük :)
0BeğenmedimŞikayet
Fanatikgumuscu ()Kusura bakmayın siz bahsettiğiniz kişi nedenselli engellenmissiniz
0BeğenmedimŞikayet
Fanatikgumuscu ()Ben seni bilerek engellememisim demek ki onursal nedenselli olmuş son yazdığını gördüm :)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Sizde sanırım Volkanın hatrına engelimi kaldırmışsınız çünkü neredeyse 1 yıl önce beni engellediniz ve sebepsiz yere
Fanatikgumuscu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fanatikgumuscu ()Bak aynı kafa da imiş ilk engelledigim kişi zaten onursal demekki Elif de arada kaynamış :)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Oda onun tercihi kardeşim ben kaldırdım engelini bende engeli kalkmayacak tek kişi onursall dır
ELVS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fanatikgumuscu ()Ben yardımcı olmak istedim olamadım onun için şans yazdim iş benim mitted duymama döndü yaw
0BeğenmedimŞikayet
Fanatikgumuscu ()Yolu açık olsun berektli kazançları olsun :)
0BeğenmedimŞikayet
Fanatikgumuscu ()Senin hatrina kimse bir şey kaldirmasin kanki :)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()Hele bi oraya gelsin grafiğin durumuna göre hareket ederiz
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Senin hatrına kaldırıyorum tamam
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()Yok o değilmiş ben yazmadım öyle bir şey diyor. Senide engellememiş ayrıca
0BeğenmedimŞikayet
gümüşşşşş ()Ya dün dedim ya sana )))
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()dağ dağa küsmüş haberi olamış :) ortada saygısızlık yoksa engele de gerek yok bence
Yörük16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()xrp nin gözünden ateş çıkartırsam tamamdır :)
0BeğenmedimŞikayet
Fanatikgumuscu ()Bende engelli degil degil :- ) neyse bende engelleyeyim yolumuza bakalım e kanki ekran rakamları nasıl hoş geldin :)
0BeğenmedimŞikayet
ELVS ()Herkesi öyLe engelledi benı biLe ki çok fazLa yorum yazmam heraLde arkadaş o şekiLde bi tarz olmayı sectı sayfada 100 kişi varsa 90 ı engelli boş bir adam yani
0BeğenmedimŞikayet
Yörük16 ():))) Ramazan mübarek gün sevap tır hocam
0BeğenmedimŞikayet
Sağlıkçı45 ()Olumlu bir kapanış
Hyusuf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()sorun yaşamadıysan kaldırın engelleri @Fanatikgumuscu gümüş sayfası barıştırma hattı yaptınız beni yaww
0BeğenmedimŞikayet
Fanatikgumuscu ()Bilmiyorum onu kim yazdıysa girgir geçmiştir bol kazançlar
2BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Kendisiyle aramda tek sorun olmamasına rağmen beni aylar önce gümüş sayfasında engellemişti hatta bende ozaman merak edip sormuştum cevap bile vermemişti o yüzden bende engelledim
0BeğenmedimŞikayet
Hyusuf ()0.0077 gün kapatmış... bu durumda?
1BeğenmedimŞikayet
gümüşşşşş ()Bu arada kadirgecemiz hayirlara vesile olsun kardes.
0BeğenmedimŞikayet
gümüşşşşş ()Aynı yazıydı ama profil resmi farklıydı o cümleyi kurunca cok kisi alay ettiler. Gümüş yorumu cok ederdi ve cevap vermezdi bayanlara.
0BeğenmedimŞikayet
Fanatikgumuscu ()Beni tanıyordur ona lafım yok ama söylediğini ben söylemedim :)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()isim karışıklığı da olabilir engel yoksa etiketleyip sor ben gümüş sayfasında hiç bulunmadım bilmiyorum.