Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (55)
0BeğenmedimŞikayet
Mennan_usta ()Aynı fikirdeyim
Dxy olarak bakmak çogu zaman yanıltır bizi
Kendi ligimizdeki ülkeler daha belirleyici bizim için
Saygılarımızla
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Evet doğrudur ama daha zamanı var
Zede için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zede ()Mrb . Bugün bir gazetede doların 9.70 olacağını okudum olabilir mi?
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Dxy nin 103 olduğu zamanlar gibi mi? TL de değer kaybının daha çok içsel nedenler kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Mennan_usta için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mennan_usta ()İzleyelim kardeşim
Saygılarımızla
ALICIKUŞ4270 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALICIKUŞ4270 ()Ben de hep onu söylüyorum. Dolar TL karşısında küresel fiyatlamaya göre hareket eder. Tlnin zayıflığı sınırlıdır. Herkesin gözden kaçırdığı nokta bu.
Mennan_usta için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mennan_usta ()Birde ter açıdan bakalım
Küreselde dolar güçsüz!
Powel her gün müdale ediyor desek abartı olmaz
Tabelada 8.25 var
Usd küreselde güçlenir ve majör paraları ezer ise
Bizde tabela kaç olur?
Saygılarımızla
1BeğenmedimŞikayet
DolarDuser ()Elinize sağlık.
8.22-24 önemli bir eşik olduğunu düşünüyorum.
Bu dolar için yeni bir başlangıç demek olabilir.
0BeğenmedimŞikayet
BabaKartal1903 ()ya o grafiğe karşı yalan dediğin için doğru olanı çiz at buraya yada boş laf yapma ufaklık
Özer_cemil için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Hocam emeğinize sağlık. Ayrıca kırmızı yolu takip ederse ikili tepe ihtimali görünüyor. (gerçekleşmesi için nasıl bir haber gelir tam kafamda oturmasa da)
1BeğenmedimŞikayet
karan_ ()Gu¨zel olmus¸. faiz sonrası fiyat 8 18 in ne tarafında ise yön o tarafa gibi grafikte , a du¨s¸u¨s¸u¨, b yu¨kselis¸i, c du¨s¸u¨s¸u¨. ancak destekler ve dengelenmeler yu¨kseliyor
0BeğenmedimŞikayet
BabaKartal1903 ()Nereden biliyorsun yalan olduğunu yalansa doğrusunu sen çiz ozaman
0BeğenmedimŞikayet
BabaKartal1903 ()Kardeşim ayıp denen bir şey var ya bu nasıl bir üslub bırakın artık şu ağızları öok daha iyisini biliyırsan sen yap
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Sizin beklentinize mi uymadı?
0BeğenmedimŞikayet
mat19 ()Emeğinize sağlık aynen beklemedeyim
-1BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Tekrar baktım aslında doji değil sanırım o yakınlaştırinca. Ama yine de bi bakarmisiniz.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()kırılım beklentisi sayımlar doğru ise c ye gidebiliriz
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()7.90 mı bekliyorsunuz hocam, grafikte pek anlamam
-1BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()@ASRN sizden az önce celik2119 bi soru sormustum bana yolladığı grafikle ilgili siz bakarmisiniz. Kendisi yok sanırım.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()@mat19 hocam Son grafiğimizde kırılım beklentisi @sorumsuz hocamın grafiği ile aynı
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Hiç yakın değil:)))
proff_of için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Doğru söz üzerine laf söylemem. İçecek konusu hariç. Buna rağmen like
ÇANCILAR_PET_SHOP için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
proff_of ()Edirne de eskiden mahalle kavgalarında çocukken duyardık.
NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Neresi yakın veya uzak diyebilirim:))
proff_of için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Düşündün ama danışmadın
Gümüş 6.82 iken sat yada gümüşe parite yap dedim
Şimdi yine diyorum gümüş 6.95 gelirse parite
Platin 318 e gelirse parite
Çay kahve sana iyi gelmiyor enerjiye devam
0BeğenmedimŞikayet
proff_of ()Gelirsem yanına saçını başını yolarımsa... bizim buralara yakınsın. :)
Bu arada gümüş hakkında çok bilmem ama daha yükseleceğine emin olmadığın emtiaya parite yapmak zararını artirabilirdi.