Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0467 08:22:37
EUR 36.1690 08:22:37
USD 34.5315 08:22:37
ALTIN ONS $2688.1200 08:22:37

Konu: ABD 10 yıllıklar

⭐⭐selcukcelik ()
Gümüş
Selamlar.
Ben ons yatırımımı DXY ve 10 yıllıkların hareketine göre yaptım yapıyorum.
Düşeni kıran bir 10 yıllıklar karşımızda. Günlük grafikte dipte kocaman yeşil bir mum yakmış olan DXY var.
Onslar için afaki rakam konuşan arkadaşlar , bilmiyorum farkındalar mı ?
Mayıs ayı içerisinde fiyat 27X usd üzerine hızlıca bir pik atadabilir.Ancak 1 haftadır özellikle DXY VE 10 yıllıklardan bahsediyorum. ABD 'de endişe verici ve piyasaya yansıtılmayan bir hiper enflasyon oluşmuş durumda. DXY Ve 10 Yıllıklar hızlıca yükselecek çok fazla tutamazlar. Dolayısı ile Onslar da ileriki günlerde derin satışlar bekliyorum. Nasdaq ve sp500 de satılacak. izleyip göreceğiz. Ytd diyelim.

Yorumlar (72)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

5BeğenmedimŞikayet

selcukcelik ()

Biğilenmek mi istiyorsun yada farklı bir fikrin varsa bunu tartışmak mı . Soruş tarzın bi garip geldi. Misal enflasyon yükselince global piyasalarda neler olmuş inceleme şansın oldumu ? Belli kalemler de Borsalar satılmış . Biz günümüze bakalım , üretim % 30 harcama %70 . Bol para basılıp sürülmüş piyasaya borsalar şişmiş. Altın ve gümüş EFT ( hisse ) ' leri Fizikiden daha fazla olduğunu düşünürsek . Borsalar satılınca ne olur bu durumda bende sana sormuş olayım.

Wachman35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Wachman35 ()

merhaba 10 yıllıklar yükselicek okey, enflasyon geliyo okey. peki insanlar bu enflasyon dan korunmak için ons mu satacak yada alıcak mı?

0BeğenmedimŞikayet

EDEP_ve_VEFA ()

Hayırlı akşamlar , ayrıca tebrikler hocam 26,98 zaten 27 sayılmaz mı ? cuma günü amerikan işsizlik verileri çok iyi gelecek deniyordu, sizce onslardaki düşüş cuma mı başlar yoksa olacak olan cuma başlar ve biter mi? teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

Yarcan ()

Hocam bugün kü hareket beklentiniz için ilk adım sayabilir misiniz?

0BeğenmedimŞikayet

Mörfi ()

Aynen bu yorumunu görmüştüm dostum, tebrik ederim

0BeğenmedimŞikayet

selcukcelik ()

@Nevkar1976 Burayı okuyun.

0BeğenmedimŞikayet

Nevkar1976 ()

Hocam onslar uçtu dolar düştü

selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

6ninde1i ()

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim @selcukcelik hocam.

Olası M B hamlelerini de hesap ederek USD'ye geçiş için bir strateji oluşturmak gerek sanırım o zaman... Bu hususta fikir vermeniz mümkün mü?

Bist'te pozisyon alıyor musunuz @selcukcelik hocam?

Afiyet dilerim. Saygılarımla.

3BeğenmedimŞikayet

selcukcelik ()

Teşekkür ederim dilek hocam. umarım tahminlerimiz beklentilerimiz ve yol haritamız bizlere fayda sağlar. sayğılar

A_Didem için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

selcukcelik ()

Emtialar yüksek enflasyonun oluşabileceği anlaşıldığında yükselmeye başlar. ve bişeyleri düzeltmeye karar verdiklerinde hisseler ile birlikte satılmaya başlanır.

50mg için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

selcukcelik ()

Merhaba. eurgbp gbpus gibi paritelerde yatırımlarım var.
Ancak Gümüş/TL i geçtiğimiz hazirandan beri yapmıyorum. Tüm TL 'mi 6,70 gibi usd e geçşmiştim ve Ons Gümüş olarak Alıp satıyorum. Bu şekilde Hem Usd çoğalttım hem Tl değer kaybına uğramadı.

setmon için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

setmon ()

Selçuk Bey sadece gümüş ons yatırımı mı yapıyorsunuz? Gram gümüş yatırımımız var mı? Şayet yoksa özel bir sebebi var mı? USD bazlı yükselişlerin farkındayız ve gram olarak elde tutanlar için tavsiyeniz ne olur?

1BeğenmedimŞikayet

USTAMM ()

Gözümüz kulağımız Dxy de olacak. Zayıflamazsa herşeyi satabilirler.

0BeğenmedimŞikayet

50mg ()

Tahvil getirileri yükselirken Altın da yükselebilir. Bunun örneğini 2010 sonrası da görülmüş.

50mg için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

50mg ()

Sayın hocam. Eflasyon olması durumunda emtiaların ucuz kalmasından bahsedemez miyiz? Herşeyin fiyatı artarken altınla gümüşün ki neden düşsün? Saygılar

1BeğenmedimŞikayet

selcukcelik ()

Sp ' nin düzeltme sürecini DXY nin güçlenmesi tetikler. Dolayısı ile USD en makul pozisyondur.

6ninde1i için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

6ninde1i ()

Sn. @selcukcelik Üstadım;
Paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

Beklentinize göre; DXY'deki yükseliş, onslarda ve S&P deki düşüş sürecinde doğru pozisyon neresi oluyor üstadım?

Esenlik ve afiyet dileklerimle...

0BeğenmedimŞikayet

USTAMM ()

Borsaları ve onları olumsuz etkiler.

Ytd

Hyusuf için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hyusuf ()

Bu durum ons olumsuz etkilerken cypto coin dünyasını nasıl etkiler?

USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

silver3 ()

Emeğinize sağlık hocam. Gümüş tl dekiler için zahmet olmazsa dolar yorumu alabilir miyiz?

2BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Hayırlı akşamlar sayın @Tyana öyle umuyorum. Allah razı olsun sizde iyi sabrettiniz aynı iyi niyetlerde olduğunuz için sizinde yüzünüzün gülmesini diliyorum bunu belirteyim. şunu tüm samimiyetimle belirteyim o olursa bu okur şu olursa çıkar düşer demiyorum net söylüyorum 7 mayıs cuma öğlene kadar metallerde kurlar çok uçuk seviyelerde değilse cuma 15.30da bu verinin çok büyük süpriz olmazsa yeşil geleceğini ve tlde olan bir çok arkadaşımızında aynı şekilde metallerde alımlarını tamamlayıp haftayı yüzleri gülecek şekilde tamamlayacaklarını düşünüyorum nasip olursa. Ytd

Tyana için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Ellerinize sağlık hocam..

1BeğenmedimŞikayet

Tyana ()

Hayirli aksamlar Lion hocam insallah bu hafta yuzumuz guler allah buyuk sizin guzel niyèiniz sayesinde

Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Nevkar1976 ()

Liklere Full verilir Hocam

Saygılar

0BeğenmedimŞikayet

USTAMM ()

Hayırlı İftarlar

Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

USTAMM ()

ABD 10 yıllıklar DÜK (düşeni kırmak) olunca ons satış yedi zaten. Gümüş tam destekten döndü. ABD 10 yıllıklar geri gelmezse onslar üzerinde baskı oluşturur. YTD

0BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Rica ederim ben teşekkür ederim kıymetli kardeşim sayın @Volkan59 umuyorum hepimizin yüzü gülsün hepimiz için hayırlı olan neyse o olsun inşallah ytd

Volkan59 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Nevkar1976 ()

O zaman onslar düşecek mi hocam

Saygılar

Hayırlı iftarlar

2BeğenmedimŞikayet

USTAMM ()

Evet düşen trendi yukarıya kırınca yükselmesi anlamına geliyor. Geçenki onstaki düşüşün nedeni buydu.

1BeğenmedimŞikayet

Nevkar1976 ()

Selamunaleykum hocam düşeni kırması demek

Abd 10 yıllıkların yükselmesi anlamına mı geliyor

Teşekkür ediyorum

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum