Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (71)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()satar satmaz başka işlem yapmak serbes , geri para olarak almak için 2 gün gerek tıpkı h. senedi gibi
CEYLO için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CEYLO ()Hocam borsadan işlem yapılıyorsa satınca para 2 gün sonra hesaba geçiyor o parayı kullanamıyorsunuz değil mi? Sattiktan spnra derin bir düşüş oldu diyelim aynı gün o parayı kullanabiliyormusumuz Tekrar başka bir emir alım emri gerçekleşebiliyor mu?
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
derinf ()Is bankasından borsadan kendi gümüş fonumu hocam ekran görüntüsü atsaniz
0BeğenmedimŞikayet
By_temha ()Mesale dünyada gümüş ons çıkarken, Borsada bu fon genel bir gunde yatırımcısı tarafından satilirsa düşebilir mi?
0BeğenmedimŞikayet
Volkan59 ()Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()alıcı satıcı ilşkisi elbetyte var ama reel değeri 6.45 gr gümüştür
By_temha için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_temha ()Slm. Hocam iş Bankasındaki mobil borsada bahsettiğiniz gümüştr fonu dolardan bağımsız gümüş ons ile ilintilimi inip yükseliyor...
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()evet kardeşim
Volkan59 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Volkan59 ()Hocam şimdi halkbank borsa dan baktim gmstr var. Fiyat 45.85 sanırım bahsettiğiniz bu. Borsa kağıdı alir gibi mi oluyor
0BeğenmedimŞikayet
Tıkandı_baba ()Eyvallah sağolasın
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()sorduk yok dediler kardeşim
Tıkandı_baba için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tıkandı_baba ()Küvetten yapilirmi
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()ben işcep mobil borsadan yapıyorum alım satımları
Gümüş_Sevdalısı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()benim işlemlerimin geçen haftaki getirisi %5
sfbll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sevdalısı ()Nerden aliyoruz hocam bu fonu
1BeğenmedimŞikayet
sfbll ()Hocam GMSTR gümüş fonu atıyorum 10 bin tl için işlem yapsaydınız günlük alım satım karınız ne kadar olurdu? Eğer tatmin edici bir getirisi var ise şayet bende fon alım satımı düşünebilirim kendi adıma
0BeğenmedimŞikayet
GhostStreet ()Teşekkürler tunahan bey emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()GMSTR fonu 6.45 GR GÜMÜŞE eşdeğer , alım satımda makas hiç yok
CEYLO için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()ay takvimi paylaşımımda güzel bir görsel var , ona bakarsanız daha kolay istifade dersiniz kardeşim
GhostStreet için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CEYLO ()Yani gümüş gram almakla farkı makas farki olmaması mı? Burda gümüş gram yükselirse fonda yükseliyor oylemi?
0BeğenmedimŞikayet
GhostStreet ()Teşekkürler tunahan bey önce düşüş yükseliş mi
Yoksa yükseliş düşüş mü
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()GSMTR fonu alı satımı yaparken lütfen fonun reel değerine de bakın bazen %2 PRİMLİ SATIYOR QNB bankası( gmstr qnb nin kendi fonudur , diğer bankalardan da satın alınabilir)
SESU için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pasa67 ()25.20 den alıma başlasak bu dolarla 6.75 gibi :( :(
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()doların kısa vade görünümü alıcı için güzel değil diyeyim sen anla kardeşim , dolar deyince yutkunmadan yazamıyorum bile , çok hırpaladı milleti
Pasa67 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Bende öyle anladım 25 .40
düşüş 26.60 tepe gb
0BeğenmedimŞikayet
SESU ()Teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()DAHA AYRINTILI BİR GRAFİĞİM VAR BEKLENTİ DİP 24.700 , Daha aşğısı olmaz, teknik olarak B dalgası A dalgaısının kazancının 550 den fazlasını geri alamaz
0BeğenmedimŞikayet
Pasa67 ()dolar değişkenlik gösterdiği için ons aralığı öğrenmek istedim ful tlde olduğum için
0BeğenmedimŞikayet
GhostStreet ()Tunahan bey anlamadığım için soruyorum grafikten 25.4 mü bekliyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Pasa67 ()merhabalar kaç onslar aralığı alım düşünüyorsunuz şimdiden teşekkürler