Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (71)
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()53095 geçilirse nereye kadar gidebilir hocam?
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Hedef hala geçerli
Ytd
0BeğenmedimŞikayet
turna58 ()Tuna han bey vakıfbankta varmış gümüş fonu veya hangi bankalarda var
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Hocam iyi akşamlar siz hangi coindesiniz daga doğtusu alım yaptınızmı diye soruyum YTD :)
0BeğenmedimŞikayet
İstanbullubirisi ()Beklemedeyiz hocam teşekkür ederiz
0BeğenmedimŞikayet
Karadayi_akrep ()Hadi inşallah
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()53095 gelebilir
Ytd
İstanbullubirisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hkaranfil ()Nereden öğrenebilirim acaba
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Ama teknik kendinize yetecek kadar analiz öğrenmek sanıldığı kadar da zor değil, herkes günde 1 saat ayırsa 1 haftada çözer
Hkaranfil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İstanbullubirisi ()Hocam 50,800leri geötik durum degerlendirmesi yaparmısınız btc
0BeğenmedimŞikayet
Hkaranfil ()Tmm doktor bey
0BeğenmedimŞikayet
Hummad ()Rica ederim.
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Teknik bilginiz yeterli değil ise elbette zarar edersiniz , günlük al- sat herkesin yapabileceği bir iş değil
0BeğenmedimŞikayet
Hkaranfil ()Teşekkürler
Hummad için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hummad ()İşcep mobil borsa
0BeğenmedimŞikayet
Hummad ()Tamam. Çok teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Hkaranfil ()Nereden bakiyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Dünkü kapanış fiyatı dediğiniz rakam, , oysav reel degeri 45.47 , alıcı fazla ise %1-2 daha değerli olabiliyor, o yüzden alım yaparken reel değerini dikkate alarak emir verin
0BeğenmedimŞikayet
Hkaranfil ()Doktor bey ortalama kaç TL ile satım yapıyorsunuz yada 20000 bin TL ile ne kadar bir alım satimda ne kadar kar yapıyor, birde hiç zarar etme yada düşme olmuyormu
0BeğenmedimŞikayet
Hummad ()Doktorum baktım ama 45.85 diyor. Yanlış mı acaba GMSTR
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()USDTR , 10 yıllık ABD hissesi onlar dolar ile tam korele değil
0BeğenmedimŞikayet
CEYLO ()Tesekkurler
2BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Borsada dolar borsa yatirim fonu da var.
0BeğenmedimŞikayet
Rüya_87 ()Teşekkürler hocam
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Evet kardeşim, satınca anında o para ile borsada başka işlem yapma imkanı var
CEYLO için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Dedimya günü TL de kapatmayı seçiyorum, aynı zamanda TFX de işlem yapıyorum fakat 15 gündür TFX gece mskasları alum satım için uygun değil
Rüya_87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CEYLO ()Bende acemiyim bu işlerde bir- kac halka arz ile ilkkez borsa işlemi yaptım ufak meblâğlarla ama bu gümüş fonu borsadan yapılıyor makassız olması ve uludağ hoca ile drtunahan hocadan okudum biraz bosta kalip gram tl alim firsati vermezse degerlendirmeyi dusunuyorum alim firsati verirse ugrasmam zaten..
Volkan59 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rüya_87 ()Hocam peki hisse senedi den gümüş aldığımız zaman sadece borsalar açıkken satış yapılabiliyor sanırım öylemi gece olan fırsatları kacirirmiyiz nasıl oluyor
0BeğenmedimŞikayet
Volkan59 ()Bunu bende merak ediyorum ancak fonu satinca tekrar fon alinabilir diye düşünüyorum
CEYLO için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CEYLO ()Iyimis ozaman bir kısım gümüş sattım hocam 6.93 den geri alım fırsatı vermez ise denizbankta baktım var o fon hisse olarak bosta kalmamak icin alabilirim hocam ama bilgim yok makul alım bölgesi ne olabilir?
Tesekkurler