Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
1BeğenmedimŞikayet
Edirneli22_ ()Hocam içime doğmuş demekki teşekkürler. ?
uzmn için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Merhabalar @Edirneli22_ arkadaşım, ne tesadüfki işim gereği şu an sizin memleketteyim. :)). Ekonomi piyasalarında Dünya da ki kullanılan tüm indikatörler de (hangi indikatör veya formasyon olursa olsun) mutlaka ama mutlaka destek ve dirençler arası zig zag yaparak ilerler, elin de yüklü emtia veya yatırım aracı bulunduran yatırım bankaları ve fonlar, tombullar genel de bu indikatörlerin yardımı ile kazanç sağlamaya çalışırlar (direnç te yüklü sat- aşağı çek, destek te yüklü al yukarı dirence taşı gibi. ) işin doğasında bu var.
Örneğin aşağı desteklere çekmek istediklerinde iki destek aşağıya kadar sert sat sonra bir destek yukarıya tekrar al ya da tersi iki direnç yukarı sert al ve aştığın iki dirençten ilkine geri dön gibi (bu işlemin aynısını dün bura da yaşadık aslında- dün iki direnç yukarı attık, sonra ilk aştığımız ve destek olan eski direnç noktasına geri döndük. ) işte zig zag lar bundan dolayı gerçekleşir dilerim sizi ve arkadaşlarımızı aydınlatabilmişimdir. bereketli kazançlar.
Edirneli22_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
tatlıesmer ()Hocam Allah razı olsun cok ince ve naifsnz çok degerli ve de kıymetli analizleri nz için teşekkür ederim varlgnz bize güç ve cesaret veriyor içmze su serptnz
2BeğenmedimŞikayet
Trabzonlu_Mimariçe ()Bende seninle aynı fikirdeyim @uzmn arkadaşım. Baktım ons düşük usd ile gümüşe geç. Baktım usd düşük elde TL varsa usd al. Ona düştüğünde gümüşe geç. Ons yükseldiğinde usd ye geç. Böyle kavrul dur. Tek dezavantajı alırkende satarkende vergisi var ama TL ye göre her türlü kazançlı sanki. Ytd.
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Merhabalar @Trabzonlu_Mimariçe arkadaşım ben zaten asla tl'ye dönmüyorum, dikkat ettiyseniz hep paylaşımlarımı ons olarak yapıyorum, sebebi parite. yani tl karşısında dolar çıkmış veya inmiş bakmıyorum bile. çok hızlı gümüş ons yukarı attı ve usd'de uygun yerde ise anında gümüşü usd ile değiştiriyorum (Satıyorum), yok eğer ani aşağı sarktıysa da hemen usd ile alım yapıyorum. Bura da sağ olsun parite konusunda son bir kaç gündür arkadaşlarımız detaylı bilgiler aktardılar. Temel mantık usd ye döndüğümüz de usd arttırmak, tersi gümüş ons düştüğün de de usd ile gümüş ons alarak gümüş miktarını arttırmak, benim temel mantık ve işlemlerim bu şekilde. Bereketli kazançlar.
Trabzonlu_Mimariçe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Ons da ne yapacağını şaşırdı :)))
Edirneli22_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Edirneli22_ ()Hocam bilgi amaçlı soruyorum ons neden bu kadar zig zaglı sert bı tarafa gideceği zaman böyle yapabilirim.
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Benim tüm birikimim beş yıldır ons olarak altın ve gümüşte, orta ve uzun vade yatırım yaptığım için ihtiyacım olmadıkça satmıyorum, çok hızlı yukarıya gittiğinde kısmi satım (portföyün %20 si), çok hızlı aşağıya geldiğinde de alım yönlü elime nakit geçtikçe de uygun yerden alıp biriktiriyorum. bereketli kazançlar.
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Trabzonlu_Mimariçe ()Ben pariteye merak sardım hocam :) baktım TL benim canımı sıkıyor. Dedim artık her işlemi parite ile yapayım ben. Eline emeğine sağlık bu arada
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Yok sn. @Yörük16 arkadaşım, 30 ons/usd ye kadar spekler emekletir, korkutur elimizdekilerini almak ister, bizlerin sabrını zorlar. Ancak 30 ons/usd üzeri haftalık kapanışlarda koşar. bereketli kazançlar.
Yörük16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Hocam ilk satış yeriniz 30 ons olarak mı düşünüyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Yörük16 ()Yürür diyoruz yani hocam