Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Başın omuz ile çizgisinde takip et eğer devam ederse yukarıya.
veysi2121 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
veysi2121 ()Usta Merhaba! Bu sağ omuz doge de 1.3935 lere kadar mı düşecek elimizde patladı napalım
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Baş tepe noktasına geldik tobo da.
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Onur abi ne yapıyor obo mu tobo mu. Var mı bir umut
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Tak. ederim cvp verdiginiz için.
RESSST için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sinanosgt ()ben cok cok kotu durummda kaldimm
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()zaten kısa vadede canak yapmıs bıraz gunluk bakmak gerek . ytd
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Tşk ederim paylasimlarinizi görüyorum emeğinize sağlık Peki şunu sorsam size son olarak bu coin daha 15gun öncesine 0.46krs şimdi bu durumda. geldiği yeri beklemelimiyim?
0BeğenmedimŞikayet
İlla_edep ()İkili tepe olabilir mi?
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()sımdı ekrandakılerı paylassam panık yapıcak cogu kısı o yuzden doge grafıgınden fazlasını paylasamıyorum. kımseyle yarıs ıcersındede degılım herkesın kendı gorusu bakısı. izleyip gormek lazım dıyorum. kagıtlar coktan dagıtıldı dıyelım. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Btc guven yok onu biliyorum fakat dogedeki formasyon hangisi onu bilemedigim icin sormuştum aslinda tsk..
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()zor sorular bunlar.
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Merhaba ne olacak peki satıp kurtulmalimi kalmalimi? tsk.
0BeğenmedimŞikayet
mcimen ()Yani trend çizgisinden yükselişmi görünüyor
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()ne obo ne tobo 3 lu tepeye gıdıyor komsum ıkısıde trend cızgılerınden verıyor donuslerı ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()2,1 TL aşağısı oluşum meydana gelirse bugün içinde 4 saatlikte,1,60tl seviyesi tobo da baş tepe noktası olabilir ortalama olarak. 2,80 üzeri bir oluşum meydana gelirse 4 saatlikte gün içinde, sağ omuzun tepe noktası 3,35 seviyesi olabilir ortalama olarak. Ytd
https://altin.in/onursal5377