Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 12:54:20
EUR 35.9598 12:54:20
USD 34.5492 12:54:20
ALTIN ONS $2717.4500 12:54:20

Konu: Doge obo mu tobo mu.

⭐⭐Onursal5377 ()
Bitcoin

"Her yöne grafik çiziyorsun, hangisi tutarsa ben bildim diyeceksin" diyeceğiniz muhakkak. Fakat işi bilmeyen kişiler der bunu. Ben karar aşamasında olduğunu göstermek için teknikte 4 saatlikte oluşumu size sunuyorum. İşine geleni takip edersiniz.

Yorumlar (16)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5377 ()

Başın omuz ile çizgisinde takip et eğer devam ederse yukarıya.

veysi2121 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

veysi2121 ()

Usta Merhaba! Bu sağ omuz doge de 1.3935 lere kadar mı düşecek elimizde patladı napalım

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5377 ()

Baş tepe noktasına geldik tobo da.

0BeğenmedimŞikayet

Pdr2008 ()

Onur abi ne yapıyor obo mu tobo mu. Var mı bir umut

Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Tak. ederim cvp verdiginiz için.

RESSST için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

sinanosgt ()

ben cok cok kotu durummda kaldimm

0BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

zaten kısa vadede canak yapmıs bıraz gunluk bakmak gerek . ytd

Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Tşk ederim paylasimlarinizi görüyorum emeğinize sağlık Peki şunu sorsam size son olarak bu coin daha 15gun öncesine 0.46krs şimdi bu durumda. geldiği yeri beklemelimiyim?

0BeğenmedimŞikayet

İlla_edep ()

İkili tepe olabilir mi?

0BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

sımdı ekrandakılerı paylassam panık yapıcak cogu kısı o yuzden doge grafıgınden fazlasını paylasamıyorum. kımseyle yarıs ıcersındede degılım herkesın kendı gorusu bakısı. izleyip gormek lazım dıyorum. kagıtlar coktan dagıtıldı dıyelım. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Btc guven yok onu biliyorum fakat dogedeki formasyon hangisi onu bilemedigim icin sormuştum aslinda tsk..

0BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

zor sorular bunlar.

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Merhaba ne olacak peki satıp kurtulmalimi kalmalimi? tsk.

0BeğenmedimŞikayet

mcimen ()

Yani trend çizgisinden yükselişmi görünüyor

0BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

ne obo ne tobo 3 lu tepeye gıdıyor komsum ıkısıde trend cızgılerınden verıyor donuslerı ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5377 ()

2,1 TL aşağısı oluşum meydana gelirse bugün içinde 4 saatlikte,1,60tl seviyesi tobo da baş tepe noktası olabilir ortalama olarak. 2,80 üzeri bir oluşum meydana gelirse 4 saatlikte gün içinde, sağ omuzun tepe noktası 3,35 seviyesi olabilir ortalama olarak. Ytd

https://altin.in/onursal5377

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum