Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0403 15:27:59
EUR 35.9729 15:27:59
USD 34.5529 15:27:59
ALTIN ONS $2698.2250 15:27:59

Konu: Doge ters köşe yaparsa kendime ne gülerim

⭐⭐Onursal5377 ()
Bitcoin

Dogeday bekledik , dogu saldılar üstümüze:)

Yorumlar (62)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

ata39 ()

:) ytd bu iyiydi

RESSST için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Karaadem ()

Hocam espri bi yana doge bu hacimle yukarlara atmaz mı kendini onu merak ediyorum :) btc yan çizmezse tabi

1BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

cambaza bak cambaza olayı olmus :)))

Karaadem için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Recep3472_ ()

Hocam bende demin 0.305'ten destek noktasından doge'ye girdim. Umarım bende kendime gülmem. :)

Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Karaadem ()

Biz görmedik duymadık hocam 1 dolara odaklandık tamamen :)))

1BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

ytd demıstır belkı sonunda duymamıstır kımse :)))

ata39 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İstanbullubirisi ()

1.05den alımım var 1in altında pek duramadıgını gördüm önü açıkmıdır yada nerden satış önerirsiniz 1.2 ler mümkünmüdür

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5377 ()

Uzay aracının üstüne doge fotoshop yapıp yayınlarsa ne olur :)

anil1905 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5377 ()

Ben rakam yazamıyorum , nesi uyuşmuyor.

1BeğenmedimŞikayet

ata39 ()

Bu adam Elon Musk 1 haftaya 1 dolar olacak dedi mi dedi. Peki bu dünyanın en zengin adamı prestij kaybını düşünmez mi?
Yani söylediğinin ardında durması gerekmiyor mu?

anil1905 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5377 ()

Trx iyi şimdilik, kazancı güzel oldu, 1 seviyesi destek oldu bugünde. Ripple beklentisi iyi.

İstanbullubirisi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İstanbullubirisi ()

Üstad trx yatırımım var kearımda var coin işinde yeniyim çıkıp hangi saglıklı coinle ugraşmamı önerirsin

0BeğenmedimŞikayet

ata39 ()

:) çok anlamam ama dikkatimi çekmiş; rakamlar da uyuşmuyor 5'e doğru gider tam çizilirse. Bu grafiklerin dışında hareket edebilir mi peki? 1 dolar dediler ya olma ihtimali yüzde kaç öngörünüzce?

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5377 ()

Çok haklısın dostum. Acemiyiz daha , yeni yeni öğreneceğiz tecrübe böyle kazanılır.

Midland için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Midland ()

Hocam wın, doge gibi çok sıfırlılarda grafik fazla işlemiyor bilgin olsun.. kumar gibi bişey şansına..

0BeğenmedimŞikayet

Pdr2008 ()

Evet o açıdan düşünmemiştim haklısın.. Seni yoruyorum be abi kusura bakma.. Şimdi aydınlandım :) emeklerine sağlık..

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5377 ()

Kocaman parmakla küçücük telefonda o kadar oluyor arkadaşım. Gerçekten ona mı dikkat ettiniz.

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5377 ()

Maalesef birçok kişi baktığı halde kâr erimesine birşey yapamadı:(

Alparslan006 için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

ata39 ()

Sol omuzun alt noktasını aşağıda çizmişsiniz hocam

0BeğenmedimŞikayet

Alparslan006 ()

Doge bakamadım tel çekmedi 5 6 saattir bütün kar gitmiş ?

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5377 ()

Baş aşağı ya, baş tepesi 2lere geliyor, 3,40 dan alan arkadaş varsa durumunu düşünemiyorum, yaşadığı stresi boşa yaşamış olacak , maliyeti aldığı zaman belki 2 üç kuruş artısına satacak.

Pdr2008 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gram34 ()

Nasıl yani yükselecek ise arkadaslar icin neden kötü olsun abi

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5377 ()

Bu jetonlarla ne yapacağı belli olmaz, trx 0,45den 1,21e çıktı 1,03e düştü ve ardına 1,35lere çıktı, şimdi de 0,99lara düşüp 1,10lara çıktı geri. Hızına yetişmek zor bunların. Anında başka formasyona geçiyoruz, bazı arkadaşlarda alay ediyor bu sefer tutturabilcen mi bakalım:))) diye gülüyor.

0BeğenmedimŞikayet

Pdr2008 ()

Ben bu yorumu anlayamadım onur abi. Hangi açıdan kötü olur ki? Baş oluşumunu yapmak için tekrar Bi yükseliş olmayacak mı

0BeğenmedimŞikayet

KEREMX ()

İşte bu yüzden Ronaldo.

Bir bardak su içeriz. Ama yükselir ne zaman belli değil

0BeğenmedimŞikayet

Onursal5377 ()

İstediği kadar yapsın, terste olan arkadaşların durumu kötü olur. Sabırsız ise daha kötü olur.

Pdr2008 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Pdr2008 ()

Bi yükseliş daha yapacak o zaman.. Kaça kadar olur sizce..

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum