Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (76)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()eninde sonunda meyvesini alırsınız hocam inanıyorsanız beklemeye devam edin. Aslında olumsuz yorum yapmadım zamana ihtiyacı var. Yoksa grafiğinde olumsuzluk yok
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Insaallah btr icin cok olumlu yorumlar olmuyor uzuluyorum acikcasu full btt bekliyorum ve aksine yerlerde dolaniyor. tsk.
BOZUK_SAAT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()0,10 geçildiğin de 0,35 e doğru çıkar hocam
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Btt adam akilli yukselis ne olur hocam suanki rakamdan x2 mi tsk.
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()Hocam öncesinde pazar depreminde iki coin söyledim xrp ve doge ve dip rakamlarını da grafikte paylaştım dipler geldi şimdi tepeleri bekliyoruz. Sizde ne var bilmiyorum. Ben xlm trx xrp btt doge takip ediyorum. Dogede al sat yapmak için girdim. Diğer coinleri fazla takip etmiyorum. Bunlar arasinda geçiş yaparak ilerliyorum. Xrp benim fovorim. Dige alınır mı bence alınır. Btt bir çok kişiyi şuan oyalıyor onunda adam akıllı yükselişi için 1-2 ay süresi var.
Sivassli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sivassli ()Hocam ztn altlar ezildikçe ezildi. Su saatte seytan diyo ki sende gir dogeye. Zaten cuzdan bitmis
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()doge try ayağı için yazdım hocam xrptry için grafik atmıştım onda destek dirençler mevcut
Taş_tolga için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Taş_tolga ()hocam bu konusma xrp içinmi ve değerler dolar kurundanmı acaba
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()Aynen hocam bahsettiğiniz haberin ters köşesini geçmişte çok kişi yaşadı. Destek dirençleri takip edelim gerisi önemli değil
0BeğenmedimŞikayet
Aydinderya ()Şemame şemame :)))
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()Ben demedim grafikte dedi :) İşin şakası hocam öyle tahmin ediyorum. İdaalı konuşuk başımıza iş almayız inşallah :) 3,20 destek 2,86 ana destek 3,35 ilk direnç 3,65 ana direnç 3,35 geçtiğimizde satış hazırlıklarına başlarız.
Sadıkcan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Ozaman siz günden bağımsız etkilenmeden grafik bazli 5tl bekliyorsunz doğrumu anladım. tak.
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()işte onun ipide yargıcın elinde :) davayı kazanırsa halay çekeriz
Aydinderya için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()öyle bir gün olduğu söyleniyor. Etkilenmemek adına ben haberlere bakmıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Sadıkcan ()Bu gece sahurda gorur demistiniz hedef 5 i dimi hocam
0BeğenmedimŞikayet
Aydinderya ()Xrp bende 0.60 da almıştım uzun süre bende satmayı düşünmüyorum yüzümü kara çıkarmaz insallah
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()ilk 4 deki xrp çıkıp doge yada başka coin almak bence mantıklı değil. data ve cocosu takip etmiyorum. doge 2,10 dan aldım. Yeni alacaksanız 3,35 geçince alın
ElifBlt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()5 tl yarin gelirmi sizce bile bile lades olurmu bilmediğim icin soyluyorum daha önce böyle bir gün varmıydı doge günü gibi:)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Bende acaba datayi yada cocosu ufak bir zararla çıkıp dogeyemi girsem dedim ama iyimi dedim bilemedim xrp şuan maliyetten bir tık üstten satsam mı acaba
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()doge için yazmıştım ama 5 gördüğümde satarım satmayacağım tek coin xrp onuda mahkeme kararı belirleyecek :)
ElifBlt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Hangi coin bu acaba
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()valla hocam bu gece göreceğiz diye toplandık ama:)
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Hocam bu 065 vadesi nezaman tahmini ytd olarak hayırlı akşamlar:)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()açıkçası benim hiç birine güvenim yok :) bir açıklama ile yok olup var oluyorlar bir varmış bir yokmuş :)
0BeğenmedimŞikayet
Aydinderya ()Bende aslında sabirliyimdir ve orta vadeciuim al sat hiç yapmam ama doge güven vermiyor :))
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()Espiri yaptım hocam lütfen hedefiniz geldiğinde satın coinler benim için bilgisayar oyunu oldu ben borsada uzun vadeli yatırımlar yaptım bekliyorum. Burada ya tutarsa diye işlem yapıyorum. Yeter ki karla sattın
0BeğenmedimŞikayet
Aydinderya ()Ben zaten zarardayim doge biraz zarardan kar verecek inşallah oyuzden riske atmak istemiyorum
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()Siz bilirsiniz ama ben satmayı düşünmüyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
Aydinderya ()Tamam teşekkür ederim ben temkinli gidip 0.60 yapıyım o zaman :)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()0,65 test edecektir. ytd