Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (54)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Tekmami adam aldı ve kazandı . tbr ederim yeniden . iyi kazanclar.
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alp05 ()Helal olsun sana kardeşim hele şükür doğru konuşan biri çıktı maminin aldığının hesabını yapacağına oturun kendi hesabınızı yapın
0BeğenmedimŞikayet
Horozigo_ ()Işte cesaret iste fazilet :)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Adamın parası var cesareti var alıyor . valla tbr ederim. guzel risk.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Sayfamda örnekler var grafik kısmından bakabilirsin kesilmemiş . emir satıs alıs
Gold_Miner20 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Morgana ()Hayran kaldım cesaretine dolar düşmez dıyorsun ozaman
Tekmami için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
SÜPHAN ()Vallah sen aldım dedikçe bende alıyorum. %50 gümüşteyim.
0BeğenmedimŞikayet
Tekmami ()Hemde çok ; ) YTD
Morgana için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Tekmami ()Teşekkür ederim kardeşim cümlemizin inşallah bereketli olur
Nigar için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Tekmami ()Bence kafan güzel senin
Gold_Miner20 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nigar ()Bereketli olsun hocam
0BeğenmedimŞikayet
Tekmami ()Böyle insanları yalanı hak, doğruyu haksızlık olarak benimsemiş yapacak bişey yok dürüstlük alışık oldukları bir kavram değil demekki. Var ol kardeşim
Alp05 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Morgana ()Cıddı olamaZsın :)
0BeğenmedimŞikayet
Tekmami ()Teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun
1BeğenmedimŞikayet
Alp05 ()Kardeşim hayırdır saldırmaya başlamışlar yine kişi kendinden bilirmiş işi kendi yaptıklarını ifşa ediyorlar seni bilen bilir bilmeyende kendi gibi bilir hiç parmaklarını yorma cevap yazmak için
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Hayırlı olsun @Tekmami iyi kazanclar.
1BeğenmedimŞikayet
Gold_star ()Önce adam olacaksın ben senin gibi insanları tahrik edercesine aldım şu kadar kilo aldım demiyorum yok aldigim almadığını onda biri havan kime isterse 1 ton gümüşün olsun bu şekilde binyerr varamazsın her şey para değil
0BeğenmedimŞikayet
Tekmami ()50 keremi dekont paylaşıcam paylaştımya. İlaki gözünemi sokucam senin
Yorumları_okuyan_adam_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mirabilis ()Alımını yapmış dekont yerine geçiyo zaten bu tfx target programı böyle alım yapmış ve resmini atmış her şeyi doğru yani yoksa kimsenin avukatligina soyunmadım ama bende o programı kullanıyorum alım böyle oluyo tfx de
0BeğenmedimŞikayet
GhostStreet ()Tür kısmında piyasa yazıyor bu aldığı anlamına geliyor piyasa fiyatına almış hemde emir ile değil
0BeğenmedimŞikayet
OKTAY_06 ()paylaştı zaten
2BeğenmedimŞikayet
Mirabilis ()Âlim yapmışsınız zaten bende tfx kullanıyorum alım böyle oluyor tarih falan herşey tamam yani
0BeğenmedimŞikayet
Tekmami ()Neyi atıyorum yahu ne diyorsun sen? Çekemezlik insanı karanlık ve yanlızlığa iter. Allah'ta biliyor kime verip kime vermeyeceğini. Hadi yol al benim sayfamdan
Serhad4731 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()Hesap sormuyorum ne alaka sadece fikrimi söyledim. Sen de bana fikrini soyleyebilirsin görürsen yanlış alim satımımda