Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
Atmaca75 ()Teşekkür ederim hocam
Ganeja için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ganeja ()yeni başlıyor.. YTD
Atmaca75 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Atmaca75 ()Hocam tron ne olur bekleyelimmi fikriniz nedir acaba
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Tamamdır hocam sağolun btc bi rahat bıraksa çıkacaklar ama işte btc durulmadi bir türlü
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Siz bilirsiniz ama daha gidecek gibi duruyor.
Harme5634 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Hedef 0.170 di sanırım gelmişti
Elimde yüklü var kar yazdı cikasam mi diye düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()profil güncellemesi yaptırmıyorlar hocam. Onlar çok değişti.
Harme5634 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Selam hocam trx leri satmışsin sanırım profilinde göremedim
0BeğenmedimŞikayet
Hyusuf ()Vet .21 hedef tmmm... sonra
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Ont bende yok. Neo hedefimiz 100. Chz hedefimiz 0.72 sonra 0.90.
aserdar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aserdar ()neo chz ve ont sormuştum ama düşmedi sanırım
-1BeğenmedimŞikayet
_muge ()Atli süvari gibi en sevilenden:))) 2 gundur fena yukselmisti hacmi masalllah:)
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()@_muge tek seferde iki hedefi birden kırdı arkadaş. Bize böyle cengaverler lazım :)
0BeğenmedimŞikayet
Math42 ():)) teşekkür ederim. Eft için belki bankanın limiti vardır çünkü 1200 göndermek istedim günlük 1000 tl limitinizi aştınız şeklinde uyarı verdi. Emin olmak için sormak istedim , sağolunuz.
memodal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
memodal ()5 bin değil 5 milyon. Sıfırları eksik saymışsınız ; ) günlük para çekme limiti de 1 milyon TL
Math42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
pakapaka ()hocam burda hangı saaatlerde satış hangı saatlerde alış daha mantıklı acaba
0BeğenmedimŞikayet
Sağlıkçı45 ()Üstad sallantı mi var coinlerde ?
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Bir sınır yok. Ben 50 bin çektim. 2 dakikada geldi.
Math42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Math42 ()Hocam binancetr aylık 5 bin limit var diyor bu sadece bende mi var yoksa herkeste aynı limit mi? Yüklü girdim diyenler nasıl binanceye parayı transfer ediyor acaba? Bende sizin gibi binancetr ye tl transfer edip usdt alıp binance atıyorum. Bir miktar daha atayım dedim limit uyarısı verdi.
0BeğenmedimŞikayet
Soner058 ()Hocam xrp iyi saldı toparlarmı
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Bu ne sabır hocam ya maşallah valla :)
0BeğenmedimŞikayet
Bilgebilge ()Hocam trx cok cikmadi beklemeye devam. mi sizce
0BeğenmedimŞikayet
Yasminu ()Hocam ada düşüşemi gecti? Hedef geçerli mi?