Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (46)
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Tşk ederim @Onursal5377 kardesim.. çok emeginiz var sayfaya.. hakkınız cok geciyor helal edin )
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Anormal oluyor , Kuveyt bazen 08de normale geçtiği de oluyor.
Dean için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()Hocam gece açılışta makas aralığı normalmi nasıl
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Evet çok defa yazdın
Hatırlıyorum
Tesekkür ederim cevap için
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Söylüyor gibi yapmadım arkadaşım. Şimdi bulmaya üşeniyorum ama hatırladığım kadarıyla, misal 24,7 görüp almayan bana sormasın sonra, 26,1 görünür ve burda 1 saat bile durmadan yukarı dönerse ordan almayan bana buralarda alınır mı diye sormasın, 6,40 bekleyen çok bekler buradan yukarı gittiği zaman almayan bana sormasın dediğim türde yorumlar var, davul zurnacı geldi ramazan ayında basbas bağırdı tellal ile. Bu kadar açık yazdıktan sonra soran arkadaşlara ise @USTAMM kürek sapı hediye edeceğini yazmıştı.
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()28.60 lara çıktı
Sonra 27.20 27.40 27.60 larda düzeltme yaptı
Bu sırada ben de 29.50 30.00 ları söylüyorum diyorsun gibi anladım
Doğru mu onur abi
0BeğenmedimŞikayet
muratım ()Elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Arkadaşım bu soruların cevabını yükselmeden önce veriyorum. O zamanda daha fazla düşeceğini yazdıkları için benim yazdığım yorumlar havaya karışıyor. Boşuna yazıyorum diye düşünüyorum bu tarz soruları okuduğum zaman.
Melike_03 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melike_03 ()Onur bey bunun hiçmi düzeltmesi olmayacak fırsat vermeyecekmi
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Ben hep hissettiğimi yazarım. Güzel temenniniz karşısında başka ne diyebilirim ki. Hosçakalin.
1BeğenmedimŞikayet
6_nci_hisss ()Yiğidin hakkını yiğide vermek lazım, teşekkür ederim Allah'a emanet olun
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()İlk defa nazik olduğumu söyleyen olunca şaşırdım:)
NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Çok naziksiniz. Sizede inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Helal olsun , takip ettiğin ustanın analizlerine uyarak kar ettiğini söylemen büyük bir erdem ve vefa örneğidir. Kutlarım seni.
6_nci_hisss için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Bir ticarete başlarken ilk önce ne yapılır? Fizibilite çalışmaları yapılıyor. Sat al yapanlarında bu ticareti yapmaya karar vermeden önce bu çalışmayı yapmaları gerekiyor. Satışı yapan kişi mutlaka geri alımının da çalışmasını yapmış olacağına inanıyorum. Eğer yapmadı ise neden sattı sorusu da benim aklımı kurcalıyor. Yazım size özel değil, genele yazdığım bir yazı.
ÇANCILAR_PET_SHOP için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Rica ederim arkadaşım. İyi tatiller.
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()7,60da satışınız iyi getiri sağlamış ise ne mutlu size.
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Bilemem arkadaşım. Çok dar alana sıkıştırma yapmıyorum kendimi. Açılışın yukarı aşağı olma durumuna yönelik ben yorum yazmıyorum.
Dean için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Emeğinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()Hocam yukarı yönlümü gider açılışta
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Merhaba. Son alımımi 7.60 sattim. Alım için takipteyim. Sanki bu sefer fırsat vermeyecek gibi. Ne dersiniz.
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Bereketli olsun inşallah arkadaşım sağol
6_nci_hisss için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Allah razı olsun
Like
İyi ki varsın
2BeğenmedimŞikayet
6_nci_hisss ()Eline emeğine yüreğine sağlık üstadım, üç beş kuruş kâr yapıyor isek siz değerli hocalarımızın yorumları sayesinde Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()6,58 iken yine birilerini uyandırmaya çalışmıştım. İlk grafikte 7,58 dikkat ettiniz mi?
0BeğenmedimŞikayet
ChevronOmaha ()Elinize saglik emekleriniz icin
4BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Ben daha ne edeyim. Rakamları teker teker çizittirmişim, artışı görün diye. Ve üçgen dışına çıkan bir gümüş var önümüzde. Bayrak direği kadar bir artışa gitmemesi için bir engel yok önünde.
1BeğenmedimŞikayet
Naz_gökçe ()Aciklamalariniz için çok teşekkür ederim, anlamadığım için sordum sağolun
0BeğenmedimŞikayet
Çermik ()Kardeş kendi hastamızı düzelttik.