Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (29)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Rica ederim hocam :)
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eyvallah gönlü güzel hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eyvallah güzel hocam :)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hocam aslında prensip olma sebebi insanları yanlış bir yönlendirme yapmış olmak istememem. Çünkü ben aldım desem alan sattım desem satan insanlar olabilir. Lakin yanlış bir durumda ekstra bir gelişmede vs. kar kaçırma veya zarar oluşursa vebale girmek istemiyorum. Ayrıca zarardaki arkadaşlar için de duyarlı olmak adına çok uzun zaman önce aldığım bir karardı. Hatta bu sitede benden sonra aynı şekilde karar alanlar oldu. Est. hocam ne hakkı kusura bakmayın anlayışınız için teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet hocam sonuçta desteklerle çekilmişlerdi gümüş ve Platin o sebeple makul yerlerdi parça alınabilir en azından. ytd.
Hocam alım satım bilgisi prensip olarak da paylaşmıyorum zaten Sadece siz sorduğunuz ve istediğiniz için için bir kaç kez yazdım yanlış anlamayın
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hocam gümüşteki kararımı biliyorsunuz kararım değişmedi. Yani alım yapmıyorum 30.5-31 dolar üzeri kalıcı olmadıkça.
Platin de almadım. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aynen stabilize devam. Alt 26.20-30 bandı desteğine çekilmesiyle de alım fırsatı geldi denebilir. ytd
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim üstadım. Bu grafiklerde iki seviye vardı önemli olan 25.95 ve 26.30 o yüzden paylaşmıştı. Fırsat gelirse yine bu seviyelerden beklerim abi. Ama 26.65 26.70 26.75 üzeri kalırsa yukarı devam durumu olabilir lakin şu an 26.95 ana direnci altında ve tüm göstergeler çok şişmiş. Artık esasen düşüş vermesi beklenebilir lakin bir taraftan da alt Saatliklerde boğa flama oluşumu görünüyor gibi... ytd
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Elinize saglik hocam bize alim firsati gelecek gibi gorunuyor o zaman grafige gore oylemi
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yine önemli seviyeleri gösteren eski çalışmam
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()26.20 üzerinde kalırsa en dip destek 26.20 olur. Yoksa tekrar 25.20-26.20 olan bir alt desteğe inebilir. 5 6 saat kadardır üzerindeyiz 26.20 nin bugünü kapatırsak inme ihtimali az olabilir. ytd Teşekkür ederim görüşleriniz için
Onsveys45 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Onsveys45 ()Masallah ama alımda verirse bizde binelim trene
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Harika ilerlemiş gümüş grafik çalışmam
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Bilmukabele sn boss hocam
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Gümüs onsta Richard wyckoff formasyonu incelermisin ?
@periyor
3BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ne demek sayın dostum katkıların adına teşekkürler. Zaten maksat o değil midir ki memleketimizin insanı zarar etmesin parasını kaptırmasın. Elbette teknik anlamda daha birçok ihtimal çıkabilir. Hiç tekniğe girmeden bile bilinen bazı durumlara tecrübelere dayalı olarak dahi hatta tekniği alt edecek durumlara kadar geniş bir spektrumda yorumlar senaryolar üretilebilir. Bizlere düşen de bunları zaman zaman her birimizin katkısıyla daha öngörülebilir hale getirmeye çalışmaktır. Saygılar değerli üstadımız
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sn boss yaptıgınız simülasyonda sadece c5 23.4xx noktasını ma 300 alt c noktası olarak kullandınızmıyı sordum ben genelikle ara tepki başlangıcı noktalarında ma 200 ma yı dip dönüş noktalarında 250 ma 300 noktalarını kullanıyorum örnek düşüş trend çizgisi 25.420 de geçemedi veya ordan tekrar aşagı döndü daha önceki tepkiyi 23.8 de almış bu sefer tepkiyi 22.7 de veya anlatmaya çalıştıgım ma 300 kesişiminde arayacak manası idi ao dalgalanmasında bir alt ma yı kullanması ma 250 yi veya 300 zira altın ons uyumlu bir dip arayışı mantık dünyada herkeste aynı nihayetinde emek verip paylaşıyorsun takdir etmemin en büyük sebebi bu sn boss emegine saygı ytd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Est. dostum ben öyle spontane çalışıyorum ama artık bazı kısımları atlasam bile kendiliğinden simüle ediyorum sanırım. Yoksa yatay ve trend kaynaklı çapraz destek dirençler eksik ağırlıklı hareketli ortalamalar vs bakmadan yaptığım bi çalışma. Lakin ya tam senin demek istediğini yapamıyorum ya da pek anlayamadım kusura bakmayasın. Bende 23.14 gibi bir rakam en dip olarak bir fibo desteğiydi sanırım bir önceki grafiğimde. Bir de 24.37 önemliydi. Beğenmene sevindim ve görüşlerin için teşekkür ederim bilmukabele kral. Ne hocası dostum ya sen bari yapma :)
2BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sn boss hocam baştacısınız sadece anlatmak istedigim ma 100 25.243 den sizin çizdiginiz eliotun dogrulugunu takdir etmek 28.3 den bu yana ma 200 kullanmış olması sadece ma 300 kesiştirince 23. xx farklı bir sonuç sizdede çıkıp çıkmadıgını ögrenmek amaçlı teknik olarak takdir ettigim bi kişisiniz ltfn emeginize saglık ytd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Est. sevgili dostum değerli hocam. Genellikle ağırlıklı ortalamaları hesaba katmadan yapıyorum çizimleri ama siz öyle diyorsanız çok teşekkür ederim görüşleriniz için.
3BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()25.243 de ma 300 kesiştiginde sizdeki eliot uyumuyla düşüş yapmış aynı sadece düşüş noktasını hesPlamanızı saglar diye düşündüm sn boss hocam eliot çiziminizi takdir ve tebrik etme amaçlı söylenmiş bir anlatım söylediklerim ytd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet yapıp baktım sevgili dostum mobilden lakin bunlar kayıtlı değil
üzerinde uygulayamam. Tam olarak ne demek istedin, gördüğüm kadarıyla kesişimde ma300 üste çıkmış ve 300 üste olduğu zamanlarda genellikle düşüş devam etmiş. Bunu mu anlamalıyız?
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Elinize saglık
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sn boss 25.241 ma 100 oradan ma 300 kesiştirebilirmisiz ytd