Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (108)
0BeğenmedimŞikayet
Şükran_ ()Tmm hocam teşekkür ederim
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lawezzi ()Anladım abim eyvallah sağolasın. Gerçekçi bakmak lazım :)
2BeğenmedimŞikayet
Abdullah_sılver_ ()Bütün samimiyetimle söylüyorum seni burada görünce seviniyorum
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()hoşbulduk kardeşim
Abdullah_sılver_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()dün günlük gümüş ons grafiğinde OBO formasyonu vardı , milletin canı zaten sıkkın diye paylaşmadım , gelebileceğine inamadığım için ama hedefin 20 dolarlar olduğunu en azından sözel olarak söylyiyeyim sorunuz üzerine , yani 23 altı rakamı gelem olasılığı var hala
Lawezzi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdullah_sılver_ ()Sabırla işaret ettiğin alım yerlerini bekliyorum hoş geldin abi
0BeğenmedimŞikayet
Abdullah_sılver_ ()Değerli abim nerelerdesin
0BeğenmedimŞikayet
Üzen ()hocam akıl danışacak sizden başka kimse kalmadı buralarda. Bir yorum yapar mısınız alım yaptınız mı full tldeyim ben. Alım noktası olarak kaç bekliyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
Uygur063 ()Bugün alım verirmi ustad
0BeğenmedimŞikayet
Lawezzi ()Abim onsta yine bir düşüş bekliyor musun 23, xx rakamlara?
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()alım yerlerini otomatik emirle girdiğimden bazen alımyaptığımı bile sonradan farkediyorum
kayıp_şehir için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()inşallah güzel alımlar yapacağız kardeşim, bakın bugün borsa da canlandı , uluslararasdı borçlanma itibar değerimiz de artmaya başlamış , bu da doların düşeceği yönde habercisi olmalı
Orhanabi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()hoş bulduk kardeşim
Kırşehir_li için cevaplandı (yorumu göster)
5BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()gramdaki beklentilerimizin gelmesini dolar kurunun ani artışı erteledi ama haftalık dolar kuru 7.80-7.85 bandında olursa haftaya güzel alımlar yapabiliriz kanaatindeyim , ben acele etmiyorum , grafikte de belirttiğim gibi ana trend yukarı dönmedikçe alım yaqpmak hala riskli
Şükran_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Orhanabi ()Bekliyoruz hocam, açıklamalar için teşekkür ederiz.
0BeğenmedimŞikayet
kayıp_şehir ()Merhaba hocam alım yapınca bizide bilgilendirir misiniz
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()bol ve bereketli kazançlar kardeşim
as92 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()benim risk algım 6.25 ten aşağı doğru alınabilkir şeklinde , sizler için belki daha aşağısı belki biraz daha üstte olabilir , parçalı olduğu sürece çok fazala da farketmez
akbulut2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
altın__04 ()teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
as92 ()açıklamalar kıymetli- tşk. ler
0BeğenmedimŞikayet
Şükran_ ()Hocam merhaba hoşgeldiniz gr da nereler gelmesini bekliyorsunuz yt olmadan. Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Kırşehir_li ()Hoşgeldiniz hocam
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()sen de sağol kardeşim
Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()10 gün önce ne dediysem aynı yerdeyim , fiyatın 6.35-6.52 bandında hareket edeceğini söylemiştim , ilk alım yeri hedefim 6.25 5 kademede 6.05 e kadar planımız hazır, sabırla bekliyoruz , dolar izin verseydi zaten alımlarımız bitmiş olurdu , kısmet işte
altın__04 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GhostStreet ()Ustam hayırlı günler gümüş gram için bir hedefiniz var mı
0BeğenmedimŞikayet
Bulent3534 ()Teşekkürler hocam. Alım için de paylaşımlarınızı takip ediyor olacağım.
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()teşekkür ederim kardeşim , sitede çok zıt görüşler varken karışmak istemedim , ben zaten bugünkü hedefleri mart başında gann teoremişne göre ay takmimi ve mevsimsel döngü hareketleri eşliğinde grafik paylaşımları ile yapmış idim , ons bazında hepsi geldi desem yalan olmaz
Altıparmakoğlu_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
altın__04 ()kaçı bekliyorsunuz alıma başlamak için hocam
0BeğenmedimŞikayet
akbulut2 ()hocam alımlara nereden başlamalıyız
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()dolar kuru sebebi ile ben de henüz alım yapamadım kardeşim
Bulent3534 için cevaplandı (yorumu göster)