Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (108)
0BeğenmedimŞikayet
Uzakdogulu34 ()Hocam bir gece ansızın gelir belki.. işte biz o gün tükeneceğiz... ytd
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ESRA42 ()Dolar ani bir siyasi olay olmaz ise düşecek mi sizce? Yani bu yorumdan bunu çıkardım
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Rica ederim güzel görüşleriniz için ben teşekkür ederim. Amin cümlemize inşallah bilmukabele
Vlkyasan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()Tamam hocam sağolun
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Yarın erken kapanacak
Mustafa89 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Ben trende bakarım, çünkü asıl olan trentir trend hala aşağı gidiyor , fiyat regresyon kanalının alt bandı ve üst bandı arasında gidip geliyor
Elcuar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Teşekkür ederim kardeşim
architect için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
architect ()Hocam elinize sağlık. Yorumlarınızı esirgemeyin siteden. Hoşgeldiniz
0BeğenmedimŞikayet
Elcuar ()Hocam ons 22.60 Lara gider sanki son bir dip arayışı olmazmi sizce
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()Hıcame yarın piyasa kapalıymış yarınki kapanışımı diyorsunuz yoksa bugün mü olur yarın işlem yapamıcaz :(
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Haftslık kapanışta önce 8 rakamının fltına inmeliyiz
0BeğenmedimŞikayet
Elcuar ()Dediğiniz düşüşler bugece yada yarın mi grrceklesir yada p. tesiden itibarenmi
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Fırsat başka türlü gelmez zaten
0BeğenmedimŞikayet
Elcuar ()Hocam merhaba.. dolar duşus yaptığında mi gümüş alalim dediğiniz seviyelerden
0BeğenmedimŞikayet
Mustafar3209 ()Keşke deprem yerine gumusteki beklentisini yazsaymis Ayşen yok hanim
0BeğenmedimŞikayet
Deniz82 ()Teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()AYŞEN TOK hanımefendi egede deptem bekliyorum demişti 2-3 gün önce yorumlarında
Mustafar3209 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Geçmiş olsun. Ege herzaman öyle gerçi.
Mustafar3209 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Deniz ben pazartesi gününden sonra gelebilir diyorum doların da gevşemesi ile, rakamlar çok takılmayın , asıl gözünüz trend dönüşünde olsun , srtış başlayınca 6.30 mu 6.40 mı aldığın çok farketmiyecek
Deniz82 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafar3209 ()Ege'de denizde 4.1 devren olmuş
0BeğenmedimŞikayet
akbulut2 ()Hocam çok tşk ederim sayfaya girdiğiniz anda pozitif enerji verdiğinizi tekrar belirteyim saygılarımla
0BeğenmedimŞikayet
Deniz82 ()Hocam 6.25 gelecek mi peki kisa bir surede
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Evet olmuştu, gösterip elletmiyor.
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()inşallah o da olur üstadım , aslında geçen hafta banka müsade etseydi 7.13 olmuştu açılışta gümüş
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Komagene02 ()teşekkürler hocam
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
silver___ustası_ ()6.25 emir girildi hocam inşallah görürüz oraları
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()benim fikrim 6.25 altı iyidir günümüz piyasasına göre
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Allah en güzel ödülü verdi geçen sene, fazlasında gözüm yok yeminlen. 7,15 satsam rahatlayacağım:)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Kısa vade diyelim, tam değil ama olsun. Vade bitiminde zararda olsanız bile bu zararı göze alıp mecburi satış yapabilirim diyorsanız, pazartesi günü piyasaları takip edip parça alımınızı düşünün. yarın akşam piyasalar kapanacak pazartesi açılıyor, millet tatilde paralı olmak filan ister belki. O yüzden dedim pazartesiye bakın diye.
Komagene02 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()sıkıntı banka makaslarında , hala düzeltmediler
AVND için cevaplandı (yorumu göster)