Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (46)
0BeğenmedimŞikayet
Vlkyasan ()tmm teşekkür ederim
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sn vlk yasan bakayım yazayımşua anda herşey çok karışık jetonlarda dip beklentim var ytd
Vlkyasan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vlkyasan ()sayın bunyaminy jeton öneriniz varmıdır saygılar
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Rica ederim efendim ne demek bilmukabele size de bol kazançlar dilerim
CEMre52 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CEMre52 ()Eyvallah üstad.. Teşekkürler.. Bol kazançlar..
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Evet hocam ddd
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Gün içinde bi 23.70 ler denemesi tekrar yapabilir diye düşünüyorum belki güç toplaması adına iyi olabilir. Sinyaller olumlu durmuyor güçsüzüm diyor. Aylık kapanışa bakarsak 22 ve 21.50 civarı potada görünüyor. Altın ons zaten destek vermiyor. Tek olumlu tarafı şimdilik dolar gibi ve yatay destekler. Ama aynı zamanda yataydan dirençler bol bol var... 40-50 dolar bekleyen varsa bu yıl zor bana göre hatta 35 bile kolay olmaz diye düşünüyorum... ytd
0BeğenmedimŞikayet
Halka ()Doların düşmesinden yana ne düşünüyorsunuz? Düşüp alım firsatu verir mi acaba TL bazlı? Günlük al sat yapmak istiyorum ama aniden düşerse diye korkum var
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()20 nin üstüne çıkmaya çalışsada günlükte rsi ayılardan yana sn halka ytd
Halka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halka ()Su an 20 nin altında mi
1BeğenmedimŞikayet
CEMre52 ()Dolar yüzünden Tepeden yakalanma korkusu bize alım yaptırmıyor. Ons'ta dibe indi de indi.. Yeter artık yukarı gitme zamanı geldi derse arkasından bakmaktan korkuyorum.. Cuma ya kadar karar vereceğini düşünüyorum.. Bu gün hareketli geçecek... Ytd
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ():)))
evcil olanından mı Mustafa Hocam
ticaret_adamı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Amenna Hocam binlerce şükürler olsun halimize
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Jetonu bende yaptım sn uzakdogulu 12000 yıllık emtia tarihinde ne rüzgarlar esti onuda görürüz ytd
Uzakdogulu34 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Normalde dönecek gibi görünse de ay kapanışı bu seviyelerde olursa çok vasat olacak. Dolar şimdilik tutuyor. Ben de beklemeye devam ediyorum tepeden yakalanmayım diye ama bakalım. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aynen kral çok galeyana gelen oluyor dikkat etmek lazım detaylar da çok önemli bu bağlamda
0BeğenmedimŞikayet
Uzakdogulu34 ()Ayısı, boğası mı kaldı? Para kriptolarda. Bu arada siz diyorsanız büyük yükseliş yakındır. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Bende sn dostum
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Ben tşkr ederim sn boss amaç yurdum insanı taklaya gelmesin
0BeğenmedimŞikayet
CEMre52 ()Bu gün ay sonu kapanışı akşam atraksiyon olabilirmi yeterince alım olmadığı için gemiye yolcu almak isteyecekler düşüş kaçınılmaz gibi sayın Bünyamin hocam.. Böyle bir ihtimal bugün olabilirmi sizce..
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Bol kazançlarınız olsun sn zezeze tşkr
Zezeze için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Hahaha , bende:))
0BeğenmedimŞikayet
Zezeze ()Teşekkürler, aklınıza sağlık sn Bünyemin.
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Ben ayı seviyom zaten
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eline emeğine sağlık Bünyaminy kral emeklerin çok
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Şu anda geldigi durum ekranda 1 s ye basın aynı durumu görürsünüz
0BeğenmedimŞikayet
CEMre52 ()Bünyamin hocam grafik Girlevik şelalesi gibi maşallah dibi görünmüyor. :)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Oda olacak sn rmzhzr
Rmzhzr09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Bedelil ekli eşşirbi vessüküna manası üç günlük rızkın ve soguktan koruyon bir çatı altındaysan hsta degilsen şükğr etmek gerekir sn ahmet hocam
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rmzhzr09 ()Hocam şöyle bi çıksın 50 üzerine.. yeter artık bıktık. sifira mi indirecekler daha