Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (74)
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()USD/TRY Grafiğinde ben hiç GAP görmüyorum tarihi verilerde o yüzden o GAP mutlaka kapanacak emin olabilirsiniz , iğne atar kimseye alım fırsatı vermez sadece otomatik emirler alım yapabilir ama mutlaka kapanır
Zeheb11 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Huseyin9494 ()Hocam peki onsmu daha iyi kar birakir gram bazmi sizce
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gemici_3535 ()Altın ve dolardan çıkış yapmak zorundayim yarın. kardan zarar olsun
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()böyle durumlarda para kaybetmemek temel prensip olmalı , kazanacağım diye işlem açarak terste kalmaktan her zaman iyidir. Gümüşte altında emin olun fırsatlar hiç bitmeyecek , gene düşeceği , gene yükseleceği zamanlar olacak , huzursuz olmaya da deymez , mesela sağlamcı adam gümüşte 26.400 seviyesi geçilmeden , altında da 1762 seviyesi geçilmeden mala girmemesi gerekir , oysa hepimiz nasıl daha fazla kazanırız diye aldığımız alt değerler bile risk taşıyor, hatta altında 1804 üzeri alımlar kaybetme riski olmayan alımlar olur 2 gün bu değerin üzerinde kapanış yaptıktan sonra alım yapılırsa
Gemici_3535 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeheb11 ()Bence gaplı bölge en fazla 7.60 a kadar doldurulur.
Sonrası malesef dolarda 8 inde üstü diyorlar.
Rabbim fırsat vermesin, vatanımıza göz dikenlere.
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()pişmiş aşa birşekilde birileri su kattı, zigzaglar çizse de yine geleceği yer 7.50-7.70 bandı . ELLİOT tekniği ile ilgili dolar grafiğim var ama çoğu kimse bunu kaldıramaz diye yayınlamıyorum , neticede en mükemmel tekniği de kullansak başarı şansımız &70 i geçemez, kimseyi üzmeye , kırmaya hakkımız da yok , elbette gaybı ALLAH Celle ve Celaluhudan gayrısı bilemez. Bekkleyip göreceğiz o yüzden dikkat ederseniz gümüş yorumlarımı ons bazlı yapmaya çalışyorum , keşke tekrar 7 olsa da ucuza gümüş , altın alabilsek , ama istemekle de olmuyor
Tersgold için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gemici_3535 ()Slm Tunahan benim sıkıntım yok. ben 8 gelince saticam. hedefim o. ama dolarda ve altinda ne yapmalıyım bilmiyorum
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()emin ol aynı fikirdeyiz
karpir için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()KEŞKE BİLEBİLSEK KARDEŞİM , elimizdeki verilere göre , teknik çizimlere göre beklentilerimiz var , bendeki veriler olumlu yönde , daha cuma günü Londrada trader dostumla sohbet ettik , mevzu uzun ama neticede TÜRKİYE için Londranın bakışı olumlu , fakat memleketimizde 1 saat sonrasını bile doğru bilebilmek gerçekten zor , ALLAH sonumuzu hayreylesin
0BeğenmedimŞikayet
karpir ()Siz doları dizginleyen adam diye bakıyorsunuz olaya biz faizi artıran adam diye bakıyoruz olaya bu ay sabit bıraksa yada en fazla piyasanın beklediği 100 baz artırım olsaydı olay buralara gelmezdi
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()teşekkür ederim kardeşim
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tersgold ()Hocam bence MB başkanı faiz artışı yaptığı için görevden alındı ikdidar faiz pas geç demiştir oda artış yapınca görevden alındı bence faiz artırımına gerek yoktu zaten 690 düşmüş 721 gibi seviyede idi pas gecilse en fazla 740 üstü yapıp terkar 720.744 arası gider gelirdi ben zamanla sert olmasada düşüşte olacak gibi görünüyor bana göre ytd slmlar hayırlı günler
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim hocam, yeni yıldızınız hayırlı olsun size az bile :)
0BeğenmedimŞikayet
meburmeti ()7 den 5.5 dustugunde 6.8den alanlarda dusmez diyordu gumuste olmaz diye birsey yoktur.
0BeğenmedimŞikayet
Gemici_3535 ()Bence olmaz o rakamlar
0BeğenmedimŞikayet
Naz_gökçe ()Bakalım görelim ozaman:))
5BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()bu haftanın en zor sorusu bu , kimisi dolar uçacak diyor , kimisi 9 da duracak diyor, benim öngörüm 7.50-7.70 bandın doların geri dönmesi. ONS BAZINDA YORUM yapmak daha mantıklı , böyle olunca herkese hitap etmiş oluyoruz , kimseyi kırmadan , TCMB başkanının görevden alınma mantığını kimse çözemedi henüz , doları dizginleyen adamı görevden alıyorlarsa kşmbilir içerde ne fırtınalar kopuyor da bizim haberimiz olmuyor
Naz_gökçe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()asya piyasaları sığ olduğu için fiyatlamaları da sert oluyor maalesef
SARISEVMEZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Naz_gökçe ()Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler Tunahan bey,
Gram hakkında da bilgi verebilir misiniz
0BeğenmedimŞikayet
SARISEVMEZ ()aynen orda bi cacik varsa fiyatliyor :)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()haklısınız sadece bir fikir verir, Asya piyasalarında işin rengi belli olur
SARISEVMEZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SARISEVMEZ ()Tether fiyatı sizleri yanıltmasın hocam tether anlık btc nin hareketlerine göre inip çıkabiliyor tether= her zaman 1 dolar ama her zaman tl karsiligi denk gelemiyor.
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()BtcTürk ten bakıyorum şu anda 7.97
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Hocam jeton piyasasında USD kaç gösteriyor. ben nerden nasıl bakıldığını bilmiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Grafik aylardır mü, kemmel çalışan bir grafik , altını asıl takip ettiğim grafik bu, küçük yatırımcıyı defalarca kandırdıklarının delilleri üzerinde , hala kandırmaya devam edebilirler, günlükte aynı zamanda azalan üçgen formasyonu var ve formasyon hedefi 1700, oysa RSI artış gösteriyor mevcut grafiğimizde,
Rmzhzr09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İlla_edep ()Emeğinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Rmzhzr09 ()Hocam 4 tane dip 3 tane tepe yapmis. buna göre 4. tepeyi yapması gerekmiyor mu?
0BeğenmedimŞikayet
Şükran_ ()Teşekkürler hocam
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()4.60 maliyetle şimdiye kadar beklediniz ise bence artık birşey yapmayın, al sat makası derken çektiğiniz strese deymez kanısındayım , zaten yakında kara bile geçersiniz , nisanın ilk haftasından sonra gülen tarafta olma şansınız çok yuksek
Hnmaga için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için
CEMre52 için cevaplandı (yorumu göster)