Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (149)
0BeğenmedimŞikayet
ZeBuN ()Notumu aldım :))
Önümüzdeki hafta..
Bekliyorum bak:))
legend84 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mcimen ()Cok merak ediyorum chz ile alakalı aklınsa bi rakam var mı yıl sonu için. Sadece merak, beklenti içine girmicem söz:))
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Abi bu ciksin ben miktari azaltsamda olur ben altında 526 alip zarar kes yaparak 20 gram arttirdim sonra vaz gectim ordan ben nelere çizik cektim azaltma da olsun:)) avax var hem:))
1BeğenmedimŞikayet
legend84 ()yısonu görürüz, 7tl mi yoksa ... :D :D Stres yok. Düştü çıktı alttan aldım yukarıdan sattım, miktar azalttım, tantanası yok. :D :D
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
legend84 ()Önce btc ath yapacak, yükselişini tamamlayınca, marketteki para akışı sırası altlara gelecek. btc. domi 59 altına inine daha iyi hissedilecek.
mcimen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Sesli güldüm biz btc nin 100 k gelmesini bekliceksek bu chz 'nın cikmasi icin gider avax alirim haftada bir al sat veriyor bunlami uğrascam 100 k olsa bu 7 tl olur avax 7 bin tl olur:)))
0BeğenmedimŞikayet
mcimen ()Bu mantıkla şuanda btc yükselirkende chz min yükselmesi gerekmiyomu? Maşallah ilerleyelim beyler geriye doğru resmen:)))
0BeğenmedimŞikayet
legend84 ()Btc 100k'yı geçecek ve chz de armut toplamayacak ; )) :))
0BeğenmedimŞikayet
mcimen ()Sene sonu nasip değilmiş olmasında:))) para önemli değil umutlarımız yerle bir olur:)
0BeğenmedimŞikayet
Zeynep_23 ()Rahatlıgı benide panikletmiyor :)
1BeğenmedimŞikayet
legend84 ():D :D
Arkana yaslan, rahatına bak ; ))
0BeğenmedimŞikayet
mcimen ()Sen bu kadar pozitifisin ya bi korkmuyo değilim:)))
0BeğenmedimŞikayet
legend84 ()Sonuna kadar :D ; ))
Zeynep_23 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
berbers ()Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Zeynep_23 ()Biz hala pozitifisin :) dimi
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Bizim suçumuz ne abi ya banami denk geliyor zaten düşmeye doyamadigim dipsiz kuyu oldu chz:))
0BeğenmedimŞikayet
legend84 ()eee yani ; ))
0BeğenmedimŞikayet
mcimen ()Yılsonuna bi range rover siparişi verdim. Olmazsa senden alırım:)))
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Hım onlara para kazandirmamak icinmi
0BeğenmedimŞikayet
legend84 ():) bot alımlara bakarak, rakamlarla oynuyorlar ; ))
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Dün 4.12 den elime verdiler 3.95 indi gece uyumadim ellerine ayni yerden verdim 4.02 aldim ordanda 3.95 düştü bunlar benden uyanik:)))
0BeğenmedimŞikayet
legend84 ()Tr borsalarında kısa vade al- sat işlemleri cambaz olmak lazım. Yoksa botlar ipten atarlar ; ))
1BeğenmedimŞikayet
legend84 ()Bizim hedefimiz yılsonu için istediği kadar dalgalansın. Sıkıntı olmaz. Kısa dalgalar hedefimizden alıkoyamaz. Logoritmatik yükseliş devam edecektir. )
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Abi ne pumpu dün btc butun coinler burdayken bu 4.15 di 4.01 ne ya dalga geciyolar
0BeğenmedimŞikayet
legend84 ()Merhaba hocam, pozitif trendin kanal desteğinde, yukarı devam edecektir. Ytd.
berbers için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mcimen ()Başlasın, başlamalı:( cok sinir bozucu bi hal aldı. Tamam pump yapmasın ama bi ‘p' yapsın bari:))) @legend84
0BeğenmedimŞikayet
legend84 ()Önümüzdeki hafta aksiyona başlar. )
0BeğenmedimŞikayet
berbers ()Merhaba hocam aion la ilgili fikriniz nedir
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Abi bu chz ne olacak alex amca iskence yapiyor bize