Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
HK4012 ()ılk satıs olacagı kesınde sonra ne olur bılemeyız cok karısık bır ortam suan yabancı oranı suana kadarkı en dusuk sevıyesınde buda kafa karıstırıyor bunlar bıyerden gelecektır tekrar dolarla borsanın aynı anda cıktıgı zamanlarda oldu
benım dusuncem sert yukarı yapıp 8.50 ler 9 lar gelırse uzun suredır borsadan cıkıp dolara gecenler doları bozup tekrar borsaya gelebılır ama bu surecte borsa nereye gelır bellı olmaz 3-5 gun oncede yazmıstım bıstte %25 dusus beklıyorum ama 1580 den ama 1700 den bu olacak bır ara oranları tl- borsa oranlarını ona gore dıkkat edelım dıye
wasgemove için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
wasgemove ()O zaman bist yarın nolur sizce meftamı
HK4012 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HK4012 ()dogru gosterılen kurlar kuveyt 7.85 - 8.39 alım satımı
0BeğenmedimŞikayet
wasgemove ()Benim dolarla isim yok ben dolar 1 TL olsada almamda şaşırdım banka nasıl alıyor bu saatte
Holmes27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ottoman_empire ()Gir İnternet bankacılıgına döviz hesabın varsa alırsında satarsın da aradaki mark sadece yüksek olur arkadaşım
0BeğenmedimŞikayet
Holmes27 ()Banka alıo 7.72 den ziraat varsa doların sat
0BeğenmedimŞikayet
wasgemove ()Nasıl satıyon piyasa kapalı
Ottoman_empire için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ottoman_empire ()Yalanmı az evvel 8.03 den sattım doları test için ve gitti
1BeğenmedimŞikayet
RESSST ()ekonomıyle bu kadar oynarsan bol keseden faızle bastırmaya calısırsan sonucda bu olur. tl ye guven yok demektır bu . mb mudahalke edecektır ıllakı ama nerde ne zaman. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Holmes27 ()Bankalar da satış rakamları dogruluyor
0BeğenmedimŞikayet
wasgemove ()Ben 1 TL yükselmesi deki saçmalığı dan bahsediyorum dolar doğru düzgün sebep yokken 1 TL yükselmesi sacmalık geliyor evet gördüm bende daha piyasalar açık değil sabaha kadar nolucak geri cekicekler belkide
RESSST için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RESSST ()buda zaten photoshop dımı. o akıllı tel. bırde faydalı ıslerde kullanmayı deneyıp sosyal medyadan takıp etsen keske. neyse yarınkı ekonomı kanallarında hafta boyunca duyacagın hbr. ılk sırasında bu hbr olucak.
0BeğenmedimŞikayet
Tatarramazan42 ()Red ret cıler doları mı basmıs
0BeğenmedimŞikayet
wasgemove ()Yalandır bence bianda 1 TL artmasında sebep ne