Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (111)
0BeğenmedimŞikayet
50mg ()Batıyoruz. Kapıda kı 2 arabama park yeri bulamıyorum. Ülke çöküşte. Allah olmayana helalinden daha çok versin
Püsük için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CEYLO ()Dün en para gecelik faizi 15.50 den 17 ye yükseltti sürekli sürpriz dite sms atıyor nisan sonuna kadar geçerli diye
PesimisTr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
PesimisTr ()Çaktırmadan faiz artışı , örtülü yani :)
Birde öyle olsaydı bankalar daha önce tepki veriyorlardı . Muhtemel faiz sabit kalıcaktır .
Çünkü çare değil , kötüye gidiyoruz doların önünü faiz arttırımı kesmiyor aksine güçleniyor.
0BeğenmedimŞikayet
Kelaynak ()çaktırmadan faiz artışı ne demek yahu. koca türkiye cumhuriyetine yakışır mı. asıl siz dalga geçiyorsunuz galiba. bunu para babaları yermi. b planındayız hatta c veya d. planlar tükendi. ülkenin gerçekleriyle yüzleşin bence. YTD
0BeğenmedimŞikayet
Kelaynak ()stratejik değil. başka çaresi yok. YTD
3BeğenmedimŞikayet
çekirdek22 ()Sizi biraz takip ettim doktor ama şimdi takipten çıkıyorum yanlış yönlendirme yaptığınızı düşünüyorum
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elcuar ()Hocam gümüşü satmak için Avrupa'yı beklemek daha iyi degilmi
0BeğenmedimŞikayet
uslukilic44 ()faizi 100 baz puan artırırlarsa ki öyle gözüküyor artırma olasılıkları daha yüksek veya sabit bırakıldığında gümüşün tahmini rakımı ne olur sizce ytd
0BeğenmedimŞikayet
Hyusuf ()Hocam siz faiz artışı kaynaklı dolarda düşme dolayısyla gümüş gr az da olsa aşağı ihtimalinden dolayı gümüş sattınız dopru mudur?
Peki alttan alım emri vs girdiniz mi öğrenebilir miyiz?
Ayrıca ben de tfx kullanıyorum Grafikten baktım 6.39 grafikte gözükmüyor. İğne attı heralde çokk iyi yakalamışsınız Tebrikler
Yoksa ons bazında sanki yukarı bir kıılım noktasında
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()615 gibimi abi bide alalim demi daha dolunaya dipe var bi sikinti olmaz herhalde kafam karisti
0BeğenmedimŞikayet
Kelaynak ()bu kadar faiz artışı daha fazla düşüşe neden olabilir. 1-2 ay indiği seviyelerde kalabilir kanaatindeyim.
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetaltas1976 ()Hocam günaydın, TCMB ye çok bel bağlamayın, bu kuruldan faiz kararı çıkmaz, dxy endeksiyle artan dolara faiz müdehalesi gelmez..
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Dolar 100baz gelirse gayet makul görünüyor bende ilk kez sepete eklemeyi düşünüyorum sayın morgana. Ytd
Morgana için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()100 baz kuvvetli beklenti şu an için. Ytd
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meliko0651 ()Sn hocam alım işlemi yapar iseniz bilği verirsiniz değilmi teşekkürler...
0BeğenmedimŞikayet
xo7 ()Bankalar arttırdı bile birkaç gündür.
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()İki aydır pas geçiyorlar bu ay artış yapılır diye düşündüm, yüksek faiz mi yükselen bi dolar mı hangisini tercih eder ki MB
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Ons olarak nereye kadar düşer hocam, 26 altı gelir mı
0BeğenmedimŞikayet
Meke07 ()Hocam alım talimatıniz kaçlar olacak.
-1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Biraz daha alta bile çekilebilir faiz kararı gelirse
Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Morgana ()En kötü doları mı fullesem dıyorum :) düşerse hiç alışamadım dolara
1BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Tekrar ayni hareket olabilirmi 3 defa aynsii oldu 620 640 bandi gibi alip satmak
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Aynen 100baz (kuvvetli beklenti) olursa 7.30-7.35 kısa gezinti yapıp geri geldiği yere dönecektir. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Kesinlikle
-1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()150-200 baz puan artışı 7.20 bandına büyük ihtimalle geçici olsa bile doları tsşıyabilir
Hyusuf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Sabit tutarsa şu anki politik gündem ile 7.80 üzeri atar kısa vadede sayın hocam. Ytd