Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (41)
0BeğenmedimŞikayet
Akhenaton2 ()aynen abim bak şimdi bu ons buralarda dipleri yapıyor. Ve çok sancılı bir süreç olacak buralarda gezindikçe bizimkilere rahatlık bir ferahlık geliyor gibi görüyorum vallahi çarpılacaklar . ons kan emmeyi bırak adamı kıyma yapar kıyma buyur en büyük örnekleri 100 ons 125 ons düştü insanlar dökülmeye başladı.
Kriyt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kriyt ()Bundan sonra şov tok abi. Sadece hedef verecem ben. Vay şuraya gider vay buradan döner yok. Tek hedef nasıl giderse gitsin:)
Akhenaton2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akhenaton2 ()Can dostum benim takılma ben hedefleri gördüm yazdım bitti 1686 benim kırmızı çizgimdi . Burdan yazdım ben 1686 altında haftalık kapatmadan aylık kapatmadan düşüşler sadece fake kalır gerisi boş .1687 gördükten sonra ben 200 onsluk çıkış bekliyorum dedim devam ve direk gitmeyecek. Kademeli düzelte düzeltede yazdımmı yazdım . Ana hedefim 2520 Dİr yetmeler konuşmasın herkes kendi yolunda yürüsün.
0BeğenmedimŞikayet
Kriyt ()Güzel kardeşim eğer amaç hedef vermek ise ben şahsen 1716 yı sana 2 ay öncesinden açarım. İstiyorsan bulup etiket yapayım. @Akhenaton2 5 ay öncesinden 1690 dedi. Ama sen bana dersen 1850 ye önce 1760 sonra 1720 sonra 1800 gibi yaz. Tam gelsin ben sana üstadım bile derim:) şimdi 1850 hedef dersen doğrudur illa ki gidecez. Ama nasıl gidecez:) buraları yazarken topu topu 13-30 dolarla patladık. 1765-1830( potansiyel 60) sonra 1734-16 dedim hedefim buydu. 1817 den döndü. He mesela bende 1700 altı yoktu ama geldi :) mesela sen ikili dip dedin evet dedim o çalışma ilk sende dedim:) bana ait deyince sanki senden görüp kullanıyor kabul de etmiyor gibi oluyoruz:) 17-20 mart senin olsun peki. Şimdi senin tarihleri takipteyim ama nasıl inip çıkışı da yaz muhakkak:) sonra bana hak vereceksin. :)
Vedolizim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Abi yanlış anlama siz hakkınızı kaybettiniz bir çıkacak dediniz bir haftadır enguzel günümüz budur nerden geldimizi söylemiyorum bile
Artık sıra bizde bir kere 20 ve 21 Mart bana patentli günlerdir kimse kullanamaz ayriyeten 25 Mart doğum gününü bu nedenle her 25 Mart'ta Okan olaylari iyi hatirlarim
0BeğenmedimŞikayet
Kriyt ()Vedolizim kardeşim. Şimdi sen neden böyle yazdın anlamadım. Sen tarih veren var mı dedin ya 2 Nisan diyorum bende 1890-1913 görünüyor bunu da 1 ay öncesinde yazdım. 17-20 mart ayrıca çalışmalarım da günlükte ve haftalıkta bir de H4 Dü sanırom 3 ayrı yerde yükseliş tarihi olarak da çıkıyor dedim :) yani zamanların tutması diyorum olumlu hani diyorum. Anlatabildim mi kendimi güzel kardeşim:) anlaşılmayan bir şey yok Rumi takvime gerek yok yani:) ama saat eklemen değişik:)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Çekirge hoşgeldin biden amca ne diyor anlat bakalim
WuDuuCAN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WuDuuCAN ()Normaldir abi ons da hareket olmadımı site de oluyor nedense :)
Konyalimm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Herkes bugün bir atarlı:))
WuDuuCAN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WuDuuCAN ()Sakin ol şampiyon :)
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ():))) hahah
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Ben 20 mart veya 21 diyorum abi bunda anlaşılmayan ne var ayrıca dolar 25 Mart dip dedim 18 Mart onemli dedik saatimi istiyorsunuz yazıyorum gümüş altın icin21 mart gece 02.38 dolar için 25 Mart 13.30 varmı başka Rumi takvime göre yazayimmi
0BeğenmedimŞikayet
Clane ()Ons için Clane yorumu (1 gün önce)
Sayımıma göre 18 mart gibi bekliyorum insallah sakata gelmezsek.
Ytd.
https://altin.in/clane
Ilk tarih benden
0BeğenmedimŞikayet
Kriyt ()Bir şey demedim :) 17-20 mart yükseliş tarihi çıkıyor grafikleri de. Ama 2 - 4 Nisan bende ısrarla 1890-1923 görünüyor. Ama biraz fazla geldi bana sanki:)
0BeğenmedimŞikayet
Albatros79 ()Nasıl yani abi dünkü değil mi dip? Yoksa daha dipmi gelecek
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Abi tarih yazdık ne diyeyim artık bilemiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Kriyt ()Ohoo ben 17-20 mart verdim. Devamı da 2-4 Nisan. :)
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Eldeki TL yi ne yapalım vedo ne zaman alayım bizim yegene hesap onda gerçi önemli değil ablamın oglu
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()20 oldu 21 Mart herkesin yüzü gülecek varmı tarih veren hodri meydan yıldızını bile sildim artık tarihin fotoğrafını çekin ayrıca 25 Mart dolar dibi görecek
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
1BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()İnsallah kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
Kriyt ()İnş. Kardeşim. 2 haftadır bizi rezil etti. Bari yüzümüzü güldğrsğnde yeniden şevkle analiz yapalım :)
Konyalimm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Bir gece hiç unutmama ons cdirmis gibi yukarıya doğru gitikce gidiyordu işte bu onsta bir gece ansızın dik şekilde iğne atacak kardeşim uyurken:))
0BeğenmedimŞikayet
Kriyt ()Yo, o teyit bana göre bugün aldı illa ki değmesin gerek yok. Teyit emirleri yukarı kaymış hali bile yetebiliyır sağlam destekse.
0BeğenmedimŞikayet
Konyalimm ()Evet sayfad kavga var şuan bakalım kim ne diyecek:)
Traderxxl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()1670 olabilir
0BeğenmedimŞikayet
Kriyt ()Dibe teyit alsa ne olacsk ki 1703 ten alır en fazla. İnerse affetmem :) iyi bakalım müdür:) gelsin o zaman 1855.
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Kardeşim 1754 / 1817 için atlama noktasına kalan son adım atlama noktası 1770/1779 ytd işini bilirsin kardeşim:)) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Vedolizim ()Benim girmem icin feke kirilimlar kesmez şimdi bile dibe bir kez daha tegit alabilir bu nedenle gerçek çıkış habercisi 1754 tür gördüm an hedefim grafikte ki rakamdır ondan sonra bantin dışına çıkarsa ons göre ya ekleme yaparım veya yüzde 50 satar devam ederim
0BeğenmedimŞikayet
Kriyt ()Aynen 1740 mış ama şimdi biraz daha detaylı baktım. Hedefi orası olması lazım.
Traderxxl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kriyt ()Yok ya ilk kırılım hedefi 1740 yapıyor 1692 den gelen. İlk çıkış hedefi şu anki 1740. Yükselme için aynen 58-60 kırılımı çok önemli.