Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (247)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()TFX özel kur
Edessali için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Egecan59 ()Kismet diyelim daha asagilar oldugu icin
Edessali için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Amin kardeşim , mevlam bir kolaylık vermese , yardım etmese o stres bizi kalpten götürür
zaka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Edessali ()Benim 606 emrim niye çalışmamış peki? Şans mı nasip mi kısmet mi ne ile açıklanır bu?
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sfbll ()Hocam doktorluk bölümünüz neydi? Merak ettim
0BeğenmedimŞikayet
zaka ()Allah kolaylık versin.
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Hesapta hata yok bazen TCMB müdahalesi geç kalıyor mesela az önce geç kakdı 6.05 al emrim çalışmış,
Deniz82 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sevdalısı ()Insanlara hayat ve nefes olmak ne mutlu size
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Allah razı olsun kardeşim, dün işlerim çok yoğundu , vaktim olmadı
Hilbertuzayı için cevaplandı (yorumu göster)
5BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Düm yoğun ameliyatlarım vardı eve zor attım kendimi , dile kolay 10 ameliyat, stresi yıkıyor adamı ama yaşamayan bilemez
Ricchezza için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ricchezza ()Hocam, tesekkur ederim. Dun gozlerim sizi aradi. Iyisinizdir umarim. En azindan gunde bir kez degerlendirme yapabilirseniz sevinirim. Saygilar
0BeğenmedimŞikayet
Hilbertuzayı ()Abi seni özledik yoksun sahalarda. Yeni geldin snrm. Gidişat hakkında tahmini bilgi verirsen seviniriz.
0BeğenmedimŞikayet
Deniz82 ()22 lere inerse eger ki gumus ons bu ancak dolarin yukari ucmasindan dolayi olur siye düşünüyorum. Bence dolar 8.50 olur eger ons 22 ye düşerse. Cunku ons düşüşü tahvillerin yukseldiginden dolayi. kabaca hesap yaparsak 22×8.50÷31.10=6.01 civari olur gr gümüş yine de panik olacak bir rakam degil. yanlis mi düşünüyorum bilmiyorum da...
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()İşte o çok zor soru , bilsem keşke
mehemed5 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Felaket~Tellalı ()Tşk ederim hocam sağolun
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Evet mart sonu döngü bitiyor
Felaket~Tellalı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fil ()Estafurullah üstadım . İnsanları kırmamak en hayırlısı
0BeğenmedimŞikayet
mehemed5 ()Tesekkurler hocam... Hocam son bir soru dolar'in bu gun kapanisa kadar hareketi hakkında fikrinizi yazarsanuz
0BeğenmedimŞikayet
Felaket~Tellalı ()Hocam merhaba. Geçen sene dediğiniz gibi 960$ girdigim yüklü platin mart ortasında 560$ test etmişti:) 6 ay burnumdan getirdi.2 yıldır hep aynı zamanda platin aldım hep düştü. Mevsimsel döngü bitişi mart sonumu bitiyor teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Silvercompetant ()O umutlara bende sahibim ama , malesef short luyorlar emtia yı.
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()deme öyle , yıkma olası güzel umutlarımızı da
Silvercompetant için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
söz_gümüş_ise_sükut_altındır ():)) olsun hocam.
0BeğenmedimŞikayet
narmanlı ()Sağol hocam, emeğine sağlık...
0BeğenmedimŞikayet
Silvercompetant ()Bence o da gelmeyecek , powell sacmaladi piyasa malum tahvile dondu ve daha bir süre böyle gidecek anlasilan.
Emtia ya dönmek için bir tek olasilik kaldı bence ki o da once emtia ya gene satış getirecektir , fena yakalandık çoğu kişi olarak.
Zararkes asla yapmayacağım ama o kesin.
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()günün en güzel sözü de bu olmalı
söz_gümüş_ise_sükut_altındır için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Tesekkurler hocam eksik olmayin
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()uyardığın için de teşekkür ederim
Fil için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
söz_gümüş_ise_sükut_altındır ()tepkiyi bizim vermemiz lazım ama anlayan yok
0BeğenmedimŞikayet
Fil ()İnsanız hata yapabiliriz , Hatalarımızı anlayabilmekte bir erdemdir.
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()çnümüzdeki hafta hiç olmaz ise teppki yükselişi gelebilir diyorum
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)