Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (56)
0BeğenmedimŞikayet
vegas77 ()teşekkürler
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()O durumda sıkıntı kalmamış demektir :) bereketli olsun
vegas77 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
vegas77 ()gece bütün emirleim çalışmış.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu elliot'a göre giderse ki şimdilik iyi gidiyor acemi şansı mı nedir, 26.50-60 bandında parça çıkmak 26.20-30 bandında tekrar almak sonra 26.90-27 bandına gitmesini beklemek fikirsel anlamda mantıklı olabilir belki yarın haftanın son günü zaten. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Momir ()Bakalım netice ne olursa, bizimle paylaşın, aklımızda olsun olur mu?
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eyvallah üstad bereketli kazançlar dilerim
Konuk51 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Konuk51 ()Hepimizin gonlune gore olur inşallah
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ya ama o başka bir durum bence yani yanlış emir verirsin falan amenna, lakin emir çalışmaması sorumluluğu kime ait o halde sonuçta banka ile işlem yapıyoruz
Momir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Momir ()Ama emirde sorumluluk bankaya ait değildir diye onay veriliyor
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet düştü baya, zaten sabah da 6.18 iyi rakam demiştim. Dolar kuru ile biraz daha aşağısı oldu normal olarak.
Kiki için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Valla o halde çalışmalarımızın karşılığını görüyoruz Allah utandırmıyor şükür. Çok sağ ol abi
Alp_58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hayır henüz sonuç gelmedi ama 2 kez inceleme devam ettiğine dair mail yoluyla bilgi verildi tarafıma. Emir çalışmaması benim hatam değil sonuçta bankanın hatası düzeltme yapmak zorundalar ama ekran görüntüsü falan olsa daha iyi olur.
Momir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kiki ()O kadar dustumu ya takip edemedik kacirdik yine
0BeğenmedimŞikayet
Momir ()Şikayet ile netice aldınız mı?
0BeğenmedimŞikayet
Alp_58 ()Trd... wiev de TAM 25,76 kardeşim...
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Alması lazımdı ama bankaya geri bildirim yapın bence. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Geçenlerde o sorun bende de oldu. Şikayet talebi gönderdim. 2 kuruş yukarı çıkmasına rağmen emir çalışmamıştı.
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Est. abi idare eder 25.78 galiba en düşük ama o kadar hata payı olsun zaten fiyat etiketi tam noktaya koymuyor çoğu zaman. Teşekkür ederim görüşleriniz için
Alp_58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alp_58 ()25,76 tam isabet, tebrik ederim kardeşim...
0BeğenmedimŞikayet
Altş ()Teşekkür ederim.
mali_x için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
vegas77 ()benim ki de vakıf, herhalde emir çalışmadı.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah dilediğiniz gibi olur üstadım mantıklı bir yaklaşım bana göre. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hayırlısı üstadım vardır bir hayır :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben VK da işlem yapıyorum ama Manuel alım yaptım küsürat önemsemeden
0BeğenmedimŞikayet
mgndoar ()Makasınız ne kadar olursa olsun yinede sistem belli anlık iniş ve çıkışlarda makası açar, ben bankada pörtföyüm, ordan sistemi biliyorum, grafikten baktığımda al sat rakamları yazdığım gibi, sanırım size özel çalışan bir sistem var
1BeğenmedimŞikayet
vegas77 ()Sizin ki hangi banka acaba
benim 6,19 ve 6,17 den emir verdim ikisine de alamamış
0BeğenmedimŞikayet
Konuk51 ()10 yilliklar dovizi özellikle dolari yukseltir özellikle gelişmekte olan ulkelerde
Murad44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mali_x ()valla üstad öyle oldu.. nasip diyelim.. :))
1BeğenmedimŞikayet
Murad44 ()Bu on yıllıklar sadece tl yi mi etkiliyo euro da dolarla beraber yükseldi
0BeğenmedimŞikayet
Konuk51 ()Sabah gumusten dolara parite yaptim firsat verirse dolardan da gumuse gececem inşallah