Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (66)
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Dua ve bilmuhabbetimle
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Evet maalesef öyle hâlâ 10 tl bekleyen var! ne yapalım saygı duyarız! hg
Bünyaminy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Altını gümüşü takip etmek kolay sn periyot mb nin grafigi analizi yok tl konvertibel olmadıgı için hareketini kestirmek imkansız çıksa şimdi deseki özel bankalara alın şu 10 milyar doları tl verin bana dese usd nin anlık ne olacagı belli degil istedigi gibi oynayabilir tl birtek yurt içinde dolaşımda aradaki kur farkından parayı kazanan mb verdigi faizi bedavaya getirebilecek gücü var ben 2018 de üstünü başını yırtan çok adam gördüm 7.2 idi dolar şimdi 7.44 ve herkes hal 10 olacak diyor usd ytd
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hocam eline sağlık teşekkür ederim ALLAH Razı olsun İnşaALLAH
Bilgilerinden istifade ediyoruz zahmet buyurup cevap yazıyorsun erinmiyorsun kibirlenmiyirsun ALLAH gönlüne göre versin İnşaALLAH
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ():))
Beni güldürdün syn Bünyamin
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Dolar düşüş trendindeyken tl ile alsat para kazandırır dolar yükseliş trendindeyken dolar ile al sat para kazandırır sn ahmet hocam şu anda ikiside yükselemeyecekse altın onsun durumu onu gösteriyor dip yapmış malzeme kovalanır işin içinde artık bir spegimiz daha var oda mb nerden vuracak belli degil bol kazançlar ytd
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Çok şükür dostum be devam mücadelye
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()aminn hocam
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Sağolasın Hocam ben yaptım geçenlerde alınanı böldüm topladım normal tl bazlı al sattan zarar var aklım almadı lakin öğrenenler bilenler kârlı şekilde yapıyormuş
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()İyiyim dostum, sende iyisin inşallah
ticaret_adamı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bakalım dostum hayırlısı olsun inşallah
1BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Ddd hoşbuldum nasılsın svap tuzlu olur ama galiba artış gelebilir
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Tam emin değilim, swap yada faiz bakalım hangisi olacak sanırım faiz artışı daha ön planda.. yanılabilirim hg dostum
Dolarda pek iyi olmadığımı da not et:)
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()FAiz artışımı bekliosun
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Hg sn periyot tşkr
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()On numara yorum olmuş ağzına sağlık hg
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Eyvallah dostum
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sn ahmet hocam ben dövizle işlem yapmıyorum sadece sordugunuz soruya cevap verdim döviz düşerken parteyle gümüş alıp satanlar tl bazında zarar ettiler şimdi %10 pirim yapan dövizle parite yapan kar etmiştir riski bölün dedigim hepsini tl veya dövizle degil de yarı yarıya yapın az kazanırsınız ama çok kaybetmezsiniz ytd
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Tl kovertibel bir para degilki yabancı yapsın sn m. yıldız mb nin müdahalesi diye düşünüyorum 2018 de 7.2 olan usd 7 nin altına düşmüşse bunu yapabilecek mb dir zira hızlı bilanço açıgı vermek istemez diye düşünüyorum ytd
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Bünyamin Hocam bildiğin bilmediğinden hayırlı mı demek istiyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()İsterse mb düşürür gücü var sn paşa 67 piyasaya 5 milyarlık iki sürüm yapar anında 7 nin altına düşürür mevduat hesaplarının 95% döviz ve mb nin kur dalgalanmasından para kazandıgını düşünüyorum ytd
Pasa67 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Sn ahmet hocam döviz kontrollü yapılan yatırımdır komple dövizle parite yapmak risklidir 8.5 usd de parite gümüş yapanlar şu anda zarar etmişlerdir riski bölün yarı döviz yarı tl ile gümüş alımı yapın bugün gümüş al sat yapanlar döviz alım satım yaptı altın dip yaptıgında döviz bu seviyelerde olmaz ytd
0BeğenmedimŞikayet
Pasa67 ()m bankası yazılı demecini okumuştum uzun bir süre her şekilde dolara müdahale edeceklerini yazıyor faiz açıklama kararları tarihleri önceside ay içindeki yükselişlere müdahalemiz olacak yazıyor sanırım 1 ay önce gibi yayınladılar internetten bulup okumuştum
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()Hızlı yükselen hızlı düşüyor bunu kaç kere gördük sn celo 57 ytd
celo_57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()56 yı gördü döndü 50 yi gördü eger 30 geri dönerse mb oynuyor demektir dostum mb oynuyorsa anlamı faiz artıracaklar şu anda yukarıdan satıyorlar demektir birde altın dip yaptıgı anda para altına dönecek iyi düşünmek gerekir 8.6 nın tepkisi desek 7.5 gu dördüncü yü dener kıramazsa göremez diye düşünüyorum bol kazançlar ytd
0BeğenmedimŞikayet
celo_57 ()öyle olursa aynen dediğin gibi olur hocam gram gümüş 3 tl mi olur 4 tl mi?
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()80 görürmü anlık dostum bedersin
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()7 psikolojik direnc . 7.14 ile 7.20 uygun gibi bence . nedeni
buyuk yükseliş duzeltmesi yüzde elli 7.15 ytd . egerki bu yükselişler merkez tarafından yapılıyorsa ytd .
Dıs etkenelerden oluyorsa zaten ayvayı yedik .8 9 olur dolar . ytd.
1BeğenmedimŞikayet
Bünyaminy ()%25 açarsa ki 2018 de açtı faizi bedavaya getirir usd yi 5.60 gördügümüzde ve gümüş historamda trendi kırmışken eta bayram eder ytd
celo_57 için cevaplandı (yorumu göster)