Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (71)
0BeğenmedimŞikayet
olwayslose ()Ellerinize sağlık, şimdi gördüm, varolun, sağolun @ ahmett0707 üstad...
ahmett0707 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ferit1919 ()Gunaydın. Ahmet hocam. Bist analizin harika ve takip edecegimiz seviyeler net belli. Emegine saglık.
0BeğenmedimŞikayet
kardan1adam ()Ahmet hocam eline emeğine sağlık. Yokluğunu şahsen çok hissettim. Ama şöyle düşün bazı arkadaşlar yorumlarını okuyup grafiklerini inceliyorsur ve bu işi de hakkaten grafik yorumlarından yola çıkarak öğrenenler de vardır. Beğeni atmayı unutabilirler ama sen yolundan dönme bence naçizane. Feda olsun günün 3 like sana:) ama şu tlman ın icabına bakmadık Bi karın ağrısı:(
4BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Dostum ben takıpcı derdınde degılım kendımı kımseye kanıtlama derdımde yok surda 3 kurusunu kaptırmasın kımse dıye cabalıyoruz
Etzel34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Loxan ()Elinize sağlık
2BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Bunlarca lısma yok gostergelerı anlamanızı ıstedım sadece al tabanı trend temellı fıbo ve normal fıbonaccı duzeltmesı cekerek bazı rakamlar nasıl ortak cıkıyor dıkkatınızı cekmek ıstedım ama cogu ıcın gereksız oldugunu anladım
ÇOTANAK2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ÇOTANAK2 ()Günaydınlar ellerinize sağlık çok güzel bir çalışma bu çalışmalarla öğrenme fırsatı bulmak çok güzel
0BeğenmedimŞikayet
Etzel34 ()Valla başkan bende grafik okuyamayanlardanim ama takipcinim. Emeklerine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
The_krall ()Hocam sen yanlış düşünüyon çoğu usta oldu .. onlarda çizmiş bakmıştır ondan bence bi kısımda baksada anlamıyo . veya birde hazır çorba sevenler var ne uğraşcaklar endex filan
10BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Bıst sayfasında bıst grafıgı 5 kısının dıkkatını cekıyorsa bır sure kıyıdan ızlemek en guzelı benım puana vs ıhtıyacım yok lakın kac kısı ılgılenmıs ordakı begenıden farkedıyoruz
hepınıze bereketlı ve kayıpsız seanslar arkadaslar
0BeğenmedimŞikayet
ferit1919 ()Eline sağlik. Ahmet hocam