Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (77)
1BeğenmedimŞikayet
smsun55 ()emeklerinize sağlık kıymetli arkadaşım
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Morgana ()Hocam gümüşte ortalamanız kaç
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Sizlerinde emeğine sağlık. Nasip bakalım hocam
@Sağlıkçı45 Saolun sayın hocam.
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Bana Her ne için ise bilmem ama disklike veren arkadaş. sana bukez bişey demiyorum. mapus hayatı zor biliyomusun.
0BeğenmedimŞikayet
Morgana ()Hocam 6.08 kaçırdım düşer mi yıne
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sağlıkçı45 ()Eline sağlık üstad, sağolasın
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Teşekkürler . faydalanılması umuduyla diyelim)
Sahraikebir için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Emeğinize sağlık sayın hocam benimde beklentim tam olarak bu şekilde hakkımızda hayırlısı inşallah teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Çalışmanızı gördüm hocam. Ortalama aynı değerleri bulmuşuz. Biz onu bıraksak o bizi bırakmaz :) Kaçan kovalanır mantığı. kaçtıkça kovalıyoruz)
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sahraikebir ()Gerçekten muazzam bir analiz olmuş, çok başarılı ?
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eyvallah hocam ağzına yüreğine sağlık. İnşallah öyle umut ediyorum ben de bakalım c. kelebek bari çalışsın yoksa artık gümüşten elimi ayağımı umudumu kescem tamamen :)
1BeğenmedimŞikayet
Özlemm34 ()Anladım cevap için teşekkürler hocam
3BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Açıkcası herkes bişeyler söylüyor. Ben haftalık ve aylık dip neresi tepe neresi oraya bakarım. az önce açıklamaya çalıştım. kolay gelsin
Özlemm34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Özlemm34 ()Hocam meraba ayın 11 ine kadar yükseliş var deniliyordu sizde sanırım sonrası yükseliş bekliyorsunuz ne zaman 7 gelir hocam artık arada kaldık
11BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Gerçektende muazzam değil mi ? Haftalıkta grafikten geçen dip 25,87 ( iğne 25,85 attı ) Kanal dibi 25,92 ve üzerinde 11 mumu 4 H olumlu kapadı. Bi kaç zikzak olsada Haftalıkta tepe 27,42 Burayıda tamamlamasını beklerim. Sonrası için Mart 14 ' e kadar geri çekilme ve teşvik onay alınca yukarı pikler başlar Bu noktada aylık tablo çalışır ( 28,171 ) Umalımda böyle olsun :) ytd diyelim.
1BeğenmedimŞikayet
Temmuz03 ()@selcukcelik hocam paylaşımlarınızı takip ediyorum sayenizde bilgi ediniyorum tşk ederim.
1BeğenmedimŞikayet
ErtanSoydan ()Üstadım elinize sağlık teşekkür ederiz emekleriniz için.
1BeğenmedimŞikayet
Mrkp ()Üstadım Hayırlı geceler. Ben yeni açtım, beğeni yaptım. Yorumları yeni okumaya başladım... full TL'de yim, malesef henüz alım yapamadım...
1BeğenmedimŞikayet
_eren_erkam ()Tşk ederim hocam bilgiler için. like
1BeğenmedimŞikayet
Altın20 ()hocam emeğinize sağlık...
1BeğenmedimŞikayet
Lawyer61 ()Selçuk bey teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
353535 ()Emeğinize sağlık hocam takipteyiz ve yorumlarınızı her zaman bekliyorum ?
2BeğenmedimŞikayet
Edac ()Sitede sizi ilk defa gördüm, takibe aldım, like ta atıldı, analiz ve yorumları bekliyoruz :)
1BeğenmedimŞikayet
OkanNako ()Tsk hocam elinize emeginize saglik
Ytd
1BeğenmedimŞikayet
nurcans ()Selam gümüşçüler nasılsınız)))
@selcukcelik usta teşekkür ederiz ders mahiyetinde olmuş , emeğine sağlık))
1BeğenmedimŞikayet
kaya_007 ()cok tesekkur ederim size sizin gibi usta ve deneyimli dostalar gercektende her zaman olsun burda ben kendim olarak biraz biliyorum bazi seyleri ama sizin gibi deneyimli deilim ve sizi cogu. zaman fikirlrinizi begeniyorum tessekur ederiz sago olun var olun Allah size saglik ve bereketli kazanclar versin bilgilerinizi her zaman dikatte aliyorum size bir daha dicem su 6.35 ten 15 kg gumusum ve 411 tl den 100 grm altin var bende acilista yari tl yari gumusteyim yani. nerden satmami onerirsiniz acilista ne bekleniyor alltan alinabilirmi cok tesekkur ederim size
1BeğenmedimŞikayet
veysi2121 ()Usta merhaba walla ben pek anlamayamadım şimdi elde 30 kilo gümüş war ne yapmanı önerirsin ufak bi açıkla yapsanız
1BeğenmedimŞikayet
cetin36 ()Emeginize saglık
1BeğenmedimŞikayet
Mete_mete ()Ben dikkatle takip ediyorum hocam