Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (77)
0BeğenmedimŞikayet
Ftmkyildiz ()Hocam aylık derken pazartesi yazmışsınız bugün kapanışı bekleyelim yoksa Çarşamba ay bitişi kapanışı mi sabırla 22.108 bekliyorum
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
7BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Alt yorumda yıllık tablo çalışmakta , 24,85 yoğun satıcılı bölğe , Yarın yani cuma haftalık kapanışı 24,85 üzeri kapamaz ve aylık ( pazartesi) 25,55 üzeri kapamaz isek 22,108 e gidiyoruz. YTD diyelim.
0BeğenmedimŞikayet
Temmuz03 ()@selcukcelik hocam Adana'da sizin yeriniz nerde mahsuru yoksa geldiğimde uğramak isterim
0BeğenmedimŞikayet
Temmuz03 ()İTM otomasyon sistemleri Osmaniye de faaliyet gösteriyoruz.
1BeğenmedimŞikayet
Gümüşçü_59 ()Srlcuk bey bu yorumunuz yeteri kadar like almamis bence benden sonsuz like
0BeğenmedimŞikayet
Özlemm34 ()Bende sizin gibi maalesef
sxman24 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnsanlar bağımlı hem kızıyor hem vazgeçemiyor
Sahraikebir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Güzel kapanış oldu ama 16'da. Artık kelebeği takip ederim :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Sahraikebir ()Ömür törpüsü gümüş
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Firma isminiz nedir. Kordine çalıştığım bir abim var ( gür- tel)
Temmuz03 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Temmuz03 ()@selcukcelik hocam telefon santral işleri yapıyormusunuz size çok yakınım santral işi ile ilgileniyorsanız görüşmek isterim.
0BeğenmedimŞikayet
sxman24 ()İyidir valla alırken hep acele alıyorum erken başlamasam daha iyi olacak ama sabır gerek
Özlemm34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim efendim :)
meburmeti için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Özlemm34 ()Sağolun hocam eh işte gümüş için fırsat kolluyoruz ama gümüş de naza Çekiyor kendini :) siz nasılsınız
sxman24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Bilği işlem elektronik . kendi yerim var. Canın saolsun göndereyim :) Yanlız so/syal me/dya paylaşımı yasak :(
Abrasivci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abrasivci ()Tşkr ederim adanada ne işle meşkulsunuz sosyal medya varmı sizde bana doktordan şalgam gönder
1BeğenmedimŞikayet
ErtanSoydan ()Elinize sağlık üstadım çizelgenizi tam olarak anlayamıyorum ama arasıra altına açıklama yapmanız bizleri aydınlatıyor. Teşekkürler.
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Yanlış anlamışsınız abi sağlık olsun. Bir çok arkadaşımız günlük hareketlerden dolayı başarı elde edemiyor. Ay içerisinde hacimli 2 hareket olur ve rahat bi şekilde kazanmamızı sağlar. haftalık ve aylık. bu peryotlara göre işlem yapmak sağlıklıdır.
Abrasivci için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
meburmeti ()mantıklı bir açıklama olmuş :)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Âşık'ın nâzı mâşuka hoş gelirmiş hesabı :)
meburmeti için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Abrasivci ()Merhaba kardeşim bende yanlış anladım herhalde bende açılıştan sonra 1dolarlık yükseliş bekliyordum dün satmadım 6.42 'den nasip deyilmiş emeklerine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
sxman24 ()Özlem hocam nasılsın
0BeğenmedimŞikayet
Özlemm34 ()Aynen kimse bilemez gerçekten
ChevronOmaha için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
meburmeti ()bu düşüşlerde bence nazlıydı sanki hala bir miktar nazı var gibi :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hiç sorma ya aylardır eziyet halinde nazlı bir yükseliş oluyor genelde ama düşüşte hiç naz etmiyor
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Merhaba hocam şimdilik pek düşecek gibi görünmüyor şimdilik ama 17 kapanışına kadar takip etmek lazım gümüşte olmaz diye bir durum pek yok biliyorsunuz. Saatlik ve 4 saatlik kapanışları takip etmek gerekli her an her şey değişebiliyor. Grafik attım ben bile güvenemedim ama parça alım için güzel seviyeydi 6.09 cidden. ytd
Morgana için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sahraikebir ()Bıktırdı değil mi? Telefonu her elime alışımda ekranı kırasım geliyor artık
0BeğenmedimŞikayet
ChevronOmaha ()Satan alamaz diyen biri vardi ona uymayin kimseye uymayin kimse bilmez 10-15 kurus kar ile alin satin firsatlar bitmez eger uzun vadeci iseniz o baska ytd
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()özür 25,95 - 26,10 işlemler @Morgana
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Bende ortalama yok . 26,95 ile 26-10 arası 6 kalem işlem açtım bunlar var.
Morgana için cevaplandı (yorumu göster)