Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (124)
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()şuna emin olun GÜMÜŞ geleceğin en sağlam emptiası , sağlıkta , ekonomide , gerekse de yeni olası digital parada , benim fikrim jetonların hepsi sadece gölge ve bir gün kaybolacak , altın ve gümüşe dayalı digital yeni para birimleri gelecek , bu konuda ÇİN oldukça ilerleme kaydetti
Alparslan_6155 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()Kardesim 10 yilliklarin 1.91 olma ihtimali artti dolar yukselip atin 1600 olma ihtimali yuksek ama grm i etkilemez dolardan dolardan dolayi 5 kg gmus var alttan uzun vade icin aldigim
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()gümüş 26.000 sınırından dönünce ben altınları satıp gümüşe geçtim , baktım ki rasyo yükselmiyor , dolar daha fazla yükselmeden işlemi tamamladım , daha düşünce geçmek elbette daha mantıklı
gumus_seven için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celo_57 ()hocam 32 ons gelirse satış yapıp dip calışmasını beklicem öngörüleriniz mükemmel anladığım kadarıyla 32$ ons olup ondan sonra dip calışması yapacak doğrumu anlamışım? saygılar
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
smsun55 ()hangi seviyeleri önerirsiniz ytd
0BeğenmedimŞikayet
gumus_seven ()Altını gumuse geçmek mantıklı mi sizce yada gumus ons daha düşerse mi geçiş olmalı ne dersiniz
0BeğenmedimŞikayet
Alparslan_6155 ()Hocam bu on yıllıklar onları bitirecek diyorlar beklentiniz nedir teşvik çıkarsa on yıllıklar artar ons lar düşer diyorlar
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()ben altınları satıp gümüşe geçtim bile kardeşim
gumus_seven için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()pazartesi ASYA ve ÇİN piyasalarını bir görmek lazım , pazrtesi de düşüş beklentim devam ediyor, salıdan sonra yukarı
smsun55 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()dilerim altın ons ile göbek bağımız kopar , koparsa yıl sonu hedefim çok daha erken gelir
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
smsun55 ()kıymet li kardesim hayırlı günler. önümüzdeki hafta için beklentiniz nedir . hala alim yapmadim . ful tl deyim. ytd. sizi takip ediyorum . dün yoktunuz tesekkurler
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()katılım bankalarından dolar ve euro bazında gümüş altın alınabiliyor, TFX , KÜVEYT gibi
ilhan1st için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gumus_seven ()Abicim elimde bir miktar altın olan gumuse gecmelimi sence
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()TL ile hiç analiz yapmıuyorum , grafikte 32 dolar diyor , o günkü dolar kuruna göre bakarız geldiğinde , geçen ağustos 7 TL idi niye pahalı olsun ki , bence 10 TL üstü çoktan olmalıydı
Erhan2858 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AYDINLIEFE ()Hocam hayırlı günler. Gümüş için alım fırsatları pazartesi ve salı devam edebilir değil mi?
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yok est. zaten yeni atmıştım hani aynı şeyleri düşünmüşüz demek ki üzerine de senin sorun gelince tutmuş oldu. Saygılar iyi h. sonları
Damat55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Valla kardesim ben şu lafi hic sevmiyorum ama yine de kullanicam gibi. Marttan sonra altini da gumusude satan zor alacak gibi.
Bu son dususleri olmasi gerekiyor ve dusus trendi bitcek mi yoksa yukselis komple mi bitti onu anlamaya calisiyorum. Yoksa benim 2 yil icinde gumus 65$-115$ altin 2460-2960$ hedeflerim var. Yukselis baslasin 2 yil sonra sana atarim bu yaziyi :) ytd
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Damat55 ()Tamam abi yorumunu şimdi gördüm. Kaçırmışım kusura bakma. saygilar
0BeğenmedimŞikayet
Erhan2858 ()Tunahan hocam selamlar
Mart ayinda 32 dolar beklentiniz gramda 7,6 lara denk geliyor yaklasik. Bu durumun olmasi cok utopik degil mi bu kisa surede?
Sizi ve gan analizlerinizi ilgiyle takip eden bir meslektasinizim
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Değerli dostum evet bir önceki yorumumda bu sorularına yanıt olabilecek şeyleri yazmışım sorunu görmeden ona etiketleyim seni de
Damat55 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim abi. İşin açığı hala cuma günkü düşüşün de bir tuzak silkeleme düşüşü olabileceği ya da 26.67 de kapatma tepkisinin de yanıltıcı olabileceği aklımdan geçiyor. Dediğin gibi altını bir daha değerlendirmek gerekecek. Dolar da geri sarma ve tekrar 7.15 ten falan destek bulma ihtimalini değerlendiriyorum. O durumda gümüş ons yine yukarı gideceği hususunda yani aslında gümüş TL açısından öyle çok aman aman bir düşüş olacağına da kanaatim yok. Altın dolar ve gümüş 3 ü bir arada düşerse 3. Bir arada kenetlenip yükselecektir en güzel ihtimal de budur o durumda tam değerlendirme fırsatı olur kanaatindeyim. Full bile girsem canım sıkılmaz diye düşünüyorum öyle bir şey olursa :)
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ilhan1st ()Hocam gümüşü ons olarak nasıl alabiliriz
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Hocam elinize sağlık sizin öngürüleriniz en azından benim için değerli, Ama altın ons 1730 altı aylık kapanış yapsa çok daha aşağıları hedeflerdi gibi geldi bana, şuan 1680 lerden aşağısı gelmez gibi... aslında ben 1764 aşağısı beklemiyordum, fakat gümüşü baskılamak için altın ons resmen günah keçisi oldu !
Hayırlı çalışmalar Bereketli haftalar
3BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Allah razı olsun kardeşim , hepimizin en kısa zamanda yüzü güler inşallah , 32 doları gelince bir uyarım daha olacak ama şimdilik erken
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Altin aldiysan korkma kardesim bende dip 1672 suan buranin alti cok cook zor ama yinede piyasada olmaz diye birsey yok. Ben gumus duserse firsat kacmasin diye altin almiyorum yoksa 1720 altin icin alim yeriydi min 50 dolar yukari tepki verir gibi ytd
Erool37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Damat55 ()Sayin @BossVurguncu merhaba nasılsınız. acaba altın onsun geri gelmesinden mi korkmalıyız yoksa doların 7.23 seviyesine cekilmesindenmi. bence altın ons ilk dusuusnu tamamladı. burdan tepki vermesi muhtemel kısıtlasa olsa. ama dolar tarafından ben hiç emin değilim. bu konudaki düşünceniz nedir. tesekkur ederim
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()teşekkür ederim kardeşim
Brkhny için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()En iyisini yapiyorsun kardesim. Bende 27.15 e tepki bekliyorum ama risk almak istemedim. 26 nin bi asagisina sarkmasini ve nasil hareket yapcagini izlemek istiyorum once, sonra 24.9 altina inmezse full alim yapicam. Ytd
Altin beni yaniltmadi gece sana dedim gunduz dustu :) keske 1688 direk gelseydi dusus bitcekti ama bi tur daha yapabilir 1780 gecilmezse ytd ordan duserse gumuse dikkat et ytd
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()dün çok yoğun bir poliklinik günü oldu. bir hekim arkadaşımız hastalarını da ben devraldım , valla zor geldi , çok yorulmuşuz eve gelince sızdık
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Brkhny ()Hocam emeğinize sağlık sevgi ve hürmet bizden.