Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (124)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Valla benim 30 hedefi vardı full çıktım şimdi de 31.9 gelsin yine ful çıkarım:)
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()@Periyot ben hedef alır hedefte satamam az daha yükselsin diye :)
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dejavue_1905 ()Sayın hocam buralarda misiniz?
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yabancı61 ()Alim yapmak mantik li olur mu gumus icin peki altindaji ongorunuz nedir
0BeğenmedimŞikayet
Aslan6363 ()İnşallah tez zamanda yükselişe geçer de kimse zararda olmaz, zararına satış yapmaz. İnsanlar 3 5 rızkını kazanır
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()inşallah , haftalık grafiklerde 2 aydır söylüyorum bunu
Melankolik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melankolik ()Doktor bey ciddi mısınız 10 gün icinde yani gümüşte 7 rakamı gelir diyorsunuz.
0BeğenmedimŞikayet
Özlemm34 ()Ay inşallah hocam sabırsızlıkla bekliyorum peki tekrar alım firsatı verir mi 10 gün sonrasında
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()EVET , 7 rakamını 10 gün içinde geçeriz inşallah , beklentim bu yönde
Özlemm34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Özlemm34 ()Ayın 10 an kadar. 7 geçer diyorsunuz hocam 7 ve üstü gelsin hocam çok bekledim bu defa kaçırmam bu fırsatı
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()inşallah Deniz
Deniz58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()ve aleykum selam kardeşim
NitlA57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()teşekkürler , bol ve bereketli kazançlar kardeşim
Gayret1 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()önümüzdeki 10 günde 32 doları görürüz inşallah
Aslan6363 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()rasyo düşecek gibi
Alparslan_6155 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()teşekkür ederim kardeşim
Gold_Miner20 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gold_Miner20 ()Emeğine sağlık hocam, bereketli kazançlar dilerim...
0BeğenmedimŞikayet
ozlemfatih ()Hocam paZartsi düşüş beklentiniz olmasına rağmen neden gümüş aldınız acaba?
0BeğenmedimŞikayet
Mirabilis ()Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Alparslan_6155 ()Rasyo düşer inşallah önümüzdeki günlerde
0BeğenmedimŞikayet
bluepearl82 ()@drtunahan hocam emeginize saglik. Dolar malum hareketli 7.44$ ı goze alarak sizin calismalariniza gore ons olarak hangi seviyelerden alima baslamak daha dogru olur. Al sat a girmeden sizin hedefi beklemek en sagliklisi. Sizin de bilgileriniz dogrultusunda bir yön cizmek istiyorum sorumlulugu bana ait. Saygi ve selamlar hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Aslan6363 ()Teşekkürler yazınız için, anladığım kadarıyla gümüşe dair umudunuz yüksek, belki bu hafta bile güzel yerler görünür değil mi
0BeğenmedimŞikayet
By_temha ()Elinize, emeğinize sağlık...
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Saholasınız hocam elinize saglıkn
0BeğenmedimŞikayet
celo_57 ()sinopluyuz hocam. muayene de gümüş geciyor mu hocam gelince uğrarsak yanınıza :))
0BeğenmedimŞikayet
NitlA57 ()Memleketime Selamlar. Gümüş ons- Hedef 57 Sinop
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Obonun çalışacağını düşünmüyorum olacaktı alt yoruma istinaden!
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz58 ()O gunku yorumunuzu sabirla bekliyorum hocam
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Doğrusu bu olacaktı, klavye azizliği:)
Hocam obonun çalışacağını düşünmüyorum kendi adıma kasımda yada Aralık başlarında aynını yaptılar 23.5x den obonun çalışma noktasından döndürüldü yine aynısı olacaktır diye düşünüyorum, tabi herkesin riski kârı zararı kendine... boğa tuzağı diye düşünüyorum kendi adıma...
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Hocam obonun çalışacağını düşünüyorum kendi adıma kasımda yada Aralık başlarında aynını yaptılar 23.5x den obonun çalışma noktasından döndürüldü yine aynısı olacaktır diye düşünüyorum, tabi herkesin riski kârı zararı kendine... boğa tuzağı diye düşünüyorum kendi adıma...