Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0483 20:33:34
EUR 36.2808 20:33:34
USD 34.5848 20:33:34
ALTIN ONS $2626.4650 20:33:34

Konu: Yeni haftaya başlarken gümüş ons...

⭐⭐62Dersim ()
Gümüş

Merhaba arkadaşlar. 27.65 ve 27.82 üzerinde kalabilmesi önemli. Ana direncimizde ise nihayetinde 30.12 var.
26.66 üzerinde durmalı ilk etapta öz itibariyle.
26.16'yla başlayıp 26.05'e kadar olan bandı kırarsa temkinli olmakta fayda görüyorum.
Bollinger bandındaysa orta banttayız, sınırdayız. Bu sınır 27.18. Yani bu değerin üzerinde kaldıkça, yukarı gitme isteği olacaktır.
MACD'a baktığımızda macd hattı, sinyal hattını yukarı yönlü kesmiş. Bu durum yatırımcı için al sinyaldir ama güçsüz bir al sinyali görüyorum. Yine de bir dönüş sinyali var yukarıya doğru, evet.
Onayı için RSI'yi incelediğimizde, 16 Şubat'tan gelen trendi kendisine destek edinmiş ve sat sinyali zayıflamış ve yönünü 'al'a doğru çevir me isteği gözlemliyorum.
Elbette yanılabilirim. Bu nedenle en yetedesinden diyorum.
Teknik, temel ve kendi stratejimizi cebimize koyarak hareket etmeyi doğru buluyorum.

Yorumlar (44)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

YeniHoca ()

Emeklerine sağlık,
Bunları okuyup hala yön soran, ucar mı? Kaçar mı ?
Diyen olursa
Bol bol hikaye okusun,
Anlama seviyesini artırmak için :)
Saygılar ...

62Dersim için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

62Dersim ()

Teşekkürler hocam. Sağ olasın.

emre0072 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

62Dersim ()

Rica ederim hocam:) Faydası olması dileğiyle... Güzel kazançlar

Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

62Dersim ()

Sağ olasın hocam:)

XDEVRİMX için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

XDEVRİMX ()

Emeğinize sağlık hocam, güzel bilgilendirici paylaşım olmuş.

1BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Elinize emeğinize sağlık hocam:)

1BeğenmedimŞikayet

emre0072 ()

Teşekkürler hocam. Emeğine sağlık.

1BeğenmedimŞikayet

62Dersim ()

Rica ederim hocam. Faydalı olması dileğiyle... Güzel kazançlar

ghostcrow için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ghostcrow ()

evet grafik olunca sitede bazen çıkmıyor yada d.. lar b.. itkoyun vs kelimelirini görünce başka sayfalara yolluyor direk. Emeğinize sağlık çalışmanız için. iyi akşamlar hayırlı kazançlar

1BeğenmedimŞikayet

62Dersim ()

Teşekkürler hocam, birkaç kere denemek zorunda kaldım da maalesef.

ghostcrow için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ghostcrow ()

evet geldi grafik

0BeğenmedimŞikayet

Kara_Şimşek47 ()

Btcturk kullanan varmı

0BeğenmedimŞikayet

62Dersim ()

Alt yorum geldi mi acaba

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum