Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (46)
0BeğenmedimŞikayet
Ahyalandünya ()Hocam çogu hoca en fazla 30 diyor 32 ye keske gelse ama 30 gelse yeter bana keske
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bulent3534 ()Ellerinize sağlık hocam. çok faydalı bir çalışma olmuş.
1BeğenmedimŞikayet
Çarmıklı ()hayırlısı hocam. ben bekliyorum 32 yapmadan düzetlme yapmıycak diye pozisyom aldım.
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()ALLAH kabul etsin hocam
5BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Neticede 32 üstü gelsin de sitede bir bayram havası essin, vallahi kurban keseceğim şükür babında
Çarmıklı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çarmıklı ()Güzel çalışma olmuş hocam. Benim değerlendirmemde geçen 30 usd Günlük grafikte 5 in 3ü gözüküyor. Şu an 5in 4 ü bitmek üzere karışık düzeltme olduğu için uzun sürdü. ve 32 usd civarı 5 in 5 i olacak görünüyor. sonra abc düzeltmesi gelecek görünüyor.25, x-26 usd civarı. sonuç olarak bu hafta 32 usd ye doğru bir hareket sonra düzeltme bekliyorum. Bekleyip görelim. Emeğinize sağlık . Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Emeğine sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
42hakan42 ()Eyvalllah üstad çok güzel bir çalışma olmuş..28,1x lere doğru bir hareket sonra satış yiyip 24x hedefli bir hareket olma ihtimali..
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Teşekkür ederim, kardeşim
ghostcrow için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Trade ettiğim gümüşleri tamamını sattım , evladiyelik olanlar duruyor, bu hafta yeni alım yapmak niyetindeyim
Meke07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ghostcrow ()eline sağlık abi farklı bakış açıları ve indikatörlerle ufkumuzu açıyorsun. hayırlı kazançlar hepimize.
0BeğenmedimŞikayet
Meke07 ()Hocam siz 27 subattan once satacak misiniz. Bende en az yarisini satip beklemeyi dusunuyorum. P. tesi
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()ilim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir , sen kendin bilmez isen , ya nice yaşamaktır... demiş Şair Derviş YUNUS
Abdullah_sılver_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()ben teşekkür ederim kardeşim , bereketli ve bol kazançlar
alparsan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdullah_sılver_ ()Aynen öyle hocam herşeyin en doğrusunu Allah c. c bilir teknik çalışmadan sonrada bu söz en güzeli
0BeğenmedimŞikayet
alparsan ()Slm.. teşekkür ederim. Zihninize sağlık..