Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (180)
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()Bı çıkış hakkı daha var bugünkü düşüş değil.
förrü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
förrü ()Bugünkü düşüş olabilirmi
Hasan_3444 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()Tamamdır bereketli kazanclar
Eyp044 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eyp044 ()Tamam hocam takibindeyim
1BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()Önce bı düşüş bekliyorum açıkça dünde yazdim bunu 27.800 27.900 görüp inecek belli bı seviye , sonrası 27.92 kirildiktan sonra çok oyalanmafan 28.800 29.000 seviyesine çıkacağız
Ekonomikss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()27.92 kırıldıktan sonra uçacak sanırım hocam oylemi
0BeğenmedimŞikayet
Manavgat007 ()? uçağı olan uçuruuor işte. Lafta sözde
Sener81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()Subliminal mesaj bıraktım dostum oraya kalkış yeri dahil ..28.800 29.000 mile kadar çıkarız
Sener81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sener81 ()Dostum uçacak diyorsun da grafik sıradan bir grafik uçak simgesi eklemissin uçağa mi bakmamiz lazım inceyi girebilmemiz için?
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()28.800 29.000 seviyesine kadar çok rahat tırmanacak, yanlış anlama 50.000 USD hedef vermiyorum
Silvercompetant için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()Bu hafta hariç 2 hafta içinde en geç 28.800 29.000 bekliyorum
Eyp044 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Silvercompetant ()Hangi deatekle ucacak adamlar shortlamislar gumusu nadil uçacak, ABD de 1 ons fiziki gumus 73 usd olmuş kağıt olan 27 de 1 ay oldu.
Nasıl bi anlatıver?
0BeğenmedimŞikayet
Eyp044 ()Zaman aralığınız nedir hocam
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()Uçacak diyoruz uçacakk!
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()Kuveytten aldım şuan
Ulascelik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gürcü8813 ()Çin saat kaçta açılıyor
Dök için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ulascelik ()Hangi banka? Tfx 806 yaptı şu anda...
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()6.24 görmesi lazım bizim satmamiz için :) 6.22 de emirler :))
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()İnşallah son satım düşük kârla sonrası büyük olacak insallah
0BeğenmedimŞikayet
Silvercompetant ()Cın bence altin alacak.
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()Özgür hocam bu gece satacağız sanki
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()Zararda olmaktansa izlemek en iyisi Bereketli kazançlar
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Tsk ederim bakalım sanırım yarın al fırsatı verir aciklamalari takip edeceğim ben tecrübe edinmeye anlamaya çalışıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_3444 ()Benden size kardeş tavsiyesi gümüş ons 28.800 29.000 gördugu zaman düşüşünden ozaman korkun şuan değil
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Haklısınız ben sanırım gumusün biranda şelale hallerini gördüğüm icin cesaretim kirildi yada 5.80 5.60 gördüğüm için ozaman tabi elde tl kalmadigi icin boş boş bakmıştım ama durumlar değişmişe benziyor bakalım önümüzdeki günler nasil olacak. Cvp verdiginiz icin. tsk.